Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Menderek zdenerwuje się na sony, sprawa jest poważna

Nie na Sony, tylko na Microsoft rzecz jasna...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Akurat horizon 2 na xbonie i 360ce to 2 rozne gry, robione przez 2 rozne studia.

A persona 5 jest robiona przez atlusa, ktory nie ma sily przerobowej, zeby ogarnac 2 gry i jeszcze jedna podciagnac pod ps4.

Takze znowu uncha... kapiszon :kaz:

Opublikowano

jak kapiszon jak poebała ci się chińska bajka z Powrotem Króla Miyazaki-San?  :[

Opublikowano

O (pipi)a Bansai. 

Płaczę. Hahahahhahaah :dynia:

Opublikowano

Dzięki Ci Bansai. Cały dzień czekałem na coś co przerwie tę bezbeke z obydwu stron. 

Ci Japońce to muszą mieć jednak małe siurki, bo po zmrużonych oczach Exacta nie było widać nawet odrobiny uniesienia.

Opublikowano

ex4ct jako posiadacz ps4 juz sie przyzwyczail po prostu :(

a soulsy juz byly 3 na poprzedniej generacji, persony nie bylo zadnej.

Opublikowano

A persona 5 jest robiona przez atlusa, ktory nie ma sily przerobowej, zeby ogarnac 2 gry i jeszcze jedna podciagnac pod ps4.

Wątpliwe czy wyjdzie na PS3 - od stycznia do grudnia nie wychodzi żaden jrpg więc nie wiadomo czy nie zrezygnują.

Opublikowano

Tak, zrezygnują :P

Prędzej PS4 odpuszczą niż PS3.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Z ps4 nie zrezygnuja, bo sony bedzie ich zasypywac dolarami, zeby to wyszlo na ps4, bo slabo przedzie w japonii.

Opublikowano

Ku.rwa rozumiem, ze wrzucenie drivecluba do plusa to za dzuo dla sony ale zeby nawet ogłoszenie gier do plusa spie.rdolić?

Opublikowano

mogles cos fajniejszego zrobić.

:frog:

Lepiej?

p1PFyGi.gif

Zdecydowanie!

Jest świetne!

Wstawiłbym tylko Knura i jakiegoś naczelnego botka.

Ja tam nie pasuje bo mi marka zwisa.

Opublikowano

Byscie sie obesrali z radosci, jakby taki gracz jak Spencer zajal sie dzialem plejstejszyn, a nie sami analitycy krawaciarze ;)

Opublikowano

Byscie sie obesrali z radosci, jakby taki gracz jak Spencer zajal sie dzialem plejstejszyn, a nie sami analitycy krawaciarze ;)

to co on takiego zrobil?

pytam poważnie.

Pierwszą jego zasługą dla MS zapowiada się połączenie konsoli z PC.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nadal nie wiadomo co kubotki dostają w marcu z plusa?

hawkings-lol.gif

Opublikowano

Wy(pipi)al kinecta, odrzucil matrickowa wizje drm, lata po calym swiecie i doglada produkcji wszystkich gier na xbone.

Yoshida z playstation tylko przeprasza za to, ze drivecrap z plusa jest ciagle opozniany. Ciagle za cos przeprasza. A nawet nie wie jakie gry wychodza na ps4 :reggie:

Opublikowano

Mendrek nerwowo obcina paznokcie

Opublikowano

CW off;

no ja też chciałbym się dowiedzieć czy za exa Platinum odpowiada on, czy podobnie jak za SO jego poprzednik. no i wredniejsze pytanie Copper; czy w tym roku wychodzi jakiś ex na bonera, którym autentycznie się hajpujesz i w ogóle liczysz na "9" w górę?

Opublikowano

Ja sie rzadko kiedy hajpuje jakas gra, bo potem sie mozna ostro zawiesc. Ori, Forza 6 i TR 2 to moi faworyci na ten rok, na ps4 nie ma zadnego.

Opublikowano

Kolejny Miscrosoftowy ex Pneuma (Xbąk/PC) na 7.

Aktualnie 58% na MC. Ktoś się tym czymś jarał parę postów wcześniej :reggie:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Spencer od 2008 kierował Microsoft Game Studios. Wyznaczał kierunek rozwoju gier na X360 (kinect, casuale - heloł). Zarżnął Rare, Lionhead, sprzedał Bizarre, etc. Boty robią z niego objawionego w 2014 zbawiciela. Przecież to jest jakaś wyjątkowo nieśmieszna komedia.

Opublikowano

to był trolling :kaz:

Głupiutkie klapki kolejny raz wywiedzione w pole przez inteligenckie boty  :banderas:

Opublikowano

Orderem tez sie jaraja, a srednia niewiele wyzsza :kaz:

Opublikowano

sprzedał Bizarre, etc. 

Dlatego z klapkami się nie rozmawia. Na niczym się nie znają  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.