Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bo nie maja co wrzucić :/

Beka z plejstejszon

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

oj tam dostana 5% zniżki na psstore do wykorzystania w czasie konserwacji psn i będa zadowoleni

Opublikowano

Ja przypominam że to już 3 doba obsuwy. "

Hhahah, polskie cebule juz zalewają się łzami, "gdzie moje darmowe gierki, nie mam w co grać!?"

Był Rayman na PS4?

Był na PS3 czy Vite, za to PS4 był Transistor, a miesiąc temu co było na xone?

Opublikowano

"Tłumaczyli się że "coś zginęło i ktoś odpowiedzialny za to zachorował"(czy jakoś tak) i teraz muszą przygotować dla nas najlepszą ofertę, z tego tytułu czas ogłoszenia może się przedłużyć.  :dynia:

tak Sony zareagowało na ofertę GWG 

1gjdAX7.gif

tak to widzę 

Opublikowano

Hhahah, polskie cebule juz zalewają się łzami, "gdzie moje darmowe gierki, nie mam w co grać!?"

Był Rayman na PS4?

Był na PS3 czy Vite, za to PS4 był Transistor, a miesiąc temu co było na xone?

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.  :oh_you:

Opublikowano

Yeti dawaj wrzuć jakiś filmik jak to jest niemieć godności człowieka, czekamy.

Opublikowano

Yeti dawaj wrzuć jakiś filmik jak to jest niemieć godności człowieka, czekamy.

Moge wrzucić filmik twoich kolegów z osiedla.

A tu twoi kumple z lajwa, o czym dyskutujecie siedząc 2h w lobby składanki magdy gessler?

Opublikowano

Piateczek juz jest, czas wlaczyc prawdziwego next gena dla zamoznych graczy i pora powrocic do Sunseta i do pieknej scigalki jaka jest Forza Horizon 2.

Niestety u klapersow same rzygowiny i guwna z paskami skryptem obesrane kupa over 8999.

Opublikowano

Yeti nawet mi cię nie żal.

pozdrawiam. 

Opublikowano

Wypłynęło nagranie na reakcje botów związku z Bioshockiem i Raymanem w GWG.

myślę że to fake, podczas zapowiedzi Xboxa była mowa o DRM, o ALWAYS ONLINE itd,i botom to nie przeszkadzało, i właśnie to always online zwróciło moją uwagę, przecież na tym filmiku ludzie nie mają dostępu do wody a co dopiero internetu.

Wali fejkiem na kilometr.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kalpy czekaj na gry z plusa jak na wypłatę xD

w sumie większość z nich jest w takim wieku ze śmiało mozna pisać ze czekają jak na św Mikołaja czy dzien dziecka xD

Opublikowano

Kalpy czekaj na gry z plusa jak na wypłatę xD

w sumie większość z nich jest w takim wieku ze śmiało mozna pisać ze czekają jak na św Mikołaja czy dzien dziecka xD

42669102878351208984.png

Opublikowano

Macie experta na ignorze? Te jego posty z jednej strony sa tragiczne, a z drugiej malo kto tu dostarcza takiej beki zwiazanej z niskim poziomiem inteligencji (aka trollingiem xD).

Opublikowano

Okej expert wygrałeś, dzieki za wnikliwa analizę i ankietę !

Opublikowano

Macie experta na ignorze? Te jego posty z jednej strony sa tragiczne, a z drugiej malo kto tu dostarcza takiej beki zwiazanej z niskim poziomiem inteligencji (aka trollingiem xD).

przecież nikt nie jest takim niedorozwojem żeby brać posty w CW na poważnie.

BTW

Uruchamiam The Ordera

Udźwiękowienie 10/10

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jesteś pewien Exact? Bo ja mógłbym wymienić spokojnie kilka osób, które wyglądają, że dla nich cw biorą na poważnie.  :oh_you:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek kiedy ty sie obudzisz i dostrzezesz jak sony ma nas w chu.ju - 4theplayers nie istnieje - teraz dzialem playstation rzadza krawaciarze dla ktorych jedynym celem pracy jest wyprowadzenie firmy z kryzysu wykorzystujac dzial, ktory jako jedyny przynosi dochody - minimalizacja kosztow, maksymalizacja zyskow - wykonanie konsoli, stan psn, niedopracowane exy byle wrzucic do sklepow najwyzej potem zalatamy - lepsze to niz przekladanie premiery. Czuja ze tak moga bo ps4 to juz prawie samograj sprzedazowy, taki stan bedzie sie utrzymywac dopuki nie poczucia na karku oddechu microsoftu - wtedy nagle sobie przypomna 4theplayers

Rzekła osoba posiadająca ps4 do osoby nie posiadającej ps4. Sam się dołożyłeś do panującej obecnie patolki.

Ja się w ogóle nie dziwię postawie Sony. Niektórzy tutaj żyją w autystycznym świecie, w którym wielkie korporacje mogą być przyjaciółmi konsumentów. Dajcie mi jeden powód, dla którego Sony miałoby się starać. Bo wy byście chcieli ? Konsola z niewyjaśnionych przyczyn obłędnie się sprzedaje, więc jaki moment jest lepszy na minimalizację kosztów w celu podreperowania fatalnych finansów korporacji ?

Tylko nie wiem z czego bociarnia zaciesza mordy, skoro ich sytuacja nie jest ani o jotę lepsza. Zainwestowali w technologiczny szrot zje/bany na poziomie koncepcyjnym, tak samo pozbawiony gier jak ps4.

Za obecną sytuację współodpowiedzialny jest microsyf, którego nieporadność i brak pomysłu na konsolę doprowadziły do wys/rania upośledzonego łoniaka, co bezpośrednio przełożyło się na oddanie generacji bez walki.

Że przypomnę tylko co w poprzedniej generacji zrobił microsoft kiedy mocno odskoczył sprzedażowo i poczuł się pewnie - dość szybko skończyło się dogadzanie korowcom, a zaczęło odpier/dalanie kinectowej żenady. Teraz sytuacja jest analogiczna, z tym że w tej generacji Sony nawet nie musiało zacząć udawać, że zależy im na satysfakcji klientów.

Jeżeli wrzucenie gier, które rok temu był w plusie do GWG odbierane jest za jakieś niesamowite zagrania marketingowe, to chyba znowu ktoś ma przebłyski z ukrytego wymiaru. W obecnej sytuacji rozdawanie bonera za darmo mogłoby nie wystarczyć.

Opublikowano

Konsola z niewyjaśnionych przyczyn obłędnie się sprzedaje, więc jaki moment jest lepszy na minimalizację kosztów w celu podreperowania fatalnych finansów korporacji ?

Zbyt długo trwająca generacja, przedłużona najpierw przez kryzys światowy, a następnie krótki szał na kontrolery ruchu. W przypadku samej ps4 doszły także silniejsze bebechy i idące za tym 1080p - które co jak co, po 8 latach minionej generacji winno być standardem dla obydwu sprzętów.

Generalnie piękna bomba prawdy n.t. Sony, której i tak nie przytaknie żaden 100% bot, bo jeszcze celnej jedzie jak po łysej kobyle po Mikrosofcie. Ciekawe kiedy i do niektórych botów dotrze że również marka X-Box nie jest nawet w połowie tym czym była w latach 2001- 2008r. 

Opublikowano

No nie ma już posta, myślałem, że ocenzurowane przejdzie. W takim razie już nie będzie takiego contentu z mojej strony :(.

TYLKO XBOX :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.