Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No w DC trzeba skręcać mocno.

P.S: nawet klapki się zgadzają

Edytowane przez Zdunek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapki sa tak sfrustrowane i zagubione ze pulsują głupoty observera i ex4ct xD Yeti zdał sobie sprawę ze nie ma po co walczyć wiec w porę sie ewakuował xD

Opublikowano

Skoro YETI nie chce się wywiązać z zakładu to dajcie mu bloka na CW. Chłopak się wtedy załamie i będzie uciecha widowni. :kaz:

Opublikowano

Raczej zdałem sobie sprawę, że to co robią baronowie, to znęcanie się nad niepełnosprawnym i trochę to jest niesmaczne. To jak pojedynek Tysona z Najmanem, czy Kalisza z Boltem na 100m. Boty maja swój świat i swoje twarde narkotyki, dzięki którym jeszcze nie skończyli z tym życiem. Knur Spencer zabija kolejną serie, która kiedys była ceniona i nie dość, że trafi na PC to będzie to f2p (kolejne zapowiedzi na pc już na gdc :) ), brak jakichkolwiek eksów przez pół roku, oprócz USA i Uk, ta konsola kompletnie NIKOGO, gorsze multiplatformy, Wiedzmin w 900p. Co tą konsole może uratować? Bo na pewnoe nie kolejne Gejlo, czy TR jako eks na kilka miesięcy.

Boty to takie zielone ogry, trolle, jak Toudi, poniżane, brzydkie, popychadła.

Toudi.jpg

Baronowie, jak niebieski księciunio :)
ksieciunio.jpg

A całą sytuacja najlepiej przedstawia to wideo

https://www.youtube.com/watch?v=4LDHyF2_RC0

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Skoro YETI nie chce się wywiązać z zakładu to dajcie mu bloka na CW. Chłopak się wtedy załamie i będzie uciecha widowni. :kaz:

Hmmmm, kuszaca sugestia :Coolface:

Opublikowano

Pajgi, zmieniłeś to ps4 na xbone czy dalej ciśniesz również po sobie? :(

Jeżeli rzucam kamieniem, to muszę mieć pewność, że rzucam w dobrą stronę.

A tak naprawdę jestem Januszem i kupiłem PS4 dla PESa.

Opublikowano

no i shadow fall w plusie, nie jest zle

Opublikowano

Gra która dają w pani domu za 3zl w abonamencie za 190zl xD nie mowiac juz o tym ze każdy to ograł, nawet boty xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Aż sobie zrobiłem sygnaturkę. Mendrek dostaje order za najlepsze podsumowanie xbotów w latach 2005-2015. Dziękuję dobranoc. 

Opublikowano

avatar stunika przynajmniej nie pozostawia zludzen kto jest na kolanach z pelnymi ustami

Opublikowano

Gra która dają w pani domu za 3zl w abonamencie za 190zl xD nie mowiac juz o tym ze każdy to ograł, nawet boty xD

zawsze to wieksza nowosc niz tomb raider i bioshock, ktora ograli nawet bezdomni w biedaszybach, ktorych nie stac na szkloki

Opublikowano

zawsze to wieksza nowosc niz tomb raider i bioshock, ktora ograli nawet bezdomni w biedaszybach, ktorych nie stac na szkloki

Szczerze mowiac to chetniej ogralbym ponownie TR i Bioshocka niz Szadą fą :yao:

Opublikowano

klapy nie widzą rayman legends na xo bo mysla ze to indyk, tak?

Opublikowano

Piąteczek, wiec najwyzsza pora podsumowac mijajacy tydzien.

Moim zdaniem uplynal on pod znakiem trzech spraw.

1. Zle sie dzieje w obozie klapów!

Figaro out! YETI out! (no bo to powietrze wykastrowane z jaj i honoru co sie na ostatnich stronach CW odszczekuje to przeciez nie On)

I z kim my bedziemy za chwile dyskutowac jak klapersi beda sie dalej wykrwawiac? Bo przyznam szczerze, ze jak przyjdzie mi stawac w szranki z retoryką li tylko Mendrka to dostane raka płuc, trzustki i wątroby a na domiar złego z przerzutami...

2. Dalsza serdeczna i niczym nie skrępowana beczunia z Dziewiętnastowiecznego Pasy Cinematik Ekspirijens Zamówienia. Co tu dodawać? Chyba wszystko juz zostalo napisane i powiedziane...

3. To co mnie cieszy najbardziej. Beka z blachy z powodu dalszego przesuniecia GTA5. Blacharze jak niepyszni beda musieli dluzej poczekac na upragnionego torrenta...

I to by bylo w zasadzie na tyle gwoli podsumowania...

Mod/DLC do Dark Souls 2 bedzie moim zdaniem krótkotrwałą suszarką osuszającą krokodyle łzy kubotów, bo czeka ich potem okres prawdziwej smuty... :frog:

Opublikowano

Nawet Mendrek ograł TR i Infinite w Plusie w zeszłym roku. :daddy:

Hitman Absolution CHŁOPCZE Gate rok w rok all over again.

Opublikowano

Szczerze mowiac to chetniej ogralbym ponownie TR i Bioshocka niz Szadą fą :yao:

nie miales plusa rok temu?

Opublikowano

Czemu piszesz o grach ma x360 ? Zapomniałeś o Rayman ?

boli, swędzi, piecze ? Sony ssie najbardziej na świecie :sorcerer:

Opublikowano

o wow rayman, gorsza czesc od origins, ktora notabene tez juz sto lat temu byla w plusie, no biegne po xone

Opublikowano

Wyczuwam potrzebę zakupu:

7e352025bacb.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
:sir: ale nikt z botów nie kupuje konsoli dla gier w abonamencie, pomyliłeś obozy :sir:
Opublikowano

avatar stunika przynajmniej nie pozostawia zludzen kto jest na kolanach z pelnymi ustami

Wracasz do obozu niebieskiej krwi?

Opublikowano
nie miales plusa rok temu?

Ogralem na PC Petition Race 1080p/60fps

Opublikowano

Stunik jaka słaba psychika xD zreszta jak wszystkie klapy

Opublikowano

Stunik jaka słaba psychika xD zreszta jak wszystkie klapy

Jaka psychika. Beka z podkonsoli od 21.05.2013 i tyle. 

Opublikowano

Beka z ciebie i tobie podobnych,

" o bosze śmieją sie z mojego awatara szybko zmienię na spencera i bede udawał ze nie wiem o co cho"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.