Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu ostatnio z roku na rok było coraz gorzej, mamy pierwszy rok zwyżkowy.

lul wot?

2011: Dark Souls, U3, Gearsy 3, Deus Ex:HR, Dead Space 2, Batman AC, Resistance 3, Limbo

2012: Max Payne 3, Dishonored, Borderlands 2, ME3, Sleeping Dogs, Fez, Hotline Miami, X-Com EU, Halo 4

2013: GTA V, TLoU, TR, Metro LL, MGR, Dragon's Crown, Rayman Legends, Ni No Kuni, GT6, Forza 5

Z roku na rok coraz gorzej.  

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie chodziło o Rise of the Tomb Raider.

jeśli tak to co ta gra w ogóle robi na tej liście Copper?

bo to jedna z 3 gier na Xboxa w tym roku?

Opublikowano

Wiecie, że niektórzy analitycy twierdzą, że Wii U nie zejdzie powyżej 20 mln do końca 2019?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Wiecie, że niektórzy analitycy twierdzą, że Wii U nie zejdzie powyżej 20 mln do końca 2019?

To bardzo możliwe biorąc pod uwagę, że jeszcze nawet do 10 chyba nie dobiło.

Opublikowano

Po prostu ostatnio z roku na rok było coraz gorzej, mamy pierwszy rok zwyżkowy.

lul wot?

2011: Dark Souls, U3, Gearsy 3, Deus Ex:HR, Dead Space 2, Batman AC, Resistance 3, Limbo

2012: Max Payne 3, Dishonored, Borderlands 2, ME3, Sleeping Dogs, Fez, Hotline Miami, X-Com EU, Halo 4

2013: GTA V, TLoU, TR, Metro LL, MGR, Dragon's Crown, Rayman Legends, Ni No Kuni, GT6, Forza 5

Z roku na rok coraz gorzej.  

Poprawiłem. :Coolface: 

P.S Limbo to 2010. 

Opublikowano

nie mów że nie podobał ci się Dishonored*  :[

po oddałnieniu w opcjach i podbiciu poziomu trudności. 

co do skreślenia D'sC, to czuje absmak że nigdy nie kręciły cię beat em upy.  :dog:

Opublikowano

Suteq prowo czy debil?  :Coolface:

Opublikowano

Co do Dishonored to powiem tak:

gra gameplayowo, klimatem, światem niszczy, jest super, ale fabularnie gra leży na całej linii, a bardzo na to liczyłem, zupełnie jak w Orderze. 

Aczkolwiek nie powiem, grało mi się mimo wszystko bardzo dobrze, aczkolwiek no nie czuję, że to był jakiś must have w tym roku. 

Poza tym wiesz, że ja mam konflikt z japonią więc pytanie o D'sC jest zbyteczne. :dog:

Taki ze mnie januszek niestety. :( I coraz bardziej się na tym łapię. :(

@pawcio

foch.jpg

Nie bede z Tobo grau na plejstejszyn. ZAPOMNIJ

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Fanek nie gral w zadnego uncharted, bo przeciez jego ostatnia konsola byl psx, ale juz wie po scence z e3, ze U4 bedzie lepsze od nowego TR xD co za koles.

Opublikowano

:s159:  Za dużo dobrych gierek skreśliłeś i zapiekło mnie.

Opublikowano

@sutequ

Kiedyś o tym rozmawialiśmy i co jak co, ale fabularnie świat Dishonored został wykreowany bardzo dobrze i wiarygodnie (trzeba było po prostu poznawać lore na własną rękę w pamiętnikach, nagraniach audio i opcjonalnych rozmowach z przechodniami, oraz z

"sercem"

). Było w nich wszystko, począwszy od genezy czarnej magii, po uwarunkowania geo-polityczne i religijne). Czym innym był natomiast faktycznie słaby scenariusz - znacznie lepszy w fabularnym dlc w skórze Duada. 

no i pochwaliłeś gameplay, a to najważniejsze.  :dafuq:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@nobody

Tak, zgadzam się. Świat wykreowany w Dishonored był świetny i za to duży plus. Gameplay bardzo na plus, bardzo cenię sobie gierki gdzie mamy kilka dróg dojścia do celu i tylko od nas zależy jak to zrobimy. Dlatego m.in. uwielbiam DE:HR. <3

Opublikowano

@sutequ

Kiedyś o tym rozmawialiśmy i co jak co, ale fabularnie świat Dishonored został wykreowany bardzo dobrze i wiarygodnie (trzeba było po prostu poznawać lore na własną rękę w pamiętnikach, nagraniach audio i opcjonalnych rozmowach z przechodniami, oraz z

"sercem"

). Było w nich wszystko, począwszy od genezy czarnej magii, po uwarunkowania geo-polityczne i religijne). Czym innym był natomiast faktycznie słaby scenariusz - znacznie lepszy w fabularnym dlc w skórze Duada. 

no i pochwaliłeś gameplay, a to najważniejsze.  :dafuq:

Bardzo, bardzo mi się podobało Dishonored, gameplay był soczysty, lore interesujące, design artystyczny wiadomo. No i widać było, że nad level designem siedział koleś od HL2.

Opublikowano

Dishonored oficjalnie jedyną grą w wiktoriańskim klimacie, która nie przyniosła branży wstydu. Oby dwójka w 2016 dała radę. 

Opublikowano

W tych czasach boję się o sequele takich gierek jak Dishonored :/. Nie ufać nikomu.

Opublikowano

Fanek nie gral w zadnego uncharted, bo przeciez jego ostatnia konsola byl psx, ale juz wie po scence z e3, ze U4 bedzie lepsze od nowego TR xD co za koles.

grałem tylko w U3, ale nie u siebie

a widziałeś jakikolwiek gameplay z Tomb Raidera nowego, że piszesz że świetna gra będzie?

wiesz cokolwiek o tym tytule?

dziwnym przypadkiem wymieniłeś 3 jedyny gry na Xboxa w tym roku

masz ty godność?

0gecNXQ.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

:dynia:

dobra Fanek zrobię lepszą listę:

Ucharted 4

Until Dawn

No Man Sky 

Ratchet

Rime

Persona

Tearaway

niezapowiedziany projekt Santa Monica

niezapowiedziany projekt Bend studio

niezapowiedziany projekt GG

Batman z eksluzywną zawartością na PS4

poza tym  tyłeczek Lary> s(pipi)a twarz Drake'a, więc nowy TR zasługuję na miejsce 

Edytowane przez asax

Opublikowano

każdy obóz ma swoją zakałę. 

Opublikowano

xD nawet nie podejmujcie walki botki, nie macie szans.

Opublikowano

cieszę się że mam PS4 i exy.

zobrazuje graficznie uczucia autora gdy pisał te słowa:

:frog:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Temat  o zamówieniu i o wypowiedziach jakie tam mają miejsce, można zilustrować w następujący sposób :mog:  :facepalmz:   :reggie:  :yao:  :frog:  :dynia:  :oh_you:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

:dynia:

Jesli ktos sie cieszy ze ma obecne exy na PS4 to wspolczuje, bo najwyrazniej nie wie jakie kiedys playstation mialo exy ;f

I nie zeby przemawiala przeze mnie jakas nostalgia czy cos, ale to co sony serwuje nam od czasu premiery ps4 za wyjatkiem infamous to jest chuynia do kwadratu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.