Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

klap gonna klaping

N5QLqa7.png

Faktycznie w grze z cover systemem te paski to żaden problem XD

Stawili po prostu na realizm, jak chowasz się za murkiem nie zobaczysz przecież kto jest przed tobą.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Joel widzial :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ficus na piwie z kolegami, wpada tylko napisac ze wstyd mu za sony

maciucha juz jako xbot jednolinijkowcem miazdzy klaperskie odpady

fanek zaczyna juz szukac swini w tematach w dziale xboxa

bansai upewnia sie czy aby ma karton i wszystkie papiery z ps4 aby po BB jak najszybciej pozbyc sie szrota, w międzyczasie produkujac emotki dla siebie na xbocka przyszlszlosc

expert zastanawia sie czy wogole odpakowac ordera czy lepiej wystawic juz na allegro bo i tak juz stracil 40% na wartosci

a niby okres ordera i bb to juz mialo byc "ten" czas w mokrych snach klapeczkow

przykro mi baroni oQ5S1vq.gif

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Dzien jak co dzien.

Szkoda, ze nie ma zadnego klapa z wysokim IQ.

Z drugiej strony bylby to paradoks :potter:

Opublikowano

carpet-bombing-o.gif

miał być renesans ps4 najlepsze exy, xboty do budy, a tu 2/3 exy w tym kwartale fiskalnym okazały sie grzmotami xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ważne, że ps4 ma swojego "spencera"

- Dlaczego ludzie kupują teraz PS4?
Yoshida: No właśnie nie wiem.

- Co sądzisz o line-upie PS4 na święta? Byłem zawiedziony z powodu przesunięcia The Order 1886, ponieważ zapowiadało się, że będzie to jedna z tych dużych gier na PS4.

Yoshida: Również byłem zawiedziony. I nasi ludzie z marketingu byli zawiedzeni.

- Czy nowy Silent Hill to gra na wyłączność dla PS4?

Yoshida: Nie wiem. Nie wiedziałem nawet, że to Silent Hill.

:dynia:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Widzę zapowiada się kolejny prawilny piąteczek z zniszczeniem klapków jako danie główne w pracy.

Już przywyknąłem w sumie do tego. Wojna z Jehowymi gamingu niemalże wygrana.

Opublikowano

chyba nie srałeś, zjedz kalafior

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

No dziś jeszcze nie, ale cieszę się, że się troszczysz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiecie co mi się najbardziej teraz podoba? Ta urocza wręcz celebra, która odbywa się w obozie botów. Wiecie, bo zwykle siedzą pod trzesącym się od bomb prawdy stołem, a teraz raz poczuli się niczym posiadacze Playstation, to wyskoczyli jak z procy i masowo tańczą, bawią się i śpiewają. Niczym w cygańskim taborze, gdy któryś tam trafi trójkę w totka.

Nihil novi, bo generację temu też się tak zachowywali, np. gdy wychodził jeden ex na rok na X360, to na jego premierę też ćwierkali i pajacowali, jakby X360 wygrywał właśnie generację. 

Najlepsze jest to, że jakiejś rewelki to tam nie mają. Ot jeden miesiąc GwG niczym P+ z grami które oni sami na premierę w P+ nazywali starociami (ale teraz 2 lata po premierze w Plusie gry są legit i w ogóle hity!), ogłoszenie że jakże wybitna i niepodupadła marka Fable staje się pay-to-win, a FH dostanie dodatek na licencji filmu dla januszy tuningu. No ale jak się nie ma co się lubi...

Opublikowano

żeby nie było tak bardzo jechane nasze klapki przynajmniej nie pisza tak:

czaicie? za brak ea access na ps4 obwiniaja... microsoft i ea xDDD

Jak to nie? Wczoraj Mendrek za lenistwo Sony obwiniał konkurencję...

Co tylko dowodzi, że nie jest ponad podziałami. Jest tylko kolejnym psychofanem bożka Sony.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bo to akurat prawda, Humulinie. Sony jak jest zbyt pewne siebie, to się zaczyna lenić. Jak w poprzedniej generacji dostało za to po du*ie, to tak spieli poślady, że wygrali generację, i to pomimo na maksa ch*jowego początku. No a teraz MS wypuścił szrota, to Sony oszczędza i cieszy japę...

Opublikowano

Jak ja czytam te komentarze tych klapów co kermit wstawił to normalnie brak mi słów. Co za podludzie i idioci jednocześnie ...

Tak kochają to swoje Sony, że nie widzą, jak japońce ich ostro posuwają.

Edit.

Tak mendrek, dokladnie tak .... - _ - Facepalm za facepalmem.

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

Wiecie co mi się najbardziej teraz podoba? Ta urocza wręcz celebra, która odbywa się w obozie botów. Wiecie, bo zwykle siedzą pod trzesącym się od bomb prawdy stołem, a teraz raz poczuli się niczym posiadacze Playstation, to wyskoczyli jak z procy i masowo tańczą, bawią się i śpiewają. Niczym w cygańskim taborze, gdy któryś tam trafi trójkę w totka.

