Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No toć pisalem, ze razem z rising jedyny dobry mgs.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No toć pisalem, ze razem z rising jedyny dobry mgs.

:good2:

btw dobry jest ten deadpool?

Opublikowano

Napisze jak skoncze w "ostatnio ukonczylem", ale w mojej skali 6+/10, czyli calkiem dobra gra.

Trzeba lubic ten klimat - inaczej nie dotykaj.

Opublikowano

Czezky mistrz areny 98, baron oldschoolu, szlachcic retro, "ja ci synek pokaze w caliburze just ukemi super cancel" polegl na szuraniu sie po scianie i kombinacji klawiszy polegajacej na wcisnieciu strzalki w gore. :yao:

Opublikowano

Przeszedlem MGSy 1-3.

Opublikowano

No to co sie smutasz nad ta sciana. Przeciez to bylo do niczego nie potrzebne.

A jak sterowanie w 3?

Opublikowano

Tez chuynia.

Opublikowano

Sciany w jungli tez zle? ;(

Opublikowano

W ostatnich dwóch splinter cellach sterowanie też było nieco inne od panujących standardów i jakoś nie przeszkadzało to w przyjemnej rozgrywce.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W ostatnich dwóch splinter cellach sterowanie też było nieco inne od panujących standardów i jakoś nie przeszkadzało to w przyjemnej rozgrywce.

Sterowanie w conviction to byl dramat.

Opublikowano

speedrun ≠ pierwsze/normalne przejscie

Żaden ze mnie speedrunner. Speedrun MGS to około godzina. W MGS4 wymieniony przeze mnie czas był normalnie wymagany przez grę do 100%. Każdy kto grał to wie, a kto nie grał to casual jak suteq.

Czyli co, tylko dlatego ze 3h na BB Emblem byl wymagany przez gre do 100% oznacza ze to nie jest speedrun? Czyli jak w REmaku wymagaja skonczenie gry ponizej 3 godzin zeby cos odblokowac, to tez to nie jest speedrun? Bo trzeba to zrobic zeby cos odblokowac? :facepalmz:

I sory ale nie wierze Ci ze normalnie grajac w 1nke skonczyles ja w 3 godziny, dopisz jeszcze ze za pierwszym razem ci tyle zeszlo to dostaniesz nagrode Kidnappy za bajkopisarstwo.

Opublikowano

Sterowanie w conviction to byl dramat.

Nie był, po prostu było inne obłożenie klawiszy niż w większości gier. Kwestia przyzwyczajenia. Po kilku minutach wcale mi to nie przeszkadzało.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ludzie hejtują order1886 tymczasem Dragons lair giera składająca się z samych cutscenek i qte tyle lat temu na automatach królowała, aż sprawdziłęm na metacritic ile ma pkt... 50/100 xd

Opublikowano

Napisze jak skoncze w "ostatnio ukonczylem", ale w mojej skali 6+/10, czyli calkiem dobra gra.

Trzeba lubic ten klimat - inaczej nie dotykaj.

Sprzedajesz po skończeniu? 

Było inne a gra to była spj.erdoliną końska niestety to samo blacklist, assasins creed w swiecie splinter cella

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czy tu jest jakakolwiek gra, która nie jest obhejtowana z każdej strony?

:frog:

Opublikowano

95HETgB.jpg

Opublikowano

Bluber prawie wszystko hejtuje. Ot taka rola hipstera. Na jego miejscu zastanowiłbym się nad porzuceniem gierek. 

Opublikowano

Jeszcze pojazdów po Okami i SotC nie widziałem.

Dacie radę.

Opublikowano

OKEMI 

Opublikowano

Bluber prawie wszystko hejtuje. Ot taka rola hipstera. Na jego miejscu zastanowiłbym się nad porzuceniem gierek. 

Nope, hejtuje spje.rdolenie mojej jednej z ulubionych serii i tyle. Ubi wy ku.rwy. 

SOTC 10/10 

OKEMI 9+/10 

Opublikowano

Okami 11/10 GOTG

SotC 9/10

hqdefault.jpg

Opublikowano

Zaraz knur areny napisze ze w SotC bylo kijowe sterowanie i wspinaczka byla nie do ogarniecia.

Opublikowano

Tam jedynym problemem był framerate, ale nie ma co się dziwić, konsole Srony nigdy nie radziły sobie ze światami, które nie są korytarzem lub mostem.:reggie:

Opublikowano

Jeszcze pojazdów po Okami i SotC nie widziałem.

Dacie radę.

Okemi - biegasz psem i kopiesz rzodkiewki, przegadane, nudne ścierwo, od przewijania napisów mnie palec bolał, po godzinie wywaliłem z dysku.

SotC - 15fpsów gra wyciąga, włazisz na jakieś kolosy i biegasz koniem. Kiepska oprawa, wszystko szarobure jak w grach FPP robionych na UE3, do tego beka z ludzi dorabiających sobie ideologię. Tak samo przereklamowane guano jak cała seria Souls.

Opublikowano

Długo nie trzeba było czekać, choć trochę takie to na siłę.

Zapomniałeś tylko dodać tego bełkotu imitującego mowę w Okami, który po kilkudziesięciu godzinach z grą poważnie uszkadza układ nerwowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.