Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy stanik to kolejny stulejarz? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja pierdziele,

Botki toczą beke z Sony bo dostali w GwG gry, które Sony dało ponad rok temu?

:obama::dynia::whyyy:

Opublikowano

Razem z Yetim.

Opublikowano

Ja pierdziele,

Możemy pośmiać sie z ciebie ze liczysz na to / chciałbys zeby Sony wypożyczalo gry za 20zl na 14 dni

Opublikowano

Ja generalnie bym chciał aby było cos takiego jak wypożyczalnia gier(Na wszystkie Platformy) , bo te wszystkie szroty, które teraz wychodzą nie sa warte moich ciężko zarobionych pieniedzy

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Po co komu gra, którą przejdzie w 5h na dwa tygodnie?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A to jest flagowy przykład szrota, który własnie tam sie powinien znalesc ze swoja zawartością

Opublikowano

Tego szrota, to powinni do każdej konsoli za free dawać.

Opublikowano

Ja pierdziele,

Zrozum bota, albo zrozum co oni ćpają.

rozpuszczalnik-ekstrakcyjny-05-l.jpg

z6279041Q,Dopalacze.jpg

Ten ich zielony matriks i gierki w 900p bez kosodrzewiny.

Opublikowano

Ja generalnie bym chciał aby było cos takiego jak wypożyczalnia gier(Na wszystkie Platformy) , bo te wszystkie szroty, które teraz wychodzą nie sa warte moich ciężko zarobionych pieniedzy

Nie ma opcji bo gry sa coraz krótsze, w uk z tego co wiem swego czasu były wypożyczalnie ale chyba wszystkie juz zwinęły interes

W sumie Sony ma ps now xD

Opublikowano

po roku odkryli co to znacza normalne gry w usludze abonamentowej, zaraz win10 wiec odkryja co to remote play, boty jak zawsze na szarym koncu

Opublikowano

[Cw off]

Nisko upadłeś Yeti, z każdym postem upadasz coraz niżej, miałbyś trochę godności i nie zaglądał tu.

Może myślałeś, że jak przez tydzień dasz nam wolne od Twoich bełkotów to zapomnimy? Forumek nie zapomina...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Forumek nigdy nie zapomni, że yeti nie ma jaj. 

Opublikowano

po roku odkryli co to znacza normalne gry w usludze abonamentowej, zaraz win10 wiec odkryja co to remote play, boty jak zawsze na szarym koncu

Z premierą QB odkryją co to cinematic eksperiens i będzie trzepanko do korytarzyka. Niestety, nową generacje odkryją za 5 lat, jak pojawi się następca xbąka.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Beka z ciebie i tobie podobnych,

" o bosze śmieją sie z mojego awatara szybko zmienię na spencera i bede udawał ze nie wiem o co cho"

Ale zdajesz sobie sprawę, że wrzucając tam spencera (specjalnie z małej) zdanie kermita zyskało na wartości? Nawet przez chwilę nie myślicie tylko się wyrywacie  jak z procy i masowo tańczą, bawią się i śpiewają. Niczym w cygańskim taborze, gdy któryś tam trafi trójkę w totka.      

Boże jakie to podsumowanie mendrka jest dobre. Zrobię sobie zaraz napis na ścianie w pokoju  :bolduper:

Opublikowano

Które podsumowanie? Bo jak zwykle

didnt-read-lol-gif-6.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Beka z ciebie i tobie podobnych,

" o bosze śmieją sie z mojego awatara szybko zmienię na spencera i bede udawał ze nie wiem o co cho"

Ale zdajesz sobie sprawę, że wrzucając tam spencera (specjalnie z małej) zdanie kermita zyskało na wartości? Nawet przez chwilę nie myślicie tylko się wyrywacie jak z procy i masowo tańczą, bawią się i śpiewają. Niczym w cygańskim taborze, gdy któryś tam trafi trójkę w totka.

Boże jakie to podsumowanie mendrka jest dobre. Zrobię sobie zaraz napis na ścianie w pokoju :bolduper:

Ale zdajesz sobie sprawę że sie pogrążasz i zaczynasz być żałosny ? :frog:

Opublikowano

Które podsumowanie? Bo jak zwykle

didnt-read-lol-gif-6.gif

Wiecie co mi się najbardziej teraz podoba? Ta urocza wręcz celebra, która odbywa się w obozie botów. Wiecie, bo zwykle siedzą pod trzesącym się od bomb prawdy stołem, a teraz raz poczuli się niczym posiadacze Playstation, to wyskoczyli jak z procy i masowo tańczą, bawią się i śpiewają. Niczym w cygańskim taborze, gdy któryś tam trafi trójkę w totka.

Nihil novi, bo generację temu też się tak zachowywali, np. gdy wychodził jeden ex na rok na X360, to na jego premierę też ćwierkali i pajacowali, jakby X360 wygrywał właśnie generację. 

Najlepsze jest to, że jakiejś rewelki to tam nie mają. Ot jeden miesiąc GwG niczym P+ z grami które oni sami na premierę w P+ nazywali starociami (ale teraz 2 lata po premierze w Plusie gry są legit i w ogóle hity!), ogłoszenie że jakże wybitna i niepodupadła marka Fable staje się pay-to-win, a FH dostanie dodatek na licencji filmu dla januszy tuningu. No ale jak się nie ma co się lubi...

10/10 

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

kubson taka ich natura, oni to mają wrodzone

Opublikowano

Na moje to wygląda tak:

-Xbox 1 zaczynał jako guwno ale ma ambicje do bycia konsolą
-Plejak 4 zaczynał jako konsola ale coraz bardziej przypomina guwno. 

Opublikowano

Wypłynęło nagranie na reakcje botów związku z Bioshockiem i Raymanem w GWG.

Opublikowano

to wiadomo w koncu co tam w plusie będzie? o 16stej w biurze scep wypada długopis z ręki i fajrant na weekend

Opublikowano

"Tłumaczyli się że "coś zginęło i ktoś odpowiedzialny za to zachorował"(czy jakoś tak) i teraz muszą przygotować dla nas najlepszą ofertę, z tego tytułu czas ogłoszenia może się przedłużyć.  :dynia:

Ja przypominam że to już 3 doba obsuwy. "

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.