Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe ile jest osób, które ogrywały batmany chronologicznie i uważają, że AC > AA, pewnie nie za dużo. Z AC miałem taką sytuację jak z Gearsami 2. Wszystkiego więcej, fajnie się grało i tyle. Przykładem genialnego sequela jest za to dla mnie Mass Effect 2, które uważam, za najlepszą część trylogii

wlasnie mi sie przypomnialo ze batmany w plusie wychodzily w kolejnosci ------->dawno temu city----->niedawno asylum wiec juz koncze dyskusje z Mendrkiem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak batman to tylko asylum, reszta zaorać.

Batman AC to za(pipi)ista gra, jedna z lepszych jakie było mi dane ograć, zaoraną to masz banię  :reggie:

Opublikowano

nazywanie city "sand boxem"....dajcie już spokój, ku,rwa  

miasto było hubem łączącym główne lokacje. bardzo przyjemnym hubem, dodającym batmanowi batmanowości, wypełniony zadaniami, eventami i solidną dawką swobody. nikt nie kazał go zwiedzać. uczuleni na takie rzeczy mogli się skupić na głównej linii 

Opublikowano

to jeszcze zależy, jak ludzie grają. ja batmanki masterowałem i wyciskałem, platyna, czelendże, bla bla bla. klimat i setting robiły mi obie części, po rostu dwójka dawała DUŻO wiecej kontentu. tak apropo spuszczania sie nad gameplayem. no ale tu widze do głosu dochodzi cinematic, fabuła, skondensowanie. co jest baroni ? R U CASUL ?  

Opublikowano

AA i AC to genialne produkcje, przy obu bawiłem się świetnie i dla mnie obie te gry są wy(pipi)iste!

Opublikowano

AA i AC to genialne produkcje, przy obu bawiłem się świetnie i dla mnie obie te gry są wy(pipi)iste!

skonsultowales to z czezkim, ze piszesz to tak smialo i z wykrzyknikiem?

Opublikowano

Growe hipsterstwo widzę się panoszy. Co druga gra to *******  :reggie:

Opublikowano

Powiedz nam teraz w ktorym sandboksie nie mozna sie skupic na glownym watku. Co za durne uzasadnienie.

nie rozumiesz podstaw, a chcesz się wykłócać o szczegóły

w którym sandbosie ? w burym. city to nie sandbox. w gta i just cause cała rozgrywka opiera sie na idei otwartego, ogromnego świata. większość misji fabularnych i praktycznie wszystko jest składową eksploracji. wszystko dzieje się na tej przestrzeni. miasto w city jest formą grywalnego huba, zresztą tyci małego w porównaniu do "prawilnych sandboxów". cały trzon rozgrywki idąc z fabułą odbywa się w osobno przygotowanych lokacjach, mniej wiecej jak w asylum i zachacza tylko o miasto, które stanowi po prostu dodatkowy element eksploracji i przechowalni dla zadań pobocznych    

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

skonsultowales to z czezkim, ze piszesz to tak smialo i z wykrzyknikiem?

do Twojego starego dzwoniłem, powiedział, że masz szlaban na forum, jak się dowie, że tu siedzisz masz prze(pipi)ane  :reggie:

Opublikowano

nie odwazysz sie :P

Opublikowano

Growe hipsterstwo widzę się panoszy. Co druga gra to *******  :reggie:

no, w zasadzie specjalizacja tego forum jest yebanie gier za to, czy za tamto. raczej mało jest o tym, co mają do zaoferowania

Opublikowano

miasto było hubem łączącym główne lokacje. bardzo przyjemnym hubem, dodającym batmanowi batmanowości

I to jest wlasnie sedno tego, ze AC > AA. Dla mnie odkad pamietam Batman to bylo ruszanie sie po dachac, w gorze, daleko od oczu przechodniow. Tak bylo komiksach, filmach i serialu na polsacie. Batman nie bez powodu nosil takie cos jak wyciagarka, wlasnie po to, ze jak juz obije mordy na dole to sobie efektownie zniknie, odleci jak nietoperz w ciemnosc. Dlatego lepiej chlonalem klimat Gacka siedzac na gargulcu i obserwujac drabow na ktorych za chwile spadne niz BIEGAJAC po calej wyspie gdzie Bat mogl jedynie szybowac w dol.

