Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na maciomaniaku bym nie polegał w sprawie obrony xboxa w sytuacjach krytycznych. xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najszybciej spodziewam sie, ze sprzeda xbona, bo mu kasa potrzebna i za chwilę kupi ps4, bo od znajomego i tanio, a w ogóle to on bez konsoli nie może wytrzymać.

;)

Opublikowano

Bye nie przeszedl do obozu Nintendo, ale to typ janusza wiec małe szanse.

Opublikowano

Na maciomaniaku bym nie polegał w sprawie obrony xboxa w sytuacjach krytycznych. xD

Wszystko zalezy od wiatru.

pwthcck-m.gif

Opublikowano

Nie wiem czy liczy sie, ze mam 3DSa, czy nie? Patrz, nawet przeszedłem niemal wszystkie Zeldy.

Janusze to wszyscy Ci, którzy biegli po konsole w dniu premiery bo kazdy musiał miec i sprzedali ja miesiac pozniej. Jestem bardzo zadowolony z tego, ze mam Xboxa i ani myśle go sprzedawać. Lepszej konsoli na rynku nie ma, ale klapersy zrozumieją to dopiero za jakis czas.

Wtedy ja bede sie śmiał jak zaczniecie wymieniać swoje PS4.

Opublikowano

Janusze to wszyscy Ci, którzy biegli po konsole w dniu premiery bo kazdy musiał miec i sprzedali ja miesiac pozniej.

No jak tak możesz Mazzeo obrażać :teehee:

Opublikowano

irasek znowu nie wziął tabletek i traktuje internety i gierki serio, ciekawe czy będzie znów bił?

Mazzeo chce kupic vite sialalalala  :whistling:  :sorcerer:

chcę nową zabawkę na urlop xD

Szykuje się epicki urlop...

Opublikowano

Sugerujesz, że na Vitę są jakieś karabiny albo samochody?

Opublikowano

A ponoć boty spędzają urlopy na Dominikanie, wiéc po co im tam sprzęt do grania?

Opublikowano

na Teneryfie. Potem grają w skutery wodne na Kinekcie lub w inne gry po max 10h na tytuł i uważają sie za hardcorowych graczy

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z tego, ze mam Xboxa i ani myśle go sprzedawać. Lepszej konsoli na rynku nie ma, ale klapersy zrozumieją to dopiero za jakis czas.

Aż sobie zapisze ten post i za jakiś czas wkleje.:lol:
Opublikowano

Janusze to wszyscy Ci, którzy biegli po konsole w dniu premiery bo kazdy musiał miec i sprzedali ja miesiac pozniej. Jestem bardzo zadowolony z tego, ze mam Xboxa i ani myśle go sprzedawać. Lepszej konsoli na rynku nie ma, ale klapersy zrozumieją to dopiero za jakis czas.

Ty chyba coś ćpałeś. Ktoś ma wymienić PS4 na X1, by grać w gorsze gry (90% to multiplatformy). To tak jakby wymienić mocniejszego PC na słabszego. Gry na wyłączność to kwestia subiektywna. Ktoś czeka na Bloodborne, bo jest fanem Dark Souls, a ktoś czeka na Crackdown 3.

Co do kupna konsoli w okolicach premiery. Jest wiele osób, które current-gena mają od 2005.2006 roku i naprawdę już im zbrzydł. Więc im się nie dziwię, tym bardziej jak ograli to, co chcieli.

Opublikowano

Klapki ograły wszystkie CoDy na PS3 to ze spokojnym sumieniem mogli odsprzedać z myślą, że już ograli co chcieli (bo remake wszystkich exów z PS3 i tak dostaną na PS4 i będą liczyć je jako nowe exy).

Opublikowano

no mnie już męczy X360 i z chęciąbym go już opylił i wrzucil na miejsce PS4, ale tyle gier nieogranych że to wstyd.

No mam to samo, ale PS3 i zawsze taniej Xone by był :)  Mam dziesiątki gier do ogrania jeszcze, ale już chyba nigdy ich nie skończę, bo jak zacznę wracać do tych tytułów, to zaczną robić mi się zaległości na PS4. Chyba czas najwyższy olać starą generację i przesiąść się od razu na nową :)  Najgorsze jest to, że do perełek jak Uncharted, Gears of War, uwielbiam wracać i do dziś żałuję sprzedaży X360. Kasa miała być na PS4, a rozpłynęła się długo przed premierą i tyle z tej sprzedaży wynikło :D

Opublikowano

6 to jedno z większych rozczarowań ostatniej generacji. Do 7 podchodzę bez większych emocji.

Opublikowano

Ja to mam moze 2 3 gry do ogrania jeszcze. Od biedy mógł bym sobie dorzucić kilka gier na sile które mnie raczej średnio interesują jak Mortal Kombat 9, Dragon Age 1 2 czy Darksiders 1 2. Niedługo zamierzam juz past-geny schować do szafki i przezucic się całkowicie na next-geny

Opublikowano

oooo unreal engine4 - super, MKX chodzacy na UE3 wyglada mimo wszystko bardzo pastgenowo, jestem ciekaw dalszych newsow

btw Mazzeo nie napisales w co zamierzasz grac na tej swojej vicie....procz killzone ja tam nie widze ani jednej gry, z gatunkow w jakie pykasz na co dzien

Opublikowano

btw Mazzeo nie napisales w co zamierzasz grac na tej swojej vicie....procz killzone ja tam nie widze ani jednej gry, z gatunkow w jakie pykasz na co dzien

Borderlands 2 i oczywiście gra z jego ulubionej serii - Uncharted ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jestem najlepszym dowodem, że nawet xbot może się świetnie bawić na vicie więc proszę przestać się podśmiewać 

Opublikowano

Vita jest mega fajnym sprzętem jeżeli ktos lubi indyki i nie chce mu sie grać na pc, no i zawsze mozna pograć w gry z ps one lub psp tylko szkoda ze nie ma np na psn dostępnego crisis core :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.