Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No,ale sterowanie w mgs 2 jest (pipi)owe i taki splinter cell wciągał dupą tą pseudoskradankę pod względem gameplayu.

W 3 też koji ładnie poleciał. Kamera z góry to była padaka i w(pipi)iające było ciągłe wciskanie r1 by zobaczyć co jest przed nami.

Edytowane przez Soban

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fakt, MGS to drewno jesli chodzi o sterowanie i Splinter Cell to lepsze skradanki, ale jako całość to MGS wciąga dupą Sama Rybaka (Conviction i Blacklist co to ku.rwa jest xd).

Opublikowano

Ta gra ma odrzucajacy wrecz gameplay, kojima nie mial pomyslu jak polaczyc skradanie, strzelanie i jak sensownie zrobic prace kamery. Gra jest kultowa ze wzgledu na grafike, postaci, fabule i, przede wszystkim, przynaleznosc do serii.
Gdyby to wyciac, to 5/10.

PS. w tamtych czasach 100 razy bardziej wolalem tenchu :daddy:

Opublikowano

Przeszedłem w 12 h :D   

Easye ja np nie wiem jak można jeszcze w Destiny grać. To dla mnie zmarnowany czas. Pograłem 2 tygodnie i sprzedałem bo gra to tylko farming farming i farming.  Jak rozmawiamy o gustach proszę bardzo :P

To musiales bardzo czesto ginac ^^

No i czy ja sie czepiam Twojego gustu, po prostu stwierdzam fakt. Co do Destiny - to dla mnie najlepszy coop obecnie na konsolach (w multi tez gra mi sie przyjemnie !) - lubie pociorac z kumplami, zaliczyc jakis Raid - Diablo tez ludzi rzygaja po 5 aktach, ja scalakowalem...

blantman, czemu masz ps4 zamiast xbone, skoro z tego co napisałeś uważasz, że ten drugi ma lepsze eksy? :P

Bo konsola to nie tylko exy. Jakbym mial wybrac jedna, to wciaz wzialbym PS4, chocby przez spolecznosc, ktora jest pare razy wieksza. Za malo jest tez tych dealbrakerow, by wybierac jedna konsole wlasnie przez ten pryzmat. Z jednej strony fajniejsze exy ktore zapewnia Ci miesiac grania, z 2 gorsze multiplatformy i multi z hamburgerami na lagach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

kupfTzZ.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Hehe, the order jest koncem drogi, ktorej poczatkiem byl MGS1 :daddy:

Opublikowano

Ktos w ogole uzywal przylegania do sciany w MGS2? :yao:

Opublikowano

Ktos w ogole uzywal przylegania do sciany w MGS2? :yao:

Nikt, bo sie nie dalo przez sterowanie :yao:

Opublikowano

To byl zbedny bajer tak samo jak strzelanie do patelni na statku.

To musi byc troling w slusznej sprawie Yaczes jesli w MGS2 pokonalo cie sterowanie ;/

Opublikowano

"Dzisiaj/jutro chyba zacznę grać po raz drugi."

Co ja czytam w tym temacie o The Order...ta gra ma ZERO replayability, po co grac drugi raz? I to jeszcze bez mozliwosci skipowania scenek. :facepalmz:

Opublikowano

Moze w drugim przejsciu juz sie odblokowuje skipowanie. W recenzjach ani slowa bo pewnie nikt nie sprobowal :yao:

Opublikowano

"Dzisiaj/jutro chyba zacznę grać po raz drugi."

Co ja czytam w tym temacie o The Order...ta gra ma ZERO replayability, po co grac drugi raz? I to jeszcze bez mozliwosci skipowania scenek. :facepalmz:

Najbardziej rozyebal mnie text ze mozemy byc spokojni o druga i trzecia czesc bo The Order jest najlepiej sprzedajaca sie gra w UK XDDDDDDDDDDDDDDDD

I jeszcze:

pierd...się recenzenci. Hie hie hie.

:pawel:  :pawel:  :pawel:

Ogladalem jeszcze stream Aema i koles krecil sie w tunelu 2x2 szukajac roznych ''znajdziek'' i ''smaczkow''. Krecil sie tak przez jakies 15 min po czym kontynuowal rozgrywke (a raczej ogladanie cut scenek) bo po prostu nic tak kuhwa nie bylo xDDD. No ale gra na 15h, exploracja, story telling c'nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ae0e5Xm_700b.jpg

:frog:

Opublikowano

jH0V2B7.png

Bansai, zrób z tego emotkę. 

Opublikowano

nie znam sie na zoologii ale przypomina mi to bardziej kraba niż raka ;d 

Opublikowano

mate, mam w szafie oryginał tego robin hooda

setki godzin :banderas:

Legenda Sherwood zawsze na propsie. Ile ja to z kuzynem przegrałem  :banderas:

"Nie dostaniesz mnie" "A masz!" "Bandyta!" "To boli!" "Łucznicy za plecami" 

I to intro

:banderas:

Tęsknię za takimi grami.  :cray:

Życzę powodzenia w szukaniu takich gierek na konsolach :kaz:

Opublikowano

nie znam sie na zoologii ale przypomina mi to bardziej kraba niż raka ;d 

Wpisałem rak, google grafika i się pokazało no. 

To jeszcze może być:

rak.jpg

Opublikowano

Zal mi psychofanow mgsa, zwlaszcza ze dopiero teraz wyjdzie pierwsza dobra gra z tej serii (nie liczac rising) :reggie:

Ale tez ma sterowanie zyebane.

Opublikowano

Eksperyment zakończony. Koszt wyniósł trzydzieści parę zilosów, efekt:

9-latka- wytrzymała przy Tearaway 40 minut, po czym zapytała nieśmiało "masz coś innego?". Demo Lego Przygoda określiła jako "ale to jest wciągające!"

12-latka- wytrzymała przy Tearaway 20 minut, komentarz "no fajne"(jest uprzejma), teraz ciora w Infamousa od paru godzin. Obie są zachwycone tą gierką.

Wniosek 1: Ponad 8 letnie dzieci nie lubią gierek pozbawionych gameplayu i nie zachwycają się wykorzystaniem sterowania dotykowego (dla tego pokolenia to jest standard)

Wnisoek 2: Muszę je jeszcze nauczyć, że Infamous to też (pipi), no ale tutaj się przynajmniej coś dzieje i dziecko nie usypia z braku wrażeń.

Opublikowano

MGS5 ma z(pipi)ane,czy rising ? 

piatka /ogralem GZ/

Opublikowano

Ej ale Batman to zamiecie, mówię wam jak jest  :czezky:

Opublikowano

Albo te dzieciaki to janusze. Moja 12 letnia kuzynka jest zachwycona tearaway no ale może to przez to że jej kuzyn to szlachcic niebieskiej krwi i lubi wyborne gry.

Opublikowano

Ej ale Batman to zamiecie, mówię wam jak jest  :czezky:

Ten mod do Arkham City? :yao: 

Opublikowano

Tak ten mod.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.