Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja proponuje, ze jak zaklad wygra Bluber to Colin kasuje konto Yetiemu, a jak wygra Don to Colin kasuje konto Yetiemu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I lemonce, nie zapomnijcie o lemonce

Opublikowano

Przywołaj jeszcze z 5 razy tego GG to może ktoś zacznie cię brać na poważnie jako gracza,a nie pionka majkroszajsu.

Przy Tobie to ja jestem Uber NadGraczem  :reggie:

Opublikowano

mi pasuje, mroku gratis.

Opublikowano

Jeśli brać pod uwagę spamowanie działu xboxa,by licznik postów się zgadzał to tak.

Zgiń i przepadnij raku na smyczy amerykańskiego tresera.

@colin

Zabierz Dona by sprawdzić w ramach eksperymentu,czy dział xboxa upadnie.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ależ pięknie drodzy e-koledzy rozjechaliście dzisiaj Obsiego. :banderas:

Już któryś raz z kolei. 

obsi myslal ze jak na wiki znalazl slowo independent to juz zlapal fanka za nogi

:dynia:

Swoją drogą HM2 kupiłem od razu jak się pojawił preoder, ale będzie grane 10-tego prawda etam5? :fsg:

Nie kupuję na premierę, ps4 i bloodborne pochłonie masę kasy, a HM2 odłożę sobie na kwiecień albo maj.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:mog:  :beksa:  :smutas:  :frog:  :whyyy:  :niedobrze:  :dog:

Opublikowano

ja HM wezmę na premierę, jeśli będzie kosztować ~50 zł. Jeśli więcej, to poczekam na obniżkę jakąś 

Opublikowano

Obnizka ceny za Live z 60 dolcow na 40, dodatek do Horizon 2 za free teraz jeszcze Fable Legends, MS takie dobre :banderas:

A jak tam Sony? Wiadomo juz co w Plusie na ten miesiac? XDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Obnizka ceny za Live z 60 dolcow na 40, dodatek do Horizon 2 za free teraz jeszcze Fable Legends, MS takie dobre :banderas:

Nie wiadomo, bo oczywiście firma ma wyj.ebane na swoich klientów i nie trzymają się terminów ogłaszania nowych plusowych gier :kaz:

Za to MS taki dobry - środowe wyprzedaże ogłaszają we wtorek, zaś gry GWG można poznać z większym wyprzedzeniem niż te z plusa.

Opublikowano

Moze dadza Drivecluba?

he he he 

Opublikowano

mi pasuje, mroku gratis.

Czyli ustalmy:

Dony wygrywa, ban dla YETIego

Bartoszek wygrywa, ban dla YETIego

Zakład unieważniony, Ban dla YETIego i Lemonki

Opublikowano

A po co te heheszki? Ja tam zagram z checia w Bio :)

Opublikowano

a co jest nie tak z tym doa ? wszystkie postacie są przecież.

A co jest nie tak z KI?

Też masz wszystkie 8 postaci na sezon. Każdy sezon ~70zł. Trzy sezony = 210zł, tak jak retailowa gra i postaci będzie 24.

Jak ja lubie twoj trolling Pawel. Pieknych czasow dozylismy, bijatyki w sezonach.

Nie mam co robić tylko czekać 3 lata, aż gra będzie miała ze 20 postaci(o ile będzie s3). Do tego ten fantastyczny model KI każe Ci wywalić 70zł i czekaj panie 0,5 roku aż dorzucą wszystkie postacie za,które zapłaciłeś.

Rakowy model i tyle.

Oczywiście ******** prawda :)

Równie dobrze możesz zapłacić jak już wyjdzie cały set postaci. Nikt Ci nie "każe" kupić wcześniej.

Manipulacja i to do tego dziurawa jak sito :P

To to jest ten twoj slynny "argument"? xD Jak tam don, lekcje juz odrobione? Kiedy egzamin do gimnazjum?

Opublikowano

Widzę Mejm, że z Ciebie taki mały pies co głośno szczeka :) No spróbuj mi jeszcze jakoś dogryźć. Trzeci post i oczywiście każdy nie na temat :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak odpowiesz na pytania to ci jeszcze dogryze, spokojnie. Ale najpierw odpowiedz.

