Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A sory zapomnialem, ze to ciebie M$ przeklada co miesiac przez biurko. Nie bylo sensu odpisywac.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A sory zapomnialem, ze to ciebie M$ przeklada co miesiac przez biurko. Nie bylo sensu odpisywac.

Czyli argumentów brak. Tak myślałem  :reggie:

Opublikowano

Co oni z tym RE?

Japan can not into current gen ;)

Opublikowano

Don to taki hardkorowy bot,że jak ms pluje mu w twarz to on się cieszy,że letni ciepły deszcz pada.

Opublikowano

Szuja, ale to nie jest F2P o jakim myślisz. To działa tak samo jak w KI, czyli możesz kupić całą grę albo możesz kupić jej część.

W normalnym F2P nie ma górnej granicy wydatków, bo nie ma pełnej gry. Tu jest na odwrót, masz pełną grę, którą możesz kupić za standardowe 60$ albo możesz kupić tylko część gry za ułamek tej ceny z dostępem do wszystkich trybów.

Przeciez model KI to jest taki rak branzy, ze az zal komentowac. Jak w ogole mozna to jeszcze probowac racjonalnie wyjasniac. Typy od marketingu i PR zrobili wam z mozgow tatara a wy klepiecie te pierd.oly i nawet nie jest wam wstyd.

Ale DOA 5 Last Round to już pewnie spoko, co? :reggie:

Opublikowano

Fajnie sobie poczytać jak klapki nie ogarniają niczego poza kartonem, w którym siedzą :) 

Opublikowano

a co jest nie tak z tym doa ? wszystkie postacie są przecież.

A co jest nie tak z KI?

Też masz wszystkie 8 postaci na sezon. Każdy sezon ~70zł. Trzy sezony = 210zł, tak jak retailowa gra i postaci będzie 24.

Opublikowano

Hej, graliście kiedyś w tę indie gierką zelda: link to the past? :) Fajnie takie na odpoczęcie od pełnych gier. ;)

138661019085.jpg

Opublikowano

Hej, graliście kiedyś w tę indie gierką zelda: link to the past? :) Fajnie takie na odpoczęcie od pełnych gier. ;)

138661019085.jpg

Wytrzymałem 30 minut. Straszny shit. 3D Dot Game Heroes polecam, świetna gra, a poza tym na SONY! :)

Opublikowano

Nie mam co robić tylko czekać 3 lata, aż gra będzie miała ze 20 postaci(o ile będzie s3). Do tego ten fantastyczny model KI każe Ci wywalić 70zł i czekaj panie 0,5 roku aż dorzucą wszystkie postacie za,które zapłaciłeś.
Rakowy model i tyle.

Opublikowano

to może w przeciwieństwie do innych wy macie jaja na mały zakład? :Coolface:

jak będzie średnia powyżej 70% to kasuje konto ja jak niżej to Don?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie mam co robić tylko czekać 3 lata, aż gra będzie miała ze 20 postaci(o ile będzie s3). Do tego ten fantastyczny model KI każe Ci wywalić 70zł i czekaj panie 0,5 roku aż dorzucą wszystkie postacie za,które zapłaciłeś.

Rakowy model i tyle.

Oczywiście ******** prawda :)

Równie dobrze możesz zapłacić jak już wyjdzie cały set postaci. Nikt Ci nie "każe" kupić wcześniej.

Manipulacja i to do tego dziurawa jak sito :P

Opublikowano

Rakowy model i tyle.

Dlatego ja jestem typem, który kupuje sobie np. sezon jak już jest cały.

Z Telltale się sfrajerzyłem, bo jakiś czas temu kupiłem całe GoT i Borderlands. GoT ma dopiero dwa odcinki z sześciu, zaś Burdellands jeden. To jest rakowy model, bo o ile kilka postaci wystarczy mi do zabawy z mordoklepą od czasu do czasu (pamiętam czasy TEKKEN 1, który kosztował chyba 250zł, a postaci też nie było dużo, czy VIRTUA FIGHTER na saturna gdzie miałeś chyba 10 typków) i naprawdę Killer mnie nie boli tak, jak walenie w chu.ja Telltale przez które zakupionych gier nie odpalę pewnie do końcówki roku kiedy je wreszcie dokończą.

Opublikowano

klapki juz dawno zaznajomily sie z tym modelem biznesowym. Malo tego tak go polubily ze Drivecluba po tych wszystkich patchach okrzykneli GOTY

Opublikowano

Ależ pięknie drodzy e-koledzy rozjechaliście dzisiaj Obsiego. :banderas:

Już któryś raz z kolei. 

obsi myslal ze jak na wiki znalazl slowo independent to juz zlapal fanka za nogi

:dynia:

Swoją drogą HM2 kupiłem od razu jak się pojawił preoder, ale będzie grane 10-tego prawda etam5? :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Uwielbiam ten argument nikt Ci nie każe.Stara śpiewka botów znana już od horizon 2

"Nikt ci nie każde jeździć po polach"
"Nikt ci nie każe ścinać zakrętów"

Tu to samo

"Nikt ci nie każe kupować od razu".Ch.uj,że w takim razie będę grał przeciwko postaciom,których nie znam,ale nikt mi nie każe płacić za produkt wydawany w ratach.

Ja jak wykładam kase to chcę dostać to za co płacę tu i teraz,a nie w ratach przez o zgrozo 6 miesięcy jak nie lepiej.

Opublikowano

Ciekawe ile HM2 będzie kosztować na Vitę, jedynej słusznej konsoli do tej gierki :reggie:

Opublikowano

Swoja droga taka polityka dla telltale jest niezwykle korzystna. Poniewaz moga w ten sposob umiejetnie dawkowac graczom wrazenia plynace z rozgrywki nie dopuszczajac do pojawienia sie znuzenia w ich wtornych i plytkich grach

Rayos tyle samo co na PS4 czyli pewnie okolo 60 zl ;d idiotyczny crossbuy zawyza cene

Opublikowano

to może w przeciwieństwie do innych wy macie jaja na mały zakład? :Coolface:

jak będzie średnia powyżej 70% to kasuje konto ja jak niżej to Don?

coś w tym stylu. ustalcie coś jak chciecie

Opublikowano

Przestań Soban bo już zbyt śmiesznie się robi :) Widać jak Ci ta znajomość postaci pomaga, że GG pogoniłeś po paru godzinach grania bo nie grałeś jak Japończyk z mózgiem podłączonym światłowodem do konsoli  :reggie:

Opublikowano

Przywołaj jeszcze z 5 razy tego GG to może ktoś zacznie cię brać na poważnie jako gracza,a nie pionka majkroszajsu.

@Soul_wafel_czezkiego

No my w przeciwieństwie do was graliśmy w obie gry :reggie:

Jaką trzeba mieć watę zamiast mózgu żeby tak bronić półproduktów.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Widzę, że Ci wielcy fani GGXa na PS4 mają straszne ale do KI.

dupa piecze, najpierw zgrzewa na f2p a teraz wielkie oburzenie.

no i jarnako the orderem  :miner:

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.