Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Praca  Turn 10 przy produkcji Horizon 1 i 2 była minimalna (o ile w ogóle jakaś była) a ich rola polegała na tym, że udostępnili assety z Forzy Motorsport, które PG wykorzystało w developingu Forzy Horizon 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

LQ1aTgP.jpg

:master::newell:

Mozna CW zamknac.

Opublikowano

Skoro największy to czemu gierki już się tak nie sprzedają dobrze ?

Bardzo bym chciał, żeby kiedyś pecet rozwinął skrzydła i deweloperzy wykorzystali jego potencjał, ale na chwilę obecną się na to nie zapowiada. Kiedyś Crytek próbował tego dokonać wydając Crysisa 1 no, ale cóż ... dwójka już wyszła też na konsole, bo to na nich gry się sprzedają.

Opublikowano

Knur Spencer?

Nigdy nie szanowalem.

Opublikowano

Przecież podawałem swego czasu, że dochody z gier na PC już przewyższają te z konsolek. Po prostu inaczej się zarabia kasę na konsolach i Król nie napisał nic szokującego.

Opublikowano

Nie no napisal sama prawde, PC jest wieksze, tylko ze tam wiekszosc dochodow oraz graczy = league of legends, wow i dota, a mysle ze te gry tutaj #nikogo.

Dla mnie PC to znakomita platforma do grania, ale w gry Indie, mimo iz moj PC to maly potwor, nie lubie na nim grac w gry AAA, za duzo grzebania, martwienia sie o ustawienia, crashe, kiedys mialem na to cierpliwosc ale coraz gorsze te porty robia wiec dalem sobie spokoj na amen z PC gamingiem.

Opublikowano

Grunt ze na kAsolkach robia coraz bardziej dopracowane gry xD

Malolacik pisz jak tam DBZ Xenoverse :D

Opublikowano

No zaufaj ze mimo niedogrzmocenia portow konsolowych, na PC jest jeszcze gorzej :D

Jeszcze sie sciaga stary pierdzielu, leci mi od wczoraj z piorunujaca predkoscia 100kb/s, odpalilem na kompie sciaganie gry zeby sprawdzic czy mam problem z netem, nope, lecialo 5-6mb/s, takze PSN znowu mnie trolluje :kaz:

Opublikowano

Nie no napisal sama prawde, PC jest wieksze, tylko ze tam wiekszosc dochodow oraz graczy = league of legends, wow i dota, a mysle ze te gry tutaj #nikogo.

Dla mnie PC to znakomita platforma do grania, ale w gry Indie, mimo iz moj PC to maly potwor, nie lubie na nim grac w gry AAA, za duzo grzebania, martwienia sie o ustawienia, crashe, kiedys mialem na to cierpliwosc ale coraz gorsze te porty robia wiec dalem sobie spokoj na amen z PC gamingiem.

Tyle, że w tym wypadku w ogóle nie chodzi o osobiste odczucia, co pewne mierzalne wartości, zwłaszcza z punktu widzenia wydawcy.

Co do indie to jest właśnie odpowiedź na te LOLe i inne, odejście od tradycyjnego modelu wydawania gier.

No zaufaj ze mimo niedogrzmocenia portow konsolowych, na PC jest jeszcze gorzej :D

Co?

Opublikowano

Co?

No mimo iz na konsolach ostatnio jakosc portow nie jest najwyzszych lotow, to na PC jest ciagle gorzej pod tym wzgledem (szczegolnie porty od ubisoftu, coraz gorsze je robia).

Nie podoba mi sie tez podesjcie graczy PCowych i cala ta moda na early access, ludzie daja sobie wciskac niedokonczone gry, placa za dostep do nich a potem jeszcze narzekaja ze cos nie dziala. Nie rozumiem jak mozna placic za dostep do niedorobionej gry ktora ma byc free2play (H1Z1), w grze jeszcze kupowac rozne rzeczy, a potem narzekac ze dali sie naciac.

#PCtylkodoindykow

Opublikowano

przy grafice równej ps4/xo, a często lepszej, nie ma żadnych problemów, a multiplatformy wciąż tańsze i online darmowy

lubisz konsole i tyle, po co wymyślać jakieś z dupy problemy

Opublikowano

przy grafice równej ps4/xo, a często lepszej, nie ma żadnych problemów, a multiplatformy wciąż tańsze i online darmowy

lubisz konsole i tyle, po co wymyślać jakieś z dupy problemy

No, ale pesika to chcesz na kąsolke kupić co nie :Coolface:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pewnie dla xboxowego community :kaz:

Opublikowano

2016 będzie już identyczna jak na ps4, pewnie ciut ładniejsza nawet, bo wygładzanie itp. + możliwośc wgrania licencji, wtedy wezmę na pc

grafika mi w pc-towej wersji nie przeszkadza (choć w sumie i tak lepsza niż na XO z racji 1080p), ale to inna gra jeśli chodzi o samą rozgrywkę

równie żałosne zagranie jak to z ram-em w ghosts

Opublikowano

Co jak co ale botom dzisiaj wychodzi trolling, szczegolnie fajnie sie czytalo kawalek z indie.

oQ5S1vq.gif

Chce ktos wersje z bluberem?

Opublikowano

Ankiete Nielsen na temat powodu zakupu PS4,Xbox One i Wii U.

Yq1oi6G.png

Ah te :klapek: 0 slowa o eksach. Tylko rodzialka i bluray,smutne troche.

Opublikowano

czyli oQ5S1vq.gif i zamykamy :teehee:

łiju better for kids :isee:

Opublikowano

Co jak co ale botom dzisiaj wychodzi trolling, szczegolnie fajnie sie czytalo kawalek z indie.

oQ5S1vq.gif

W sensie, że klapy mogą mnie pocalować w du.pę?

Opublikowano

No a boty lecą bo xboxa,bo xbox nie zważając na to jak wielkim gównem by nie był xd Jak sekta apple normalnie.

Amerykański rak.

Opublikowano

Tylko jesli Twoja dupa jest zielona.

2 czynnik za zakupem ps4 to odtwarzacz, dlatego klapom nie przeszkadzaja awarie psn :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

oQ5S1vq.gif

MueC8oM.gif

Colin, to co, nowa emotka? Czy zrobic wyrazniejsza mordke blubera? :Coolface:

Opublikowano

i kupują interaktywne filmy za 250 zeta

Opublikowano

No a boty lecą bo xboxa,bo xbox nie zważając na to jak wielkim gównem by nie był xd Jak sekta apple normalnie.

powiedz to naszym "kiedyś będą dobre gry, ufam Sony" klapkom

Opublikowano

ja zjem kalafiorka to moje ekstrementy są zielone :Coolface:

oQ5S1vq.gif

MueC8oM.gif

Colin, to co, nowa emotka? Czy zrobic wyrazniejsza mordke blubera? :Coolface:

xd

Opublikowano

Za to wyganianie mnie z forum w zakupach to za kare jeszcze dupe na meska przerobie :Coolface:

Ale nawet wyszla mi pikselowa twarz blubiego, podobny c'nie? Kurcze zadowolony jestem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.