Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czezky w zyciu ogarnal sterowanie tylko w jednej grze

453213328_68d486acc6.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A tego to nie wiem, gram bez głosu bo nie lubię hałasu (albo ściszony do minimum).

Opublikowano

Ja jak pierwszy raz oglądałem intro w Okami to myślałem że mi mózg uszkodzi.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

sotc szanuje, okemi to nawet intra do konca nie dalem rady zmeczyc

Opublikowano

Co za ignoranci gamingu, ja pier.dole z kim ja o grach gadam...

Opublikowano

klapy typowo xd podnieta jakie to oni koneserzy gejmingu i jakie to oni nie mają artystyczne gierki a nawet okemi nie ograne 

dla przeciętnego klapka tylko uncharted i killzone oraz ta tępa bitka z łysym typem się licza :reggie: a i jeszcze samochodziki 

Opublikowano

sotc szanuje, okemi to nawet intra do konca nie dalem rady zmeczyc

Jaaaaakiiiiiiiii tyyyyyyyyyyyyyyyypppp xDDDDDDDDDD Ale zelda taka dobra :yao:

Opublikowano

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

:frog:

Opublikowano

Zaraz knur areny napisze ze w SotC bylo kijowe sterowanie i wspinaczka byla nie do ogarniecia.

Nie napisze knur, bo sterowanie w SotC jest ok, a w mgsach nie ok. :reggie:

Opublikowano

Zaraz knur areny napisze ze w SotC bylo kijowe sterowanie i wspinaczka byla nie do ogarniecia.

Nie napisze knur, bo sterowanie w SotC jest ok, a w mgsach nie ok. :reggie:

Ale zeby taki koneser jak Ty nie szanowal MGSa to juz w ogole mi smutno :(

Co sadzisz o serii Borderlands?

Opublikowano

Dobra mateusz pięć miał lat 2 jak  wyszło MGS na psxa więc nie czai bazy i przeszkadza mu sterowanie ;/ tfu pokolenie coda 

Opublikowano

Dobra mateusz pięć miał lat 2 jak  wyszło MGS na psxa więc nie czai bazy i przeszkadza mu sterowanie ;/ tfu pokolenie coda 

Fabuła i wszystko z MGS, a gameplay z CoD - MARZENIE :banderas:

Opublikowano

klapy typowo xd podnieta jakie to oni koneserzy gejmingu i jakie to oni nie mają artystyczne gierki a nawet okemi nie ograne

Dave, ping i Guernica to klapy teraz? :oh_you: Pogódź się kogo masz w obozie, my w obozie klapków kochamy takie "samograje" z "nudnymi dialogami" jak Okami. A wy tylko pif paf  koksami w bitwie o Planete Sera.

Opublikowano

Przynajmniej mozna zmielic locusta na 1000 kawalkow. :banderas:

Opublikowano

Okami>>>>>>>>>>>>>>>>równo obesrane gó.wno>>>>>>>>>>Gearsy

W ogóle porównywanie tych gier się nie dodaje...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Okemi jest w porządku, do MGSa nigdy nie dałem rady się przysiąść, ale w owym czasie uczestniczyłem w PC Master Race grając w kosmiczne symulatory, przełomowe FPSy, rozbudowane RPG i i świetne point$&click.

Operation flashpoint, beznadziejnie wyglądająca gra, której nie można zacząć bez przeczytania instrukcji, trzeba godzinami czołgać się po linii frontu z nadzieją, że nikt cię nie wypatrzy, i że przy zabudowaniach znajdziesz upragniony traktor, żeby dojechać do punktu B.

No i zjebany celownik ma...

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Developer z Santa Monica Studio:

DeanRymer.png

:obama:

Oczywiscie tweety juz usunal.

Opublikowano

Trzeci splinter to była swego czasu pierwsza next genowa grafika, ale tylko na Xboxie i PC. PS2 i Gacuś już nie wyrabiały.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nowy Splinter na UE4 z rozbudowną mechaniką z CT, większymi levelami, AI, COOPE-em z osobnymi misjami, to byłaby gra, że o ja pier...ale tak, przecież Ubi... :frog:

Opublikowano

czytam te ostatnie strony i tyle kompromitacji, co tu jest nawypisywane, to dawno nie czytałem

czy klapersy muszą pisać?

Opublikowano

Ale zeby taki koneser jak Ty nie szanowal MGSa to juz w ogole mi smutno :(

Co sadzisz o serii Borderlands?

Nie grałem, ale co teraz? Wrzucisz :dynię: i to będzie jakiś wyznacznik? Grałeś w Rogue?

No i nie jestem żadnym ku.rwa koneserem, koneserami to są gracze jak XM, który przechodzi slashery no damage, Adi który ogarnia Dwarf Fortress albo Pingoviron, który nie tylko ma te wszystkie tytuły, ale się na nich zna.

Opublikowano

Ale Operation Flashpoint miał genialny tryb robienia swoich plansz. Ile godzin sie siedziało nad tym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.