Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BTW. Jak by ktoś się zastanawiał i miał do wyboru Yakuza 0 na PS3 i PS4, to radzę brać wersję czwórkową, nawet jak wyjdzie drożej. Oprawa wciąż na poziomie PS3, ale całość wygląda bajecznie w 60 klatkach zamiast 30 :banderas:

Japończycy robią to dobrze, niech gra wygląda jak gra i będzie przy tym płynna, a do tego niech ma duszę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skończyłem właśnie Zamówienie 1886. Oczywiście platyna wbita.

KUR.WA udało się to ścierwo przejść na JEDNYM ładowaniu pada (prawie - ostatnie chaptery grałem na kablu). Coś koło 5h gry. Nudne, schematyczne, historyjka się nie kleiła, a graficznie może i ładnie, ale po ograniu Ryse i zobaczeniu kilku gier na mocarnym PC jakoś mną nie zamiotło. Zdarzały się też solidne dropy framerate, laptopowe gpu widocznie nie wyrabiało :kaz:

Smutno mi się robi jak myślę o gościach, którzy muszą racjonalizować sobie zakup tej animozji i wmawiają sobie, że jest super. Temat The Order w dziale PS4 to istna kopalnia beki. Jeżeli platforma Sony ma mi oferować exy będące w większości gó.wnem obesranym, to moje PS4 nadal będzie robiło za ładny przycisk do papieru. Grę mam od wczoraj, o pożyczenie poprosiło już pięć osób - widać, że ludzie są świadomi i nie chcą wywalać dwóch i pół bomby za 3D Mark PS4 Edition.

No niestety, tylko niektorzy umieja spojrzec na ta gre trzezwo. Gdyby to wyszlo w czasach PS2 to by skoncylo z nota 4/10 i przepadło w gąszczu innych sredniaków.

Edge dało 3/10 :kaz:

Opublikowano

Ciekawe ile bylo by juz postow ze Uncharted 4 jest najbardziej wyczekiwana gra na NeoGafie, a przeciez to globalne forum o najlepszym growym guscie nie moze sie mylic gdyby pewien uzytkownik nie siedzial za kratami   :kaz:

Ehh, no ale go nie ma, no szkoda, no eh....

Opublikowano

dobra, wracajac do tematu...

ale ze japonska gierka na xbonie 1080/60 a na ps4 27fps  :dynia:

i te oswietlenie 1,8 tflopa 80% gddr6 :kaz:

30nay50.jpg

Opublikowano

Sony jest BYCZE. Mamy takie hity jak The Order 1886, Tearaway, Uncharted, Killzone. Do tego Nintendo musialo sciagac z Playstation-All Star Battle i wydalo podobna gre do tej od sony na WIi U, nazywa sie super smash bros czy cos takiego. Wstydu nie maja :kaz:

Opublikowano

Po chwili zastanowienia stwierdzam, ze jedyna plaszczyzna na ktorej sony cech.uje sie oryginalnoscia jest cinematic experience ( uncharted, the order, heavy rain) DZIEKI SONY

Edytowane przez asax

Opublikowano

do klapkow ktorzy twierdza ze ori itp to nie exy

10982811_10153145551332147_3933375279387

ich klaperski magazyn potwierdza, to nie exy... to ULTRA EXY!!!11

Opublikowano

O, nowe pojęcie. Sony takie najlepsze, daje najlepsze ultra exy.

Opublikowano

Uważajcie na słowa pisząc o Vicie. Taki jeden ostro minusuje hejterów tej konsoli :)

Cóż, gratuluję Saptis i życzę miłych chwil z tym świetnym sprzętem. Gry masz bardzo dobre, zresztą innych nie ma, hehe

Opublikowano
:kaz:
Opublikowano

To nawiazanie do ultra combo i ultra sf kermit n00bsie ;)

Opublikowano

Za 8 dni PAX... Jak myślicie czym tym razem zaskoczy nas Sony?

