Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wzialem dzis na kibel stary numer PSX EXTREME /14/.
Otworzylem na stronie z MGSem. Kali napisal:

MGS zapoczatkowal nowy gatunek gier. Ciekawe jak go nazwa?

Dzis, wiele lat pozniej, kazdy wie jak nazywa sie ten gatunek - samograje :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie bylo mnie chwile - widze ze boty znowu zalamuja czasoprzestrzen - jaranko games with gold gdzie dostaja tomb raidera i bioshocka infinite, ci to maja szczescie, ile bym dal by oba killery wyladowaly kiedykolwiek w plusie, ohhh wait

Nie bylo mnie chwile - widze Ficus znowu mnie zalamuje. Kermit wyraznie pisal o ofercie na XO nie na 360 ;)

Swoja droga, Games with Gold? Zawsze szanowalem. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie bylo mnie chwile - widze ze boty znowu zalamuja czasoprzestrzen - jaranko games with gold gdzie dostaja tomb raidera i bioshocka infinite, ci to maja szczescie, ile bym dal by oba killery wyladowaly kiedykolwiek w plusie, ohhh wait

Nie bylo mnie chwile - widze Ficus znowu mnie zalamuje. Kermit wyraznie pisal o ofercie na XO nie na 360 ;)

Swoja droga, Games with Gold? Zawsze szanowalem. 

nie o kermita mi chodzilo a o jaranko w statusach

Opublikowano

Ku.rwa dwa go.wna dali na 360 a wy sie jaracie

Opublikowano

Hipstera nie zadowolisz.

Na łoniaczu też dali gó.wno?

Opublikowano

Cos mi jednak mowi ze to jaranko wynika z Raymana.

Juz za dwa dni Pneuma: Breath of Life, za dwa tygodnie Ori :banderas: , a pod koniec Marca Neverwinter :obama: 

A mialo nie byc gier na Xbona xDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Proste.

Na 360tce nie mam po co nawet ściągać tych gier, które dali.

Opublikowano

tylko 2 gry boty dostaja? malo

Opublikowano

Cos mi jednak mowi ze to jaranko wynika z Raymana.

Juz za dwa dni Pneuma: Breath of Life, za dwa tygodnie Ori :banderas: , a pod koniec Marca Neverwinter :obama:

A mialo nie byc gier na Xbona xDDD

Przeczytalem breath of fire i sie podniecilem :(

Opublikowano

Pneuma wygląda ciekawie. Jeśli będzie dobra, to poczekam te 30 dni na wersję PS4. Nie będę przecież grał w multiplatformy na X0 :kaz:

Opublikowano

Nie znasz się. Klimat był i fajnie się skradało.

Opublikowano

przebrnąłem przez jakieś 5 stron i odpuściłem dalej. nie wiem, ile jesteście w stanie przez 2 dni nayebać postów o niczym i nie zamierzam sprawdzać. no ale z ciekawszych rzeczy dowiedziałem się na przykład, że zablokowali figaro......za obrażanie. okej. przypomniała mi się sytuacja z przed jakiegoś czasu w mediach, kiedy wsadzili do aresztu autystycznego chłopaka, który ukradł w sklepie batonika, heh....

no nic. widzę, że w modzie jest lansowanie się na true hardcore gamera, co nie gra w grafike, tylko w gre. no dobra, szczytny cel, tylko po co w takim razie next geny ? co z masą świetnych giereczek z odchodzącej generacji ? jeżeli ograliście to wszystko, a przynajmniej większość, to oznaczałoby, że lecicie względnie szybkie (do 10h) single na normalu na raz, odpalacie kolejną giereczkę, rach ciach, kolejną, experience, następną....no ciężko jest to podpiąć pod jakąś definicje hardcore. sprawę pewnie przyspiesza fakt, jeśli macie zawężone preferencje do 2-3 gatunków. załóżmy, że macie PS4/X1, ale oprócz tego jakieś starsze konsole, których nie sprzedaliście. w tej sytuacji nie widzę potrzeby narzekania, że mało dobrych gier na nie wychodzi. gdybym kupił teraz PS4 dla bloodborne, to prawdopodobnie też padłbym ofiarą hajpu na grafikę i olał starsze konsole, bo przyzwyczajałbym się do nowych. nowość, graficzka, gadżet, elo. szkoda trochę byłoby tych fantastycznych zaległości. a jeszcze wii jest przecież, kiedy ja w to wszystko zagram ? za dużo gier robią, wkurza mnie to, ciągle jestem w plecy. skończę mass effecty i nie wiem za co się łapać.    

Opublikowano

Figaro obrażał poza CW, niestety są forumowicze i kwadraty.

Opublikowano

Co? Serio zablokowali figarusa? Co powiedział, "motyla noga jasny gwint ale ten mario dryga"?

Opublikowano

Szpagaty.

Opublikowano

Co? Serio zablokowali figarusa? Co powiedział, "motyla noga jasny gwint ale ten mario dryga"?

"ja nie mowie ze ze order jest dobre, ja mowie tylko ze podoba sie ludziom na gafie" i tak jakos 100 razy az moderatorzy zaczeli szukac haka w innych tematach

Opublikowano

no ale jak on mógł obrazić ? ty niemiły nicponiu ty ?

Opublikowano

W CW nic się nie zmieniło, order,order,szpagaty,gify over 9000

Opublikowano

Napisał, że jak się nie podoba w polsce to może wypi.erdalać

Opublikowano

Napisał, że jak się nie podoba w polsce to może wypi.erdalać

w formie zartu no ale patriotyczne odczucia moderki zostaly trafione

Opublikowano

Młody jest. Chciał błysnąć przeklinaniem... no i błysnął.

Będzie miał teraz dużo czasu na granie w empikach i media marktach.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ficus zasady na forumku sa jasne, jak sie nie podoba to wypi.erdalaj.

he he he

Opublikowano

taki kozak jestes to napisz to poza CW  :kaz: 

Opublikowano

Pójdzie i napisze w wkp. :dog:

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.