Opublikowano

Kilka moich przemyśleń na temat konsoletek:

- używanie pada przypomina granie w piłkę nożną w płetwach

- wszystkie nextgeny to w zasadzie źle zaprojektowane pecety z okrojonymi funkcjami w tandetnym opakowaniu

- producenci konsol są hamulcem rozwoju rynku produkcji gier (poza tytułami AAA, które służą głównie do r*chania graczy na kasę) i nie powinno się ich wspierać

- producenci konsol to jedni z największych wrogów publicznych w temacie handlu prawami autorskimi, promocji najszkodliwszych umów międzynarodowych oraz recydywiści w takich sprawach jak wykorzystywanie do pracy dzieci w krajach trzeciego świata, trolling patentowy, łamanie praw konsumenta, praktyki monopolistyczne, nieuczciwa konkurencja itp., w związku z czym są na mojej "czarnej liście zakupowej" (niestety, wyjątkiem jest oprogramowanie M$, bo inaczej nie mógłbym pracować)

- za cenę PS4 mam komputer, który jest od tej konsoli wydajniejszy (trzeba umieć konfigurować sprzęt kompa) nawet w kiepsko zoptymalizowanych grach na PC, a dodatkowo mam możliwość pracy na nim

- dopóki na konsolach nie można zainstalować windy i linuxa, trzeba będzie mieć w domu kompa + konsolę... czyli płaci się 2x za to samo... wolę zapłacić 1x i "męczyć się z blaszakiem"

- jak dla mnie z konsolami, macami i PC to jest trochę tak, jak z ewangelikami, świadkami Jehowy i ateistami... pogadasz z pecetowcem, to stawia na użyteczność i jak się trafi fanatyk, to prędzej snob miłujący święcie jedną firmę (np. frakcja "AlienWare'owców")... jeśli gadam z macoszami, klapki na oczy i książeczki w dłoni normalnie... z konsolami... no tak jak ewangelicy :) bez skrajności, ale nie przekonasz :) A że twardogłowia nie cierpię...

To tyle. Konsole to jak zabawki z sex shopu dla tych, którzy nie potrafią sobie poradzić ze znalezieniem sobie i utrzymaniem prawdziwej kobiety

z Sadistic.pl

Opublikowano

:yao:

Opublikowano

W zasadzie jest za... a nawet przeciw.

:dynia:

- jak dla mnie z konsolami, macami i PC to jest trochę tak, jak z ewangelikami, świadkami Jehowy i ateistami... pogadasz z pecetowcem, to stawia na użyteczność i jak się trafi fanatyk, to prędzej snob miłujący święcie jedną firmę (np. frakcja "AlienWare'owców")... jeśli gadam z macoszami, klapki na oczy i książeczki w dłoni normalnie... z konsolami... no tak jak ewangelicy :) bez skrajności, ale nie przekonasz :) A że twardogłowia nie cierpię...

Czyli z Klapkami i psychofanami Sony pokroju Mendrka i Yetiego jest jak z Jehowcami? Wielbią półprodukty stworzone specjalnie pod ich móżdżki. Na każdym kroku okłamują samych siebie oraz, co gorsza, napotkane po drodze otoczenie wmawiając sobie i innym ludziom w tym otoczeniu, że to, w co wierzą jest tym właściwym i tylko oni mają rację, przez co nikt nie bierze na poważnie ich sekty i każdy ma dość.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

nie bylo mnie chwile, widze ze kolejny dzien microsoft sie stara, a sony znowu ma wy.(pipi)ane na graczy czyli nic sie nie zmienia od roku

pozdro

Opublikowano

Następny GwG w MS(kwiecień) ma być o 200% większy! Czyli 4 gry na X360 i 2 na X1.  :banderas:

Opublikowano

Spencer miej litość :obama:

Edytowane przez asax

Opublikowano

to może w przeciwieństwie do innych wy macie jaja na mały zakład? :Coolface:

Ja chciałem się z Mendrkiem zakładać o GTA V na PC około premiery na PS3/X360, ale można się domyślić, że zabrakło odwagi :[.

Opublikowano

sony w plusie doda w tym miesiącu zabraną wsteczną kompatybilnosc  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.