Opublikowano

Cieszymy sie z cieplego przyjecia The Order 1886 przez naszych fanow. Sequel w drodze! BI EKSAJTED!

Opublikowano

jakbym najszczał na order po kupnie to byłoby ciepło przyjęte

Opublikowano

''Mamy dla Was najnowszy, nigdzie nie pokazywany do tej pory trailer remastera na którego czekacie od tylu lat - FF VII PC PORT HD.''

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

a "how it will K.O. xbox one" to niby nawiazanie do knock out? taa jasne

Opublikowano

Skończyłem właśnie Zamówienie 1886. Oczywiście platyna wbita.

KUR.WA udało się to ścierwo przejść na JEDNYM ładowaniu pada (prawie - ostatnie chaptery grałem na kablu). Coś koło 5h gry. Nudne, schematyczne, historyjka się nie kleiła, a graficznie może i ładnie, ale po ograniu Ryse i zobaczeniu kilku gier na mocarnym PC jakoś mną nie zamiotło. Zdarzały się też solidne dropy framerate, laptopowe gpu widocznie nie wyrabiało :kaz:

Smutno mi się robi jak myślę o gościach, którzy muszą racjonalizować sobie zakup tej animozji i wmawiają sobie, że jest super. Temat The Order w dziale PS4 to istna kopalnia beki. Jeżeli platforma Sony ma mi oferować exy będące w większości gó.wnem obesranym, to moje PS4 nadal będzie robiło za ładny przycisk do papieru. Grę mam od wczoraj, o pożyczenie poprosiło już pięć osób - widać, że ludzie są świadomi i nie chcą wywalać dwóch i pół bomby za 3D Mark PS4 Edition.

No niestety, tylko niektorzy umieja spojrzec na ta gre trzezwo. Gdyby to wyszlo w czasach PS2 to by skoncylo z nota 4/10 i przepadło w gąszczu innych sredniaków.

Edge dało 3/10 :kaz:

Edge to ta gazetka na którą powołują się klapy, kiedy zachodzi potrzeba?

Opublikowano

Tak bo dali 9/10 dla Uncharted 2 :pawel:

Opublikowano

a "how it will K.O. xbox one" to niby nawiazanie do knock out? taa jasne

Ok, rzuciles na mnie confusea.

Opublikowano

ciekawe co bedzie mialo wieksza srednia na gamerankings - ori czy bloodborne

Opublikowano

Pamiętacie jak przy premierze PS4 było jaranko gierką ROSEGUN? Te efekty cząsteczkowe, muh gruphix, #4theplayers

iba9PAIq5qSW7U.gif

I co się okazuje? Że to samo (tylko w bardziej kinematycznych 30fps, bez dziwnego efektu sterylnej grafiki i pływającego obrazu jaki jest w 60fps) można na PS3. I to za darmo w Plusie. SONY TAKIE DOBRE, za darmo dają mi dobrocie z PS4. A na X360 co, dalej suche pierdy z octem? Nawet mi Was nie żal. Czekam na THE ORDER 8116 W PS+ :banderas:

Tylko niebieska krew.

Opublikowano

A co za różnica jaką ocenę będzie mieć Ori? Przecież boty w rozmowach o PS+ już ustaliły że indyki nikogo, a w gry 2d to grać sobie można na komórce. Znowu zmiana zdania?

Opublikowano

Observer wracaj tam gdzie się chowałeś, bo ledwo klawiatury dotkniesz kolejne kompromitacje się zaczynają. Ori to indyk xD. No bo 2D obes,rane c'nie, więc na pewno indyk.

wiemy wiemy, oczywiście trollujesz

Opublikowano

No bo 2D obes,rane c'nie, więc na pewno indyk.

Przecież od 3000 stron to powtarzacie, kolejna nagła zmiana zdania, już nie każda gra 2D to indyk? A tyle beki z PS+ było

Podwójna moralność botów chorągiewek :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.