Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Było ich parę. Zresztą kilka "bardziej wiarygodnych" dla was osób pisało już że byli zaskoczeni poziomem puzlli U3 względem poprzedników, tak więc ten.  :lapka:

oczywiście zaraz jakiś agent wyskoczy z porównaniem do gier z lat 90', gdzie błądziło się bez żadnej wskazówki po parę h, zapominając że lepszych puzzli niż w ostatnim TR w opcjonalnych grobowcach, czy w U3 wśród blockbusterów VII gen. i tak nie było, a dzisiejsze gry są zbyt drogie, by zawężać grono ich odbiorców, no ale taki mamy tutaj klimat.​ 

@asax

Gdzie napisałem że nowe standardy = rewolucja, jeszcze podając przy tym przykład Jaka 3 z VI generacji? xDDD <stategiczne iksde jako forma odgryzienia>

Ficzery jakie zapowiadają przy okazji cz.4, to rzecz praktycznie niespotykana wśród wysokobudżetowych korytarzy TPP ostatnich dwóch generacji (najbliżej był tu Batman AA i ostatni TR, ale to jeszcze nie ten poziom). Co nie znaczy że oryginalna.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nobody wydajesz sie byc ogarniety na tle reszty klapow i kompletnie nie rozumiem dlaczego bronisz tego kupsztala od ND. Wszystko co mowia devi trzeba brac z przymruzeniem oka a jak jest gierka AAA bedaca exem od Sony, to najlepiej w ogole nie brac tego gadania na powaznie.

Opublikowano

Ale czy ja twierdzę że wszystko to się spełni? Nawet pomimo tego że ostrożnie dobieram słowa zwrotami typu "jeśli dotrzymają słowa", wy i tak nie umiecie pozbyć się tej CW retoryki. :3

Btw, co sądzisz n.t. gameplayu w QB i TR, czy tam cinematic experience, ograniczanie kontroli do trzymania lewej gałki, skrypty i płynne przejścia z gameplayu w scenki i na odwrót, to nagle fajne ficzery? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jako bot i osoba, która ograła wszystkie części Uncharted w okolicach premiery (w przeciągu miesiąca od wyjścia gry), a mimo to nigdy się nie jarała zbytnio nimi uważam, że 4 prawdopodobnie będzie najlepszą odsłoną serii. Zapowiedzi i obejrzany gameplay mnie utwierdzaja w tym przekonaniu, ale hajp zerowy, bo zbyt wiele razy już gierki na które się napalałem mnie rozczarowywały, bo miałem zbyt wysokie wymagania, a nie dlatego, że były złe.

Tak, wiem, że jestem trochę captain obvious xD

Opublikowano

This Is Madness!   Madness ??!!

This Is Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting !!!

jeszcze ciepłe:

In+the+end+we+fight+together+don+t+mean+
major-nelson-xbox-onenfrf1.gif

ps4-vs-xbox-one-2.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

fanek kakałko zaszkodziło?

Opublikowano

:frog: :frog: :frog:

Opublikowano

Fanek ale weź mu dojedź jak na to zasługuje, a nie triple sad frog.  :wujaszek:

Opublikowano

Tylko tego pierwszego gifa nie widziałem, reszta już była z tego co pamiętam.

A na Uncharted 4 jak najbardziej czekam, byleby nie było takie słabe jak 3. :czezky:

Opublikowano

czy to Diablo III i GTA V kiedyś stanieje ?  :frog:  Gdyby tam jeszcze było logo NINTENDO szło by to zrozumieć.

Opublikowano

@Suteq

Przecież akcje z drugiej połowy kampanii wypjerdlały tyskie razem z kubotami deklasując nawet U2:

War-horse.jpg

Uncharted3.jpgUncharted3_Chapter15Part1.jpg

No i fajnie że w pierwszej połowie było mniej pif paf, a więcej eksploracji, skradania, skakania itd. 

Ps W czwórce wracają śnieżne levele.  :banderas:

Opublikowano

No spoko, lubię urozmaicenie, ale właśnie pierwsza połowa była dla mnie zbyt nudna to raz. Dwa to nie lubię leveli skradankowych gdzie błąd=restart checkpointa. No i poziom trudności był dziwny. Już kiedyś o tym pisałem, że U1 i chyba też U2 przeszedłem za pierwszym razem na Hardzie bez większych problemów, a w U3 było to jakoś tak s(pipi)ione, że bardzo się w(pipi)iałem przez co musiałem zmienić na Normal, żeby jednak wszystko mieć w całości, a nie w kawałkach po zderzeniu ze ścianą. :frog:

Nawet w TLOU na survivalu się nie wkurzałem. 

Nie przeczę, że U3 miał momenty. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale czy ja twierdzę że wszystko to się spełni? Nawet pomimo tego że ostrożnie dobieram słowa zwrotami typu "jeśli dotrzymają słowa", wy i tak nie umiecie pozbyć się tej CW retoryki. :3

Btw, co sądzisz n.t. gameplayu w QB i TR, czy tam cinematic experience, ograniczanie kontroli do trzymania lewej gałki, skrypty i płynne przejścia z gameplayu w scenki i na odwrót, to nagle fajne ficzery?

Co do TR to nie wiem, bo nie gralem w ta czesc z 2013, jak teraz bedzie faktycznie w goldzie to sprawdze. Jezeli chodzi o QB to na razie malo pokazali, ten jeden fragment na moscie to przeciez i tak w wiekszosci gameplay. W zadnej grze Remedy gra nie ogarniczala sie do trzymania galki do przodu, choc slabo pamietam Alana. Jakis skrypt od czasu do czasu jest ok, ale bez przesady.

