Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Następny GwG w MS(kwiecień) ma być o 200% większy! Czyli 4 gry na X360 i 2 na X1.  :banderas:

I co, pewnie znów gierki, które były w plusie 2 lata temu?

:yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To jest pewne jak w banku ze klapersiaki plebsiaki dostana w tym miesiacu w plusie jakies guwna rozmazano indole gdzie w promocjach na blaszakach mozna wyrwac za 2 zlote. :reggie:

CHOCIAZ BY DALI JAKAS REKOMPENSATE DLA TYCH BIEDAKOW ZA TEGO ORDERA 1886 OH WAIT TO PRZECIEZ JEST WASZE KOCHANE SONY HEHE :reggie: :reggie:

A u nas w obozie zielonych same smakolyki a klapersiaki RODZYNY :reggie:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Cebularze z siódmym niebie.  :yao:

Darmowy dodatek do FH2 :yao:

Darmowe Fable :yao:

Darmowy Neverwinter :yao:

Darmowy Weekend :yao:

Darmowe podwojenie gier w GWG :yao:

Darmowe WSZYSTKO :yao: :yao: :yao: :yao:

GIF_110633_its_free.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dodaj jeszcze że będzie darmowy weekend i darmowe podwojenie gier z gwg.

Opublikowano

Tonacy brzytwy sie chwyta

No, wydając dema gier za 250 zł. 

Dodaj jeszcze że będzie darmowy weekend i darmowe podwojenie gier z gwg.

DONE.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Fajnie MS musi dopłacać do interesu, na pewno ta desperacja niczym łabędzi śpiew będzie miłym łechtaniem botków, no ale MS w końcu zobaczy kolejny monthly charts i powie: "ch*j zwijamy się" i skończy się dzień dziecka.

Bo wiecie, jak kupę posmaruje się miodem, to nie przestanie być kupą. Xbox One skazany jest na ostateczną porażkę. Za lenistwo Sony powinno się obwiniać konkurencję, która próbuje teraz bicz z g*wna rozmazanego ulepić, a Sony może niczym władca patrzeć jak obok stopy pajacuje jakiś middle-gen, do którego trzeba dodawać tonę darmochy by ktoś w ogóle zauważył że coś takiego jest na rynku.

Opublikowano

no to se mendras płac 190zł/rok tej swojej niezdesperowanej firmie, która zapewnia usługę działającą przy dobrych wiatrach raz na dwa dni, w której głównym daniem są jakieś indyki warte dolara  :problem:

Opublikowano

(....................................)Za lenistwo Sony powinno się obwiniać konkurencję,(..............................................)

O tu tu... O właśnie przy tym momencie dostałem złośliwego raka z przerzutem na kciuki, bym za karę, że czytam Twoje posty już nigdy więcej w te gówna miodem obsmarowane grać nie mógł. :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mnie się wydaję, że decyzja Microsftu o podwojeniu liczby gier GWG była kolejną próbą pozyskania Mendrka.

Przecież dla ciebie to powinien być dealbreaker

Opublikowano

Niedawno kibicowalem sobankowi, ale widze ze to jeden poziom z yetim, fankiem i figarkiem.

Zaorac.

Opublikowano

Darmowe WSZYSTKO :yao: :yao: :yao: :yao:

GIF_110633_its_free.gif

Daj znać kiedy będą DARMOWE XO dorzucane do

Xbox%20One%20Burger.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Czezky Uwierzymy Ci, jeżeli Soul przytaknie Twojemu stwierdzeniu.  :oh_you:

Opublikowano

Mendrek chodzi z tacą i zbiera na konsole której i tak nie kupi, ale ją propsuję.

Opublikowano

no to se mendras płac 190zł/rok tej swojej niezdesperowanej firmie, która zapewnia usługę działającą przy dobrych wiatrach raz na dwa dni, w której głównym daniem są jakieś indyki warte dolara  :problem:

To nie jest "moja" firma, nie jestem jakimś tam fanatykiem czy klapkiem. Nie kupiłem jeszcze PS4 bo nie ma po co  (dla mnie), a na PS3 jest nadal bardzo dobrze. No prawie, dziś przez 30 minut były małe problemy z siecią, ale już jest ok. Ja online mam nadal darmowy, w Plusie wychodzą AAA i gry na trzy platformy. Backlog wielki jak szafa, dobrze że cyfrowy, bo by mnie gnębił z półki. Poczekam z PS4 jak sytuacja będzie bardziej przyjazna dla portfela. A g*wna rozmazanego nie tknę, bo nie lubię. Jeśli na PS4 wychodzą gry będące graficznymi "gearsami obecnej generacji" to ja chcę grafikę nowej generacji.

No ale ostatecznie mogę uznać, że bardziej nie mam po co kupować Xboxa One niż PS4.

Jakby Nintendo miało wsparcie 3rd party, to bym nawet się nie zastanawiał i miał dziś Wii U, bo jedynym powodem dla którego nie mam tej konsoli, jest właśnie świadomość braku znanych serii z pozostałych konsol...

Opublikowano

Sory panowie ale dzisiaj w CW obronna reka wychodza boty. :cw:

Jeszcze ten janusz z fejsa na dobitke ;f

Opublikowano

W plusie na PS4 dwie gry miesięcznie są od początku, Sony gry z GwG dawało dwa lata temu, a temat ocieka spermą xbotów, bo oferta m$ w końcu będzie mieć niezły miesiąc :yao:

I w nazwiązaniu do dyskusji o indykach pytanie do płazów - Ori bliżej do Bloodborne czy to jednak obesrane (pipi) z cyfrowej dystrybucji na poziomie Apotheon? No właśnie :reggie:

Opublikowano

Porównać Ori do Apotheon :dynia: Tęskniłem za tobą 

Opublikowano

klap gonna klaping

N5QLqa7.png

Faktycznie w grze z cover systemem te paski to żaden problem XD

Opublikowano

Lulz, a tak w ogóle powie mi ktoś czemu ten typ zrobił foto aparatem skoro jest funkcja share? :dynia:

Opublikowano

Stawiac Ori i jakies Apotheon w jednym zdaniu :obama:

Masz ty wstyd?

Masz ty godnosc czlowiek?

Masz ty PS4?  :yao:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.