Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

To już wiadomo dlaczego myśli, że wygrał zakład. W końcu jest ZWYCIĘZCĄ...

...e-życia.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

img_2250aoukj.jpg

jakość sony xd, jeszcze konsola jak sie spj.erdoli to trzymają ja miesiąc a subskrypcja ps+ leci w piz.du bo sony nie daje rekompensaty za tak ch.ujowy serwis, ms to rączki całował, pady nowiutkie dawali, gierki, gold na 3 miechy a tutaj? Kupiłeś gó.wno obesrane to czekaj i płać :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiesia dostala szybko Xboxa i jeszcze miesieczny (czy 3 miesieczny?) kod na live'a, troche zal to nawet porownywac do Sony :/

Serio powinni popracowac nad tym aspektem.

Opublikowano

Gałki gałkami, należy jeszcze dodać, że r2 się psuje od długiego ścigania, chodzi mi wyraźnie ciężej niż l2. Nie potrafię zrozumieć, że pady kilkanaście lat temu były mocniejsze. Nie wspomnę o tym, że wysyłać cokolwiek do serwisu to strach.

Opublikowano

Tak dochodzę do wniosku,że jak pojawia się jakiś maciek w cw to pewnym jest,że będzie trzepotał na wietrze raz we wte raz we wte.

Opublikowano

Bluber nie boli cie ze pomimo tego i tak chcesz kupic ps4 dla bloodborne? taki swiadomy user a i tak pcha sie w te bagno, kolejny przyklad jak sony graczy wytresowalo

Opublikowano

tak bo naughty dog, japonszczyzna i znajomi

Opublikowano

Podobnie, zostawiam tylko dla gier i community. Bo konsola służy do grania, ale reszta to tragedia. Polityka sony i jakość wykonania konsoli to obes.ranstwo. Ciekawe czy cokolwiek się zmieni. Zazdroszczę botom, że mają zaufany serwis, świetnego pada i Spencera.

Opublikowano

tomb raider i bioshock w gwg - tylko microsoft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 sony jest za biedne by kiedykolwiek takie gry wrzucic do plusa....

Ale wiesz, że to jest retoryka na zasadzie:

SONY genialne, wspaniałe, wydaje gierki, które były do ogrania na PC/X360 2-16 lat wcześniej! Tyle exów, których nie ma na XO!

Opublikowano

Bluber nie boli cie ze pomimo tego i tak chcesz kupic ps4 dla bloodborne? taki swiadomy user a i tak pcha sie w te bagno, kolejny przyklad jak sony graczy wytresowalo

Boli jak ch.uj :< :bolduper: czuje sie jak na tym gifie tylko zamiencie dupe zieloną na dupę kaza :frog:

Opublikowano

wczoraj czytałem, że za czasową wyłączność na Tomb Raidera zapłacili przynajmniej 10mln $ lub więcej

jak myślicie to dużo czy mało w takim przypadku?

Opublikowano

Tak dużo, że nie umiesz do tylu policzyć fanek.

Opublikowano

Niech zgadnę - Pachter?

Opublikowano

no jak za 2,5 mld kupili majonga od minecrafta to raczej drobne :newell:

Opublikowano

Fanek Fankowi Fankiem, a Yeti Yeti Yeti. :dog:

Opublikowano

Hej boty, jak tam wasz The Witness killer - Pneuma czy jakoś tak?

Opublikowano

A u Ciebie jak tam granie w Ultra exy na PS4?

Oh wait...

Opublikowano

Zazdroszczę botom, że mają zaufany serwis, świetnego pada i Spencera.

serwis gwarancyjny i spancer to w chwili obecnej przepasc nad sony

pad, mam te gumki hamy i procz tego o dziwo nic nie trzeszczy, jakby bateria trzymala dluzej to bym nie narzekal

gyby tomb raider to nie byl time ex, gdyby m$ kochalo japonszczyzne tak jak na poczatku x360, gdyby bizzare dalo pgr5 to bym na prawde mocno sie nad dalsza wspolpraca z sony zastanowil

Opublikowano

A u Ciebie jak tam granie w Ultra exy na PS4? Liczenie klatek animacji i pomiary temperatury?

Oh wait...

Opublikowano

Nie ma co gdybać, jeżeli dla nie których to wszystko wciąż jest za mało to już zawsze tak będzie.

Opublikowano

@JJ

Mimo wszystko lepiej się nie nastawiać i nie prorokować pogromu MS niczym Kuboty przed PS Experience.

Bo jeszcze wyjdzie Spencer i przez godzinę będzie tańczył przy kinekcie, a klapy w tym czasie zaleją nas karmą dzifką.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie ma co gdybać, jeżeli dla nie których to wszystko wciąż jest za mało to już zawsze tak będzie.

w chwili obecnej zdecydowanie za malo - dla mnie xone w chwili obecnej to dobry serwis i jeden horizon2, pewnie sprawdzilbym jeszcze tego sunseta bo chwila spedzona przy nim mi sie podobala i KI, moze wzorem ordera skumalbym tez ryse dla grafiki i koniec, zdecydowanie brutalnie za malo bo praktycznie to samo + lepsze multiplatformy oferuje spoczywajace na laurach sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.