Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ta gra ma odrzucajacy wrecz gameplay, kojima nie mial pomyslu jak polaczyc skradanie, strzelanie i jak sensownie zrobic prace kamery. Gra jest kultowa ze wzgledu na grafike, kamere, postaci, fabule i, przede wszystkim, przynaleznosc do serii.

Gdyby to wyciac, to 5/10.

Zal mi psychofanow mgsa, zwlaszcza ze dopiero teraz wyjdzie pierwsza dobra gra z tej serii (nie liczac rising) :reggie:

Ale tez ma sterowanie zyebane.

co69NWx.pngphoto-thumb-1926.jpg?_r=1421918152lTGMDZx.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sucho dzisiaj w cw, czezky trolluje a wy łykacie

Opublikowano

Tu sucho ale w temacie o Orderku, dalej jarnako  :obama: co to sony robi z ludzi to ja nie wiem  :frog:

Opublikowano

Mgs, to ta seria, która powinna skończyć się na trójce, ale oczywiście musieli narobić pierdyliard spinoffów dla japońskich nastolatków?

Autorstwa tego nieśmiałego Pana, który po każdej części zarzeka się, że nie tknie się pracy przy następnej?

:frog:

Czyli jak przystało na japońców i sony - wszystko w normie. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

MGS: Gameplay 

Order: QTE

:kaz:

No i przynajmniej MGS ma dobrą fabułę, a nie jak Order, który ucina się w najlepszym momencie jakby fabuła była robiona po łebkach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tylko tyle, że MGS, to nie jest film na 5h.

Pierwszy MGS był chyba pierwszą grą w tak filmowym klimacie. W ogóle porównywanie serii MGS do TO, tak, jakby porównać raka do ryby....

Opublikowano

To czy ona jest dobra, to jest mocno subiektywna sprawa.

Jakby to ocenial krytyk filmowy, to by taka "fabule" zmiazdzyl.

Opublikowano

-Mozna skipowac cutscenki :kaz:

Chuyowe porownanie, w zadnym MGSie oprocz moze 4ki nie mamy wiecej cutscenek niz gameplayu, nie wspominajac juz o znacznie wiekszym replayability oraz wiekszej swobodzie dzialania. Historia w kazdym mgsie jest pelna... Zreszta co sie bede produkowal, jesli ktos nie widzi roznic jest <tu wstaw inwektywe>.

Opublikowano

Zreszta co sie bede produkowal, jesli ktos nie widzi roznic jest <sebastianem grającym w gry tylko w empiku>.

Ok?
Opublikowano

Tenchu > MGejS

Tyle w temacie, do widzenia.

Opublikowano

Headhunter>MGS2

Opublikowano

Zreszta co sie bede produkowal, jesli ktos nie widzi roznic jest <sebastianem grającym w gry tylko w empiku>.

Ok?

Po prostu ameba. Krótko i na temat. :kaz:

Opublikowano

Tenchu i MGS to 2 zupelnie inne podejscia do tematu, oba zayebiste. Gdyby Tenchu do dzisiaj istnialo to dalej pewnie bym podsrywal pod siebie przed premiera, ale po tym potworze na Xboxa 360 nie jestem pewien czy chce aby ktos wracal do tej serii.

Opublikowano

Ogladalem jeszcze stream Aema i koles krecil sie w tunelu 2x2 szukajac roznych ''znajdziek'' i ''smaczkow''. Krecil sie tak przez jakies 15 min po czym kontynuowal rozgrywke (a raczej ogladanie cut scenek) bo po prostu nic tak kuhwa nie bylo xDDD. No ale gra na 15h, exploracja, story telling c'nie.

Nie pozostaje nic innego jak tylko współczuć, gdy ktoś w ten sposób na siłę stara sobie udowodnić, że nie wtopił 250 zł.

Obrazu nędzy i rozpaczy dopełniają filmiki Bansai, gdzie wystarczyło żeby np. obszedł osłony i walił przeciwnikom w plecy jak do sztachet w dziurawym płocie, a ci nie wiedzieli o co kaman  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tylko tyle, że MGS, to nie jest film na 5h

Jedynkę w około 3 godziny przeszedłem, w czwórce podobny czas przejścia był wymagany do emblematów / pucharków.

Opublikowano

Acquire od Tenchu wydali pozniej świetne Shinobido. Klimaty jak w tenchu i rozgrywka prawie taka sama. Mogli by coś z kontynuacja podziałac bo praw do marki tenchu chyba oni juz nie maja.

Opublikowano

Tylko tyle, że MGS, to nie jest film na 5h

Jedynkę w około 3 godziny przeszedłem, w czwórce podobny czas przejścia był wymagany do emblematów / pucharków.

speedrun ≠ pierwsze/normalne przejscie

Acquire od Tenchu wydali pozniej świetne Shinobido. Klimaty jak w tenchu i rozgrywka prawie taka sama. Mogli by coś z kontynuacja podziałac bo praw do marki tenchu chyba oni juz nie maja.

1 byla super, ale Shinobido 2 to katastrofa, jeden z glownych argumentow za Vita i taki zawod, praktycznie 0 story, klepanie w kolko tych samych misji na kilku planaszch, no tragedia, nie taka jak Tenchu Z na 360, ale blisko.

Opublikowano

Tego crapa na X360 zrobili swieci forumowi magicy z from software :kaz:

Opublikowano

Widzę, że Obsi to kolejna osoba, która nie ogarnia speedruna od normalnego przejścia. :dynia:

Opublikowano

Tego crapa na X360 zrobili swieci forumowi magicy z from software :kaz:

From robiło same crapy na 360 (Steel Batalion na kinecta :rotfl:  ), oni są koniem trojanskim sony. Na potwierdzenie mojej tezy 

rok 2009 na FS wydaje na ps3 Demon Souls z średnią 90% a na x360 Ninja Blade - 68.65%

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

speedrun ≠ pierwsze/normalne przejscie

Żaden ze mnie speedrunner. Speedrun MGS to około godzina. W MGS4 wymieniony przeze mnie czas był normalnie wymagany przez grę do 100%. Każdy kto grał to wie, a kto nie grał to casual jak suteq.

Opublikowano

Wolę być casualem niż amebą.  :czezky:

No i co ma do normalnego przejścia gry przejście na speedrunie do 100%? Wpisuję na YT "MGS 4 speedrun" i pierwszy link "New Game Big Boss EMBLEM". 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Psychofani MGSa mysleli, ze sa hardkorami, haha xD

made my day!

FILM ZE SLABYM GAMEPLAYEM. POGODZ SIE Z TYM BANSRAJ.

Opublikowano

No, ale nie gadaj Czerstwy MGS V ma dobry gejmplej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.