Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie mogę znaleźć teraz komenta ale był też - pierwsza gra jaką preorderowałęm, trzecia obsuwa.

:frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

-Szef: Jak tam stoimy ze sprzedaza na steamie?

-Pracownik: Dalej best seller

-Szef: Kiedy premiera?

-Pracownik: No niby w marcu

-Szef: Ok to przesuncie na kwiecien, napiszcie ze to wszystko dla lepszej optymalizacji i dajcie znac jak spadniemy z best sellera

-Pracownik: Ok szefie, a jak spadniemy to co wtedy?

-Szef: Zlece Grazynie z Higieny system port na szybko zebysmy w dzien premiery jeszcze cos zgarneli od tych frajerow  :yao:

Opublikowano

Optymalizują, żeby GTA odpalała klapom na ich PCtach do exów z X360/XO. Wina SONY.

Opublikowano

Developer z Santa Monica Studio:

DeanRymer.png

:obama:

Oczywiscie tweety juz usunal.

Czy ktoś podesłał mu gifa z maścią? 

Opublikowano

Ukradłem Ci sygnaturke Bansai, mam nadzieje że nie wyłapie bana.  :s159:

Opublikowano

Oczywiscie ze nie, im wiecej tym lepiej :fsg:

PS. Creepy avatar xD

Opublikowano

Dobra beka musi zostać długo wytłaczana. Rockstar wie co robi. Zwłaszcza jak wyda słabo zoptymalizowany port na PC, to ludziska będą pękać ze śmiechu, a że śmiech to zdrowie, to może Rockstar załapie się na medycznego nobla. 

No ale nawet jak blaszki dostaną kupsztangę, to przecież modderzy w kilka miesięcy po premierze doprowadzą grę do porządku. Kilka miesięcy po premierze kolejnej części rzecz jasna :Coolface:

Opublikowano

Aż mi się to przypomniało:

YXFmgMD.jpg

:dynia:

Opublikowano

Pecetowcy serio myślą, że ms/sony specjalnie ugadało się z R odnośnie przesunięć premiery bo bali się strat przez pc wersje czy to tylko takie kręcenie beki?

Opublikowano

yebać blachary, grunt że napady w końcu z datą.

Przecież i tak będą przełozone na maj toć to R* :P

Opublikowano

Przekładanie dat wydań gier Rockstar to żadna nowość i to obojętnie od platformy.

Opublikowano

Mnie to dziwi, że ktoś jeszcze czeka na Pc-owy port GTA bo myślałem, że już wszyscy zainteresowani ograli...

Opublikowano

Prawdziwy dojrzały gracz -nie napalony prawiczek nerd woli sobie poczekać i zagrać jak człowiek w 4k i 120fps a nie jak zwierze w spadkach do 20 klatek ;///

Opublikowano

Grac w GTA na padzie xD przeciez na tym nie da sie celowac nawet xD prawdziwy komfort gwaranyutuje tylko mysz, klawiatura i taboret

Opublikowano

Beczka z taboreciarni zawsze...powtarzam...zawsze na czasie! :kaz:

Opublikowano

Rockstar uknuł razem z Sony i Ms spisek przeciw piratom z pc beggars race :yao:

Opublikowano

Pecetowcy serio myślą, że ms/sony specjalnie ugadało się z R odnośnie przesunięć premiery bo bali się strat przez pc wersje czy to tylko takie kręcenie beki?

Jeżeli ktoś ma tak nasrane w łbie, że kupuje kartę graficzną za ponad 2 tysiące, to chyba i w to jest w stanie uwierzyć, a tak btw z forum wiedźmina 3. Blachy już mają potwierdzone istnienie GTA VI, a to dzięki takim serwisom jak:

http://www.tweaktown.com/news/43346/rockstar-confirms-gta-6-coming-weve-ideas/index.html

Ja pjerdole co za podludzie XD

Opublikowano

O co chodzi z tą dramą z GTAV?

Opublikowano

SOTC 10/10 

OKEMI 9+/10 

Okami 11/10 GOTG

SotC 9/10

Obaj robicie to źle.  :lapka:

Okami 10/10

SOTC na ps2 - 9+

SOTC na ps3 10-/10

Można powiedzieć że SOTC na ps3 (stałe 30 fps, 720/1080p, obsługa 3D) to wersja definitywna. Zresztą podobnie jak Okami w glorious 1080/60.  :banderas:

MGS3 po przyzwyczajeniu do controls z MGS1 był ok w edycji Subsistence  z poprawioną kamerą. Współczuję wszystkim którzy grali tylko w wersję oryginalną. 

Opublikowano

O co chodzi z tą dramą z GTAV?

Znowu im przesunęli premierę GTA V. Tym razem na kwiecień

Opublikowano

Oby kwiecień 2016

Niestety 2015, ale i tak od dawna muszą zadowalać się ochłapami z pańskiego stołu XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.