#teamcity

Opublikowano

obie gry sa genialne i tyle

Opublikowano

Powiedz nam teraz w ktorym sandboksie nie mozna sie skupic na glownym watku. Co za durne uzasadnienie.

nie rozumiesz podstaw, a chcesz się wykłócać o szczegóły

w którym sandbosie ? w burym. city to nie sandbox. w gta i just cause cała rozgrywka opiera sie na idei otwartego, ogromnego świata. większość misji fabularnych i praktycznie wszystko jest składową eksploracji. wszystko dzieje się na tej przestrzeni. miasto w city jest formą grywalnego huba, zresztą tyci małego w porównaniu do "prawilnych sandboxów". cały trzon rozgrywki idąc z fabułą odbywa się w osobno przygotowanych lokacjach, mniej wiecej jak w asylum i zachacza tylko o miasto, które stanowi po prostu dodatkowy element eksploracji i przechowalni dla zadań pobocznych    

Tutaj akurat zgadzam się z Kazubem, zresztą Ragus to genialnie opisał, ale nadal Asylum > City. 

Opublikowano

Tez wole City (mimo iz zaczynalem przygode z Asylum, w dzien premiery kupilem), bardziej sie czulo ze gramy Batmanem, swietne przemieszczanie sie przy pomocy linki i peleryny, latanie po budynkach, spadanie z nich na bandziorow, ten klimacik Gotham, sporo fajnych miejscowek, pomaganie roznym ludziom w miescie etc. No po prostu lepiej oddali to uczucie bycia Batmanem, a to dla mnie jest najwazniejsze w tego typu grach, nie uklad leveli.

Zreszta oba Gacki byly dobre, jeden troszke bardziej, drugi troszke mniej, a Arkham Origins prosze zaorac.

Opublikowano

obie gry sa genialne i tyle

Genialne, to jest Okemi, a Batmany były najwyżej solidnymi grami na 9.

Poza Origins ofc.

Opublikowano

Origins serio takie słabe? Ostatnio się nawet zastanawiałem nad zakupem

Opublikowano

Słabe nie, ale mega odtwórcze i nudne w porównaniu do AC.

Opublikowano

Solidna gra na 9. SKISŁEM

10/10 it's okay

Origins serio takie słabe? Ostatnio się nawet zastanawiałem nad zakupem

Fajne nie słuchaj hejterków, dla mnie przehajpowane to było City i się trochę zawiodłem a wobec Origins nie miałem żadnych oczekiwań a gra bardzo przyjemna.

Opublikowano

nie słuchaj hejterków

Przyganiał kocioł garnkowi.

:dog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Może się skuszę, w tą część nie grałem ani sekundy, nawet chyba żadnego zwiastunu nie oglądałem. Przerwę od batmanów miałem sporą, więc raczej odtwórczość mnie nie odrzuci, najwyżej stracę te 20 zł  :newell:

Opublikowano

Lepiej kupić The Order.

Opublikowano

Origins serio takie słabe?

Dobre jest. A z DLC o Mr Freeze nawet bardzo (nówki GOTY po 60 zł w sklepach stoją). Świetnie nakreślili postać Jokera.

Opublikowano

Może się skuszę, w tą część nie grałem ani sekundy, nawet chyba żadnego zwiastunu nie oglądałem. Przerwę od batmanów miałem sporą, więc raczej odtwórczość mnie nie odrzuci, najwyżej stracę te 20 zł  :newell:

:fsg: graficzka w wersji pecetowej jest bardzo zacna

Origins serio takie słabe?

Dobre jest. A z DLC o Mr Freeze nawet bardzo (nówki GOTY po 60 zł w sklepach stoją). Świetnie nakreślili postać Jokera.

W jakim sklepie jest wersja GOTY? Bo mialem podstawkę ale sprzedałem przed wyjsciem DLC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.