Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ori chyba nie będzie miało mocnych wymagań?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Processor: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz 
  • Memory: 4 GB RAM 
  • Graphics: GeForce 240 GT or Radeon HD 6570 – 1024 MB (1 gig) 
  • DirectX: Version 9.0c 
  • Hard Drive: 8 GB available space

Chyba niskie, nawet mój pc master race lapek powinien to pociągnąć XD

Opublikowano

Zagrasz praktycznie na wszystkim, skislem XDDD.

Wbijcie sobie raz i na zawsze do glowki ze jezeli jestes klapem i posiadasz PS4 (nie zawsze te dwie rzeczy ida w parze) i zamiast grac na nadkonsoli to wybieracie indyki na PC to jest to raczej sukces MS, a nie porazka.

Prawilnie przypominam