Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co poradzić na to ich jaranko, skoro większość zaczynała swoją przygodę z konsolami pewnie od ps3 i to nie dla tego że mieli mega parcie na gierki, a po prostu wypadało żeby człowiek je posiadał w domu -" Marzena kupimy plejstation bo Stachu spod ósemki je ma, no i będziesz mogła oglądać filmy na bluraju"

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie chce bronić na siłe współczesnych gier, nie ważne czy Sony czy nie, ale relatywnie ciężko zrobić teraz coś oryginalnego

tyle już różnych pomysłów sie przetoczyło, można zrozumieć, że dawniej wychodziły ciekawsze/ większa ilość gry

brak pomysłów

podobnie jak z kinematografią obecnie, ile dobrych filmów wyszło w tamtym roku

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Brak mi slow Fanek na twoje analizy

Wez wyjdz, doinformuj sie czym sa gry i filmy niezalezne a potem mozesz wrocic i wysmiac wlasnego posta

Opublikowano

napisz jutro rano chetnie przeczytam, serio

Opublikowano

nie chce bronić na siłe współczesnych gier, nie ważne czy Sony czy nie, ale relatywnie ciężko zrobić teraz coś oryginalnego

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Jak się gra w gó.wna obesrane a nie oryginalne gry indie to tak jest.

Opublikowano

Zacznij moze uzywac innej czcionki gdy trollujesz bo cos czuje ze juz sam zagubiles sie w tym trollingu

Opublikowano

cooo :D

z tamtego roku z multiplatform tylko Alien Isolation utkwił mi w pamięci

jakie studio zrobiło coś oryginalnego w 2014?

edit: nie no asax pisz śmiało, już nic nie mówie, czekam na twojego długiego posta!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dishonored oficjalnie jedyną grą w wiktoriańskim klimacie, która nie przyniosła branży wstydu. Oby dwójka w 2016 dała radę. 

+1 za szacunek do Dishonored, jakby powstawalo wiecej takich gier to brazna byla by lepsza  :sir:

Opublikowano

Ta jest, jedziesz ich Fanczesko!

paWMkWt.gif

Opublikowano

cooo :D

Nazw studiów nie znam, ale z oryginalnych gier z 2014 to na pewno Nidhogg, Mountain i Octodad. 

Opublikowano

Fanek to klapki Cie "stworzyly" wiec to oni powinni zatroszczyc sie o twoja edukacje

Opublikowano

nie no pisz śmiało, pozno godzina to nawet jutro na spokojnie, plus z mojej strony za w czasu

z oryginalnych gier z 2014 to na pewno Nidhogg, Mountain i Octodad.

zdecydowanie nie mówimy to tym samym :usmiech:

Opublikowano

zacznijmy od tego ze gierka nie musi być oryginalna by była dobra. W 2014 niezłe opinie od graczy zebrały też Dragon Age i The Evil Within btw ograj sobie Transistor z plusa i powiedz co myślisz.

+1 za szacunek do Dishonored, jakby powstawalo wiecej takich gier to brazna byla by lepsza  :sir:

nie to co quick tajmowanie wikołaków na śmierć wonsatym Januszem, c'nie? :kaz:

Opublikowano

Fanek i gry indie

DOES NOT COMPUTE

Opublikowano

Fanek mowi gry Indie, mysli gry z Indii.

Opublikowano

No dobra,ale zapominacie,że nie każdy ma ochotę cofać się do ery 8/16 bitów w 2015 roku. Do tego tak z 90% indie to straszna szmira,ale da się wyłowić te spoko jak hotline miami,meat boy,issac,czy transistor.

Ja mam taki problem z indie,że jak nachodzi mnie ochota na pixele to odpalam emu i gram w dużo lepsze gry niż te indory.

Opublikowano
Zaczyna się znów robić zbyt profesjonalnie, więc rzucam temat:

Crystal Dynamics kolejny raz potwierdza - Rise of the Tomb Raider trafi na PS4 i PC

Zamieszanie z Rise of the Tomb Raider (PS4) jest tak duże, że większość graczy nadal żyje w przekonaniu, że najnowsza odsłona przygód Lary Croft ominie PC-ty i PS4. Mimo, że w otwarte karty Crystal Dynamics nie może grać (umowa z Microsoftem), to jednak Darrell Gallagher ze studia poruszył ten temat. W trakcie rozmowy z redaktorem GameInformera, Gallagher podjął temat "wyłączności".

Przyznał on, że aktualny stan rzeczy jest naturalną ewolucją "wsparcia" jakiego Microsoft udzielał studiu (przypominam, DLC na wyłączność do Tomb Raider: Underworld (PS3)). Później był wcześniejsze na Xboksie 360 debiut Lara Croft and the Guardian of Light (PS3), a teraz mamy czasową wyłączność Rise of the Tomb Raider (PS4). Gallagher przyznał także, że i bez kasy Microsoftu studio by sobie poradziło:

Seria Tomb Raider istnieje od 20 lat. Nie sądzę, by bez pieniędzy Microsoftu mielibyśmy sobie nie dać rady.

A co z wyłącznością przy której zobowiązani muszą kręcić jak tylko się da?

Aktualnie skupiamy się na wersji dla Xboksa One i 360. A co będzie później, powiemy...później.

I to nikogo nie powinno dziwić. Prawdopodobnie umowa zabrania wspominania o innych wersjach. Nawet jeśli wyjść miałyby rok później.

Asax czy twój zakład z Figaro jest wciąż aktualny? :ogor:
Opublikowano

Fanek już zdradził tajemnicę grafiki Ordera?

Opublikowano

Posrednio, podejrzewamy, ze sony dalo mocniejsze bebechy w nawych rewizjach ps4, dlatego Fanek tak mocno zabiegal o jak najnowsza.

Opublikowano

Zadnego zakladu nie bylo :yeti: :kaz: a tak serio zapytalem sie tylko figaro czy z randomami tez sie chce zakladac, poniewaz mialem zamiar sie zalozyc nq szczescie w pore sie zreflektowalem ze forumek jest jednak zbyt cenny

Opublikowano

Fanek już zdradził tajemnicę grafiki Ordera?

730..20130303134821_klapki_na_oczach_zys

Opublikowano

najblizsze dni xbotow - pnemua, ori, rayman w gwg (90,5%) i GDC na ktorym pan Spencer przedstawi plany ostatecznego rozwiazania sprawy klaperskiej

a na ps4 co? driveclub w plusie czy moze juz dali wam next genowy ficzer aktywnej pauzy instant on (feature on xbox in 2013)

Opublikowano

nie bylo mnie chwile - widze ze boty znowu zalamuja czasoprzestrzen - jaranko games with gold gdzie dostaja tomb raidera i bioshocka infinite, ci to maja szczescie, ile bym dal by oba killery wyladowaly kiedykolwiek w plusie, ohhh wait

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.