Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fanek grasz w jakieś dobre gry? Kupujesz Bloodborne? MGS V? Persone 5?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Boli mnie że pewnie kupie chu,jnie dla P5.

Opublikowano

wszystkie kupuje

Opublikowano

ok, zagralem doslownie 20min w tego ordera

jak komus nie przeszkadzaja te (pipi).tnie wielkie pasy to gratuluje klapostwa 

grafa super ale juz na odbicia w lustrach mocy nie starczylo

Opublikowano

wszystkie kupuje

:good:

grałeś w jakiegoś metal geara? 

Opublikowano

Wazne ze jest grafika, fabule mozna obczaic na wikipedii

Opublikowano

tylko w MGS 1 i 3, na PSX i chyba na emulacji na PC któraś część

mi te pasy przeszkadzały może 10min bo pierwszy raz widziałem to w grze, pozniej robi sie filmowo i przestałem na to zwracać uwage

ide spać, miałem sie wcześniej położyć.

Opublikowano

wszystkie kupuje

:good:

grałeś w jakiegoś metal geara? 

Wiem co masz na myśli z zadawaniem tego pytania Fankowi, ale ja mam problem podobnej natury. Z Metal Gearów ograłem tylko pierwszego Solida, drugi Solid leży nietknięty na półce przez sterowanie (chciałem obejrzeć dla fabuły, ale...), no a V materiałami promocyjnymi przypomina mi czasy jak grałem jako dzieciak w Delta Force 1 i 2 - gry w których twórcy rzucali cię na środek pustyni, dawali karabin, nóż, lornetkę, noktowizor, mapę i mówili "widzisz na mapie tę bazę 2 kilometry stąd? Wysadź w niej zbiornik z czymśtam" I od tego momentu gracz mógł zrobić co chciał. Nowy MGS konwencją zdaje się być do tego zbliżony, problem w tym, że było 80 części między MGS1 a MGS5, których nie zamierzam ograć.

Opublikowano

Jak przebrniesz przez dwójke to potem już zostaje tylko-  :fsg:

Opublikowano

mate, mam w szafie oryginał tego robin hooda

setki godzin :banderas:

Opublikowano

Pamiętasz rysowanie , Maciucha? :fsg:

Opublikowano

PRAWICA MOCNO :banderas:

Opublikowano

"Nie dostaniesz mnie" "A masz!" "Bandyta!" "To boli!" "Łucznicy za plecami" 

I to intro

:banderas:

Tęsknię za takimi grami.  :cray:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jutro poszukam w szafie, zobacze czy odpali na 7ce i dam znac w tęczy :fsg:

Opublikowano

Legenda Sherwood zawsze na propsie. Ile ja to z kuzynem przegrałem  :banderas:

Opublikowano

drugi Solid leży nietknięty na półce przez sterowanie 

no tak, nie ma chowania sie pod murkiem na r1, zmiany magazynka pod kwadratem, a kamera nie ustawia sie nad barem gdy celujesz= niegrywalne.

kiedys nikt nie narzekal na celowanie, ludzie szybko sie przyzwyczajali do kazdego setupu, dzisiaj pseudogracze maja z tym ogromny problem.

Opublikowano

Teraz to przesadzasz w druga strone, w MGS1 i 2 sterowanie jest naprawde dretwe i oldschoolowe, po standardach jakie wypracowala branza naprawde ciezko sie przestawic, no ale pol godziny i gra sie w miare ok.

Opublikowano

standaryzowanie to wedlug mnie zla rzecz- niszczy oryginalnosc. nigdy nie przeszlo mi przez mysl, zeby jakas gra miala inne sterowanie. opanowanie roznych systemow sprawia ze dany tytul staje sie bardziej oryginalny. teraz gry staja sie dla siebie klonami, bo wlasnie sterowanie jest wszedzie takie samo. i ok, w strzelankach niektorych moze jest to pomocne, ale nie wszystkie TPP musza miec kamere nad barem i dokladnie tak samo zlokowane przyciski i funkcje.

Opublikowano

Bez przesady mate z tym sterowaniem, to tylko na poczatku straszy, potem sie czlowiek przyzwyczaja.

Nie dało sie jak wyszlo, nie da sie teraz.

Opublikowano
. Btw. pamiętacie tę fenomenalną gierkę?

460992-robinhood_006.jpg

Dziwie sie troche, ze nie wstawiles screena z gry troche blizszej twoim klimatom:

desperados1.jpg

Robin hoodzik bardzo mi sie z Commandos'ami kojarzyl wiec gralem jak glupi.

Bo to byli komandosi tyle ze w swiecie robina, to samo Desperados ale na dzikim zachodzie.

Odnosnie sterowania w MGS2 to beka z Yaczesa i mate5. Pierwszy dziad gejmingu, zjadl zeby na niejednej grze retro, wychowanek slynnej areny, drugi dwudziestolatek, dla ktorego gra z 2000 roku to juz oldschool i ar-cha-iz-my a obaj maja problem ze sterowaniem, ktore nie jest niczym innym jak gra w pac-mana i ogarnia je przecietny 6 latek. Zaiste zabawne.

Opublikowano

No zwlaszcza przeleganie do sciany jest wizjonersko rozwiazane. Ogolnie, jesli chodzi o sterownie, to wszystko jest zrobione zle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.