Opublikowano

Ktos moze tego fanka zbanowac? Przeciez to jest glupsze od figary.

Opublikowano

nie trzeba, robie sobie przerwe od CW

Opublikowano

Skończyłem właśnie Zamówienie 1886. Oczywiście platyna wbita.

KUR.WA udało się to ścierwo przejść na JEDNYM ładowaniu pada (prawie - ostatnie chaptery grałem na kablu). Coś koło 5h gry. Nudne, schematyczne, historyjka się nie kleiła, a graficznie może i ładnie, ale po ograniu Ryse i zobaczeniu kilku gier na mocarnym PC jakoś mną nie zamiotło. Zdarzały się też solidne dropy framerate, laptopowe gpu widocznie nie wyrabiało :kaz:

Smutno mi się robi jak myślę o gościach, którzy muszą racjonalizować sobie zakup tej animozji i wmawiają sobie, że jest super. Temat The Order w dziale PS4 to istna kopalnia beki. Jeżeli platforma Sony ma mi oferować exy będące w większości gó.wnem obesranym, to moje PS4 nadal będzie robiło za ładny przycisk do papieru. Grę mam od wczoraj, o pożyczenie poprosiło już pięć osób - widać, że ludzie są świadomi i nie chcą wywalać dwóch i pół bomby za 3D Mark PS4 Edition.

Opublikowano

Co do TR to nie wiem, bo nie gralem w ta czesc z 2013, jak teraz bedzie faktycznie w goldzie to sprawdze. Jezeli chodzi o QB to na razie malo pokazali, ten jeden fragment na moscie to przeciez i tak w wiekszosci gameplay. W zadnej grze Remedy gra nie ogarniczala sie do trzymania galki do przodu, choc slabo pamietam Alana. Jakis skrypt od czasu do czasu jest ok, ale bez przesady.

No i tak samo jest w przypadku serii Un. Po odjęciu filmików, sekwencji trzymania gałki w górę i qte 75% kampanii stanowił czysty gameplay na +7-8h. Argument o brak odstrzeliwania kończyn, czy kapiszonach to nic innego jak niezrozumienie konwencji gry zrobionej pod nastolatków (Pegi 16+). Mi ona nie przeszkadzała a i bronie silniejszego kalibru pokroju Desert Eagle, Dragonov, Spas 12 brzmiały i zachowywały się ok.

Opublikowano

Jezu a ten ciągle broni kapiszonów xd

Opublikowano

Skończyłem właśnie Zamówienie 1886. Oczywiście platyna wbita.

KUR.WA udało się to ścierwo przejść na JEDNYM ładowaniu pada (prawie - ostatnie chaptery grałem na kablu). Coś koło 5h gry. Nudne, schematyczne, historyjka się nie kleiła, a graficznie może i ładnie, ale po ograniu Ryse i zobaczeniu kilku gier na mocarnym PC jakoś mną nie zamiotło. Zdarzały się też solidne dropy framerate, laptopowe gpu widocznie nie wyrabiało :kaz:

Smutno mi się robi jak myślę o gościach, którzy muszą racjonalizować sobie zakup tej animozji i wmawiają sobie, że jest super. Temat The Order w dziale PS4 to istna kopalnia beki. Jeżeli platforma Sony ma mi oferować exy będące w większości gó.wnem obesranym, to moje PS4 nadal będzie robiło za ładny przycisk do papieru. Grę mam od wczoraj, o pożyczenie poprosiło już pięć osób - widać, że ludzie są świadomi i nie chcą wywalać dwóch i pół bomby za 3D Mark PS4 Edition.

No niestety, tylko niektorzy umieja spojrzec na ta gre trzezwo. Gdyby to wyszlo w czasach PS2 to by skoncylo z nota 4/10 i przepadło w gąszczu innych sredniaków.

Opublikowano

w tym wypadku raczej pokazuje podwójne standardy ludzi którym pewne ficzery przestają przeszkadzać tylko dlatego że sygnowane są logiem Microsoftu.

a ty co dobrego zrobiłeś dziś dla świata? 

Opublikowano

w tym wypadku raczej pokazuje podwójne standardy ludzi którym pewne ficzery przestają przeszkadzać tylko dlatego że sygnowane są logiem Microsoftu.

zaspamowałem wkp

Opublikowano

:obama:

Juz powoli zaczynalem myslec, a co jesli on nie trolluje w statusach?

Ale pelna zgoda, czytanie tego tematu mnie przeraza, szczegolnie ta racjonalizacja, mi na szczescie az takie wielkie kuboty na oczy nie spadly po pograniu w to zebym sobie wmawial ze jednak dobre.

(...) przyda mi sie jakis korytarzyk coby sobie lekko urozmaicic repertuar, tak sobie to wszystko mniej wiecej racjonalizowalem. No i nadszedl czas na odpalenie gry i...

Opublikowano

Ściągawkę dla klaperstwa, która pokazuje co jest grą dobrą, zdecydowanie wartą 250zł.

Opublikowano

No i przypomnial mi o istnieniu Yakuzy :frog:

Nie chce o tym slyszec do czasu przeczytania: "Yakuza Zero is coming to the west"

Opublikowano

(pipi)a sega niech to wyda na zachodzie.Koei jest dużo mniejsze,a jakoś wydaje wszystkie warriorsy u nas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.