Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oby kwiecień 2016

Niestety 2015, ale i tak od dawna muszą zadowalać się ochłapami z pańskiego stołu XD

Premiery jeszcze nie było więc nie bądź taki pewien. :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

John Marston legenda dzikiego zachodu robiacy jako chlopiec na posylki i zabijajacy lisy w ogrodku

John Marston - czlowiek jezdzacy wozem po mapie.

MGS3 po przyzwyczajeniu do controls z MGS1 był ok w edycji Subsistence  z poprawioną kamerą. Współczuję wszystkim którzy grali tylko w wersję oryginalną.

Ja wlasnie nigdy nie gralem i chce sprobowac.

Opublikowano

MGS3 po przyzwyczajeniu do controls z MGS1 był ok w edycji Subsistence  z poprawioną kamerą. Współczuję wszystkim którzy grali tylko w wersję oryginalną.

Ja wlasnie nigdy nie gralem i chce sprobowac.

Przez brak radaru w stylu tego z 'jedynki" trzeba było nie raz patrzeć w FPP co 20 m. Po wyjściu wersji Subsistence w 2006 doznałem catharsis. Zanim potwierdzono ze MGS HD Collection będzie zawierał wersję HD Subsistence ceny używek na alledrogo w wersji na ps2 sięgały 280 zł. 

Opublikowano

Ale cena w sumie była adekwatna co do jakości. Ileż tam było contentu na trzech płytkach...

Opublikowano

Sam za swoja dalem chyba 200zl i specjalnie czekalem na ta wersje bo wlasnie straszyli kamera. Niestety moja ma ulamany jeden uchwyt trzymajacy instrukcje i nie jest juz sprawna na 100% ;(

Opublikowano

Tak, dokladnie to samo z twoim avem na okladce i 3CD.

Znalazlem starego maila, dalem 160zl plus grosze przesylki xD

Opublikowano

Sprawdziłem z ciekawości czy to wydanie jest na Allegro i znalazłem tylko jedną ofertę i w dodatku z licytacją. Ciekawe do ilu dobije xD

Miałem styczność ze Subsistence jak kumpel kupił parę lat temu i dał ponad 200 zeta. Ale zawartość rekompensowała wydatek w 100%. Wrzucili nawet dwa klasyczne Metal Gear z MSX.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ale cena w sumie była adekwatna co do jakości. Ileż tam było contentu na trzech płytkach...

W online można było grac nawet jako Big Boss w camo vs 7-miu żywych graczy. Ten kto go zabił sam się nim stawał. Nigdy nie grałem.  :(

maxresdefault.jpg

MGO_saved.jpg

Zaybiście że MGO powraca w MGS V.

https://www.youtube.com/watch?v=b_UG7loIZgM

Opublikowano

Wszystko powraca tylko kiedy nastąpi premiera najbardziej wyczekiwanej gry a nie jakiegoś tam Wiedźmina :fsg:

Opublikowano

Wszystko powraca tylko kiedy nastąpi premiera najbardziej wyczekiwanej gry a nie jakiegoś tam Wiedźmina :fsg:

25 marca przecież.

Opublikowano

Fajno jakby mesjasz gejmingu wyszedł w czerwcu. :<

Opublikowano

:pawel:

o wy wariaty, Persona 5 najwcześniej w ostatnim kwartale 2015. 

Opublikowano

Nie rozumiem po co tak dewaluować jedne gry względem innych, ulubionych serii. Prawda jest taka, że ten rok zapowiada się kosmicznie dobrze i jeśli nie będzie więcej obsuw to wszyscy dostaną coś dla siebie i wszyscy powinniśmy się z tego cieszyć. Przypominam:

Bloodborne

Ratchet

Forza 6

Halo 5

Wiedźmin 3

Batman

MGS V

Persona 5

TR 2

Zelda

Xenoblade

Uncharted 4 (żeby nie było, ale z bólem)

Kolejność nie ma znaczenia, bo liczą się GRY.

Każdy gatunek prawdopodobnie dostanie swojego killera ze średnią w granicach 90%, to będzie SYTY rok i cieszmy się wszyscy ze szczęścia swojego i innych.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

nintendo co wydaje w tym roku na wiiu? ta nowa zelda?

Opublikowano

Zauważyliście, że to nieparzyste lata są lepsze dla graczy? 2011 - Deus Ex, Skyrim, Arkham City, Zelda: SS,  2013 - TLoU, GTA V, Infinite  2015 - this is waiting ale też zapowiada się kozacko.

Opublikowano

Fajno się w personach podrywa cyfrowe niebieskowłose nastolatki? Pytam bez spiny, zawsze chciałem się zabrać za jakąś personę, ale jakoś nigdy tego nie zrobiłem.

Opublikowano

wątpię w tego Ratcheta w 2015, chyba że wyjdzie kampania na 6h, jak czesć z 2013. Choć wtedy twórcy mieli godność sprzedawać wersję pudełkową za 120 zł, a dziś mogą śmiało zawyża do 260-ciu.  :yao:

zapomniałeś o Zeldzie, Xenoblade, No Man's Sky i Quantum Fucking Amazing Outstanding klapers Break. 

Opublikowano

Fajno się w personach podrywa cyfrowe niebieskowłose nastolatki? Pytam bez spiny, zawsze chciałem się zabrać za jakąś personę, ale jakoś nigdy tego nie zrobiłem.

:[

Opublikowano

Zauważyliście, że to nieparzyste lata są lepsze dla graczy? 2011 - Deus Ex, Skyrim, Arkham City, Zelda: SS,  2013 - TLoU, GTA V, Infinite  2015 - this is waiting ale też zapowiada się kozacko.

To tak raczej nie działa, bo np. w 2010:

Super mario galaxy 2

Mass effect 2

RDR

Starcraft II

Rock band 3

God of war 3

Halo Reach

Limbo

Bayonetta

Heavy Rain

Bad Company 2

itd itd :P

Po prostu ostatnio z roku na rok było coraz gorzej, mamy pierwszy rok zwyżkowy.

Na potwierdzenie mojej teorii, jak sobie klikasz top50 gier z danego roku, to każdego roku ostatni tytuł ma niższą średnią niż w poprzednim. Mam nadzieję, że ten rok to zmieni.

nobody - dodałem już Zeldę i Xenoblade, QB i NMS to według mnie zbyt duże niewiadome.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

@mate5

zależy co kto lubi. ostatni raz grałem w to na ps2. osobiście preferuje jrpg z motywem podróży i stąd bardziej trafia do mnie np. eksploracja mapki świata, dungeonów i ficzery "przygodowe" w stylu DQ8. klimat, setting i mnogość opcji seria ma jednak zacny. musiałbyś zwyczajnie ją pożyczyć i sprawdzić sam.

Opublikowano

TR 2 - co to za tytuł?

bo nie kojarze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.