Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo co bedzie w plusie na marzec ? Czy Sony sie tak obes,ralo super oferty Microsoftu ?

Mówisz o tych grach co były w plusie 2 lata temu?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapy jechane jak bura suka, dzień jak każdy inny. 

Już nie mogę się doczekać jak bloodborne dostanie 87%

z tego co mi sie zdaje nawet taka srednia sprawila by ze bylby to najwyzej oceniany ex na ps4/xone

Opublikowano

7/10 dobra gra xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

co to SONY robi z  ludźmi to ja nie wiem!!! a nie czekaj to nie SONY to  pismo PE !!!!

Kolejny który ma braki w nauce, ale nic dziwnego, zamiast chodzić do szkoły, to sie siedziało na murku i słuchało Sokoła, teraz są tego efekty. Dobrze, że w słowie PROSTO, nie ma żadnego ż czy ó, bo pewnie byłby byk na byku.

Słuchał sokoła i teraz leci i z każdym dniem spełnia swój kolejny sen.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

boty nie maja w co grac, to caly dzien propaganda w cw  :teehee:

korea_polnocna_kim_dzong_un_wojsko_afp_6

Ten w środku na czarno to Mazzeo, ale fotka z czasów X360, bo teraz ich zostało z 7 i wszyscy siedzą w CW 24/7, jedynym godnym ekskie na x-szrota w 2015 roku.

Opublikowano

tomb raider i bioshock w gwg - tylko microsoft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 sony jest za biedne by kiedykolwiek takie gry wrzucic do plusa....

Opublikowano

boty nie maja w co grac, to caly dzien propaganda w cw  :teehee:

Jak to nie mają w co grać ? przecież dostały ostatnio super exa w którego się zagrywają a nazwa jego to Screenshoty :whistling:

Opublikowano

co to SONY robi z  ludźmi to ja nie wiem!!! a nie czekaj to nie SONY to  pismo PE !!!!

Soul sam pisałeś, że Order to gra na 7.5 czyli to jest gra wręcz bardzo dobra

Opublikowano

Ty masz 30 lat, czy chodzisz do gimnazjum i zadajesz takie pytania?

1 – Gra fatalna w każdym aspekcie. Szkoda marnować na nią chociaż sekundy życia.

2 – Gra tragiczna w prawie każdym calu. Coś dobrego w niej można znaleźć, ale wymaga to nieludzkich zdolności.

3 – Gra mierna w wykonaniu, z niektórymi aspektami na poprawnym poziomie. Jednak lepiej nie tracić na nią czasu.

4 – Gra słaba, ale posiadająca elementy wykonane średnio. W ostateczności można rozważyć jej wypożyczenie.

5 – Typowy średniak. Niczym się nie wybija, niczym nie dołuje, plusy równoważą minusy. Można wziąć pod uwagę, jeśli jesteśmy fanami gatunku lub nie rażą nas błędy.

6 – Gra dobra, której jednak brakuje szlifów i niektóre jej aspekty potrafią zniechęcić. Jeśli kupić to na wyprzedaży.

7 – W skali szkolnej ocenilibyśmy tytuł na czwórkę z plusem, czyli powyżej dobrej, gdzie gra oferuje więcej dobrego aniżeli złego. Jeśli jesteście fanami gatunku/serii, to można rozważyć kupno w pełnej cenie.

8 – Gra bardzo dobra. Mimo pewnych błędów lub źle wykonanych elementów (których jest niewiele), spokojnie można kupić w dniu premiery. Chyba że w tekście widnieje inaczej.

9 – Gra ocierająca się o ideał. Minusów praktycznie brak, a jeśli są, to kosmetyczne i nijak nie rzutują na ogólną frajdę czerpaną z rozgrywki. Priorytet na liście zakupów.

10"Dycha” nie oznacza gry idealnej i bezbłędnej. To tytuł przełomowy w gatunku, oferujący niesamowite pokłady rozgrywki i przyjemności z niej płynącej, niezależnie od tego, ile czasu potrzeba by ją ukończyć. Ocena, na którą faktycznie trzeba sobie zasłużyć.

Opublikowano

7/10 wg dzisiejszych "standardów" to (pipi) nie warte uwagi. Kiedyś byłoby to 4/10.

Opublikowano

Pamiętam, jak jeszcze kiedyś dawno temu na pe rzeczywiście można było w miarę polegać bo nie sypali dyszkami. 9 w psx extreme to było już coś. Jak god of war 2 dostał 10 za grafikę, dźwięk oraz grywalność to było jasne, że trzeba w to zagrać.

Opublikowano

Soul sam pisałeś, że Order to gra na 7.5 czyli to jest gra wręcz bardzo dobra

Napisałem, też, że gra jest średnia, nie jest kupą ale na pewno nie jest dobrą grą, jak zwykle przeczytałeś to co chciałeś. 

Yeti a Ty żyjesz tym co było kiedyś czy tym co jest teraz? obudź się czasy się zmieniły a wraz z nimi skala oceniania.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Yeti, tak było kiedyś. Teraz średnia poniżej 8 = guwno

Opublikowano

7/10 wg dzisiejszych "standardów" to (pipi) nie warte uwagi. Kiedyś byłoby to 4/10.

Pie.rdolenie. Podaj mi jakiś tytuł 4/10 z 'kiedyś',  który dziś dostałby 7/10. 

Opublikowano

The Order ? xD

Opublikowano

Dobra ktoś się wk.urwił na Yetiego w Ubisofcie za to co odje.bał na forum PE. I już niebawem DLC specjalnie dla Dave Czezkyego wypuszczają. 

hSmTg1R.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejny który ma braki w nauce, ale nic dziwnego, zamiast chodzić do szkoły, to sie siedziało na murku i słuchało Sokoła, teraz są tego efekty.

Ty masz 30 lat, czy chodzisz do gimnazjum i zadajesz takie pytania?

7/10 to gra dobra, tak wychowało mnie pismo PSX E.

Szkoda, że nie wychowali cię na porzadnego usera, który dotrzymuje słowa.

Szkoda, ze ciebie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem w szkole, ale zawsze możesz to nadrobić.

czytanie-ze-zrozumieniem-czesc-1-b-iext2

Czyli po kolejny zakup do biblioteki, a nie po gierkę.

Omnibusie habilitowany, ksiazki kupuje sie w ksiegarni.

Opublikowano

Yeti zaorany.

Opublikowano

Ahahaa xD. Yeti, za dużo filmików motywacyjnych z pakerni i potem są rezultaty.

Opublikowano

Tytuł 1wszego frajera na forum PE zobowiązuje. Po tym jak przegrał zakład jakiś mod powinien mu zmienić podpis pod nickiem.

Opublikowano

Tak z pozytywow Weekend z Dying Light i Dragon Ball Xenoverse a wy co dlaej bedziecie sie klocic ktory kawalek chinskiego plastiku fajniejszy?

Opublikowano

Tak z pozytywow Weekend z Dying Light i Dragon Ball Xenoverse a wy co dlaej bedziecie sie klocic ktory kawalek chinskiego plastiku fajniejszy?

Ja nie. 

Opublikowano

Dlaczego na forach internetowych najwększe pleby zawsze powołują się na argumenty "NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!!! WRACAJ DO GIMNAZJUM ROZMAWIASZ Z INTELIGENTEM"

Zrobi taki cykl na omce, potem przesłucha płytę metallipy i już wielki uczony.

Opublikowano

boty nie maja w co grac, to caly dzien propaganda w cw :teehee:

Boty mają w co grać, ale dopiero po powrocie z pracy, a że niektórzy mają możliwość i czas w trakcie pracy siedzieć na forum, to sobie gadają z gimbazyjnymi kubotkami, którzy wrócili już ze szkoły. I skoro wszystkie exy na 5h skończyli siedem razy - to leją jadem na internecie zamiast lekcje odrabiać.
Opublikowano

Yeti na bank co dzien rano bierze swoją ps4, idzie do lustra i mówi na głos

JESTEM ZWYCIĘZCĄ!!!

JESTEM ZWYCIĘZCĄ!!!

JESTEM ZWYCIĘZCĄ!!!

pozniej podłącza do swojego dużego tv, odpala konsole, oblewa go zimny pot bo zdał sobie sprawę że kolejny rok z rzędu nie ma w co grać, konkurencja wrzuca do GWG mega gierki, a u niego tylko piksele

Podchodzi do lustra mówi

JESTEM ZWYCIĘZCĄ, odwraca sie w oku kręci sie łza i zamiast uśmiechu zostaje jedynie :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.