Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chyba z City pomyliłem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Swoją drogą City było ostatnią rolą Marka Hamilla jako Jokera, co jest niepowetowaną stratą, gdyż gość był geniuszem, który używał zdolności wokalnych niczym instrumentu muzycznego. W Origins zastąpił go Troy Baker, czyli m.in. growy Joel z TLOU. Też daje radę, ale Hamill jest tylko jeden...

Opublikowano

Tego bakera to mam dosyc, wszedzie sie wpyerdala i jeszcze od niedawna chce zeby na podstawie jego facjaty tworzono bohaterow grach (Delsin, Ocelot, Mitchell i Talion).

Dobry z niego aktor ale ostatnio wszedzie go pelno, a w grach wlasnie lubie to ze kazda gra ma bohatera ktory wyglada inaczej i brzmi inaczej, jak chce tego samego to mam hollywood. Niedawno jeszcze przeczytalem (na gafie oczywiscie) ze aktor z Dying Light nieudolnie nasladuje Bakera, mimo ze typek wiele lat wczesniej gral Chrisa Redfield'a i robi praktycznie ten sam glos.

Opublikowano

Tez mnie jeszcze Origins czeka. Chcialem kupic goty ale ta wersja nigdy sie nie ukazala nigdzie poza Faszystowem i raczej sie juz nie ukaze, bo w miedzyczasie wyszedl trojpack Arkham. Po cichu liczylem, ze w B:O goty bedzie jeszcze Black Gate jako bonus ale chyba ch.uj bombki strzelil. I dlc trzeba bedzie ssac z psn ;/

Opublikowano

Boze, jak cudownie jest bez Figaro, oby nigdy ten dzieciak nie wrocil /chyba ze dorosnie/ :]

Batmany? Jedna z 3 najlepszych serii tamtej generacji.

Opublikowano

Jaka gra czesc Kingdom Hearts byla w 1.5 HD poza oczywiscie KH1? 

I Czy warto kupic te HD Mixy? ( Wiem ze smutne ale (pipi) wie dlaczemu w KH zagrywalem sie jak bym mial 5 lat )

Opublikowano

bo mentalnie masz 5 lat.

Opublikowano

prawda boli 

Opublikowano

Było jeszcze RE: Chain of Memories.  Przed wyjściem  KH III sam bym jakiś hd pack kupił :P

Opublikowano

Boze, jak cudownie jest bez Figaro, oby nigdy ten dzieciak nie wrocil /chyba ze dorosnie/ :]

Bez postów przeplatanych twittami i debilizmami z gafa to normalnie wyższa kultura konsolowości  :sir:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak widze ze jajczes cos pisze, a chwile pozniej Soul klepie kolejnego przytakujacego posta w stylu "o tak" "czysta prawda" "prawda boli" to kojarzy mi sie taki obrazek:

giphy.gif

Opublikowano

Wy i bez tego to widzicie, może pora odwiedzić jakiegoś lekarza?

Opublikowano

Wy i bez tego to widzicie, może pora odwiedzić jakiegoś lekarza?

no pora Soul, pora.

Opublikowano

Kurwa jakie spadki :dynia:

#PS4takiemocne 

xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

macio znow sie mylil, przewidzial ze multiplatformy beda takie same a sa lepsze na xbonie :reggie:

Opublikowano

MS właśnie zapowiedział, że 27 marca wychodzi bezpłatny (do 10 kwietnia), samodzielny dodatek do Forza Horizon 2 na licencji Fast & Furious  :obama:

Microsoft just staaahhp. Too much awesome  :reggie:

Opublikowano

:obama:

Nawet przy past-genowej grafie jest problem z 60 fps. :facepalmz: Na PS4 te spadki do 27-30 w lesie wygladaja komicznie, przeciez tam nic sie nie dzieje.

@Don

Jest wiecej info nt tego dodatku? Jakis gameplay? Bo troche mnie zaciekawilo.

Opublikowano

Bansai: Dopiero co info poszło do sieci - na polskim fejsie Xboksa jest teaser.

Opublikowano

i takie akcje to ja rozumiem. nagłe info, bez wyprzedzenia liczonego w latach. darmowe, samodzielne, czuć za(pipi)istość. horizon takie pyszne.

co nie :exact:?

Opublikowano

i takie akcje to ja rozumiem. nagłe info, bez wyprzedzenia liczonego w latach. darmowe, samodzielne, czuć za(pipi)istość. horizon takie pyszne.

co nie :exact:?

<patrzy na ps4> :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.