Nihil novi, bo generację temu też się tak zachowywali, np. gdy wychodził jeden ex na rok na X360, to na jego premierę też ćwierkali i pajacowali, jakby X360 wygrywał właśnie generację. 

Najlepsze jest to, że jakiejś rewelki to tam nie mają. Ot jeden miesiąc GwG niczym P+ z grami które oni sami na premierę w P+ nazywali starociami (ale teraz 2 lata po premierze w Plusie gry są legit i w ogóle hity!), ogłoszenie że jakże wybitna i niepodupadła marka Fable staje się pay-to-win, a FH dostanie dodatek na licencji filmu dla januszy tuningu. No ale jak się nie ma co się lubi...

Już niebawem, już za momencik Twoje ukochane Sony zbankrutuje pod naporem własnych błędnych, tragicznych decyzji i co raz gorszego PRu. Ciekawe co wtedy zrobisz. 

Microsoft wali ostatnio bombę za bombą. Darmowy dodatek do Horizon 2, darmowy Fable Legends, tańszy live, super oferta GwG i zapowiedź 2x bogatszej w kwietniu, super aktualizacja, postarali się ze screenami, dodatkowo za chwilę GDC i kolejne bomby Spencera + bomby na E3 i bomby pod koniec roku. Aż mi klapów nie jest szkoda, mają na co zasłużyli. 

Opublikowano

Serio Mendrek, jakby Sony zniknęło z rynku to ty byś chyba popełnił samobójstwo.

To jest niepojęte dla mnie, jak bardzo można bronić firmę której celem jest wyciąganie hajsu od ludzi.

Opublikowano

O Macio znów zatęsknił za czymś w tylnej cześci ciała.

Czyżby znowu udzielił mu się syndrom szkoholmski i wiatr zawieje go w stronę botów? Czy pobije rekord w byciu największą chorągiewką obecnego gamingu?

Opublikowano

Macio choragiewka widze znowu rasowy xbot :D

Opublikowano

Bo to akurat prawda, Humulinie. Sony jak jest zbyt pewne siebie, to się zaczyna lenić. Jak w poprzedniej generacji dostało za to po du*ie, to tak spieli poślady, że wygrali generację, i to pomimo na maksa ch*jowego początku. No a teraz MS wypuścił szrota, to Sony oszczędza i cieszy japę...

Wybacz, ale nie rozmawiam z Jehowcami.

Ze złem się nie dyskutuje.

Opublikowano

Rozumiem, że jak odpalasz xbąka to od razu odłączasz headset'a, by nie złamać tej reguły przypadkiem?

Opublikowano

Macio choragiewka widze znowu rasowy xbot :D

O Macio znów zatęsknił za czymś w tylnej cześci ciała. Czyżby znowu udzielił mu się syndrom szkoholmski i wiatr zawieje go w stronę botów? Czy pobije rekord w byciu największą chorągiewką obecnego gamingu?

Tak to jest, jak żyjecie tylko CW, ale na to nic nie poradzę. 

Jak raz Twoja krew stanie się zielona, to od tego nie ma już odwrotu ;)

Wiatr mnie nie zawiał w żadną ze stron, jestem tu gdzie byłem, Wy natomiast łykacie wszystko co Wam się wepchnie do gardła, może dlatego Sony sprzedało tyle konsol :/

Opublikowano

Najbardziej mnie niszczy stwierdzenie, że Sony wygrało poprzednią generację xDDD Fakt, że po kompletnej dominacji ps1 i ps2 w 7 generacji ps3 sprzedało się w podobnej ilości do x360 do klapów (tych bardziej zatwardziałych) nie przemawia.

Opublikowano

ty to jestes chyba konsolowy nimfomanka - pierw orgazmy przy infamous i knacku, potem przy xbonie, potem przy win10 i dx12, potem jednak odwrot w strone ps4 bo jednak xbox z dx12 nie taki wspanialy bedzie, teraz tydzien dobrych info z obozu zielonych i znowu najlepszy fallus swiata to fallus z redmond

Opublikowano

Xboty stoja tam gdzie staly wierne swoim zasadom tru gejmingu, a klapy stoja tam gdzie stalo zomo

Opublikowano

ty to jestes chyba konsolowy nimfomanka - pierw orgazmy przy infamous i knacku, potem przy xbonie, potem przy win10 i dx12, potem jednak odwrot w strone ps4 bo jednak xbox z dx12 nie taki wspanialy bedzie, teraz tydzien dobrych info z obozu zielonych i znowu najlepszy fallus swiata to fallus z redmond

Nie jestem przekonany czy rozumiesz istotę CW pomimo regularnego udzielania się tutaj od miesięcy, ale jak widzę, piszesz sobie bajki wedle uznania, warunkując mój obraz przez pryzmat CW :/ No bywa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.