Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przypominam ze beta jedynego prawdziwego mesjasza konsolowych FPSow sie zbliza.

iGiWMm5YXmPr6.gif

<3

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oczywiście pisząc że TK7 wyjdzie na PS3/XO nie miałem na myśli ich jako generacyjnego ex'a, tylko że będą to raczej gry multi-generacyjne. Wydawanie TK7 tylko na stare konsole byłoby akurat już maksymalnie przegięte.

Opublikowano

Jedyny prawdziwy fpsowy mesjasz to kolekcja Halo. 

Opublikowano

chyba tylko killzone i wipeout

to nie kupuj vity

Exactly, gram w Uncharted na Vicie i strzelanie męczy, za to takie Trialsy, Super Stardust,  czy inne mniejsze gierki wchodzą aż miło.

ja po uncharted nauczylem sie strzelac na galkach vity i juz w takim mercenary wymiatam ale nie o to chodzi:

w2048 - super wyglad i super sie gra ale to 30fps w porownaniu do 60fps z ps3 i to widac od razu

killzone mercenary - single bez podniety jak w kazdej grze z tej serii, do zaliczenia w 4h, multi super ale zanim on sie wdrozy i pozna mapki i nauczy grac na tych analogach to predzej rzuci konsole w kat bo 10miechow od premiery graja w niego juz tylko ci co znaja mapki na wylot

jak ma kupowac konsole tylko dla tych dwoch gier i jeszcze nie posiada biblioteki gier z plusa i jak wiemy nie interesuje go biblioteka i gatunki gier w ktorych vita jest mocna to wg mnie jej kupowanie calkowicie mija sie z celem

Opublikowano

normalnie w tych zdolnościach w Destiny widzę ewolucję armor locka.

Eee bez przesady, w alphie zdolnosci laduja sie wolno (uzyjesz ich z 2-3 razy na mecz) oraz jestes podatny na obrazenia podczas animacji ich wlaczania. Zdolnosci sa prawie ze nie odczuwalne w meczu, nie to co np w Reachu gdzie kuhwicy mozna bylo momentami dostac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Oczywiście pisząc że TK7 wyjdzie na PS3/XO nie miałem na myśli ich jako generacyjnego ex'a, tylko że będą to raczej gry multi-generacyjne. Wydawanie TK7 tylko na stare konsole byłoby akurat już maksymalnie przegięte.

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że jeżeli bedą chcieli wydać T7 na poprzednią generację będą musieli zmienić silnik ? 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ALERT!

Czezky wyprzedaje gry z Wii U na Allegro xD a tak krzyczał, że Mario Kart 8 to gra na lata xD

Opublikowano

Jaczes sprzedaje WiiU i gry :D forumek to wiedzial od poczatku :D i tak dlugo wytrzymal :D

Opublikowano

Wyczuwam #teamXbox i tag team z Maciomaniakiem :D.

Bedzie sie dzialo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ciekawe czy napisze "sprzedalem to teraz bede mogl pisac prawde o tej konsoli"

Opublikowano

powrót do ps4 z okazji tlou hd i kolejna zmiana konsoli jeszcze w tym roku

Opublikowano

Teraz TLOU na wrzesień poleci ps4 na rzecz xbone'a

Opublikowano

ALERT!

Czezky wyprzedaje gry z Wii U na Allegro xD a tak krzyczał, że Mario Kart 8 to gra na lata xD

Mam nadzieję, że nie straci mnie niż 50 zł !

Opublikowano

teraz ps4 do tlou hd

pod koniec roku ps4 na pchli i kupno xone do remasterow halo

tak bedzie

Jaczes po prostu ogrywa to na co w tej chwili ma ochote na oboejtnie jakim systemie, a jego peany,pomniki i piesni pochwalne o konsoli jaka aktualnie posiada to zwykly trolling, wy sie dalej nie nauczyliscie

Opublikowano

czezky uprawia trolling na najwyższym poziomie, szanuję go za to

Zarty sie skoncza jak mu te trollowe przedmioty wystawione na allegro ktos jednak kupi xD

Opublikowano

Zarty sie skoncza jak mu te trollowe przedmioty wystawione na allegro ktos jednak kupi xD

przeciez to nie trolling ze sprzedaje, trolling to ze jak cos kupi to mesjasz, najlepsza konsola, goty racer kur.wo itp. a ludzie to łykają i myślą, że on tak myśli

Edytowane przez kermit

Opublikowano

eee?

Opublikowano

Ile mozna skakac po grzybach w gierkach dla dzieci?

No ile?

Grzyby to (pipi)a trzeba rozpyerdalac z shotguna, glowy musza im pekac jak arbuzy, musza bryzgac fontanna krwi!!!

#4theplayers

Opublikowano

Szkoda mi nintendofagow.

Opublikowano

Ile mozna skakac po grzybach w gierkach dla dzieci?

No ile?

Grzyby to (pipi)a trzeba rozpyerdalac z shotguna, glowy musza im pekac jak arbuzy, musza bryzgac fontanna krwi!!!

#4theplayers

Dokladnie.

9nUiLA9.gif

W 1080p/60fps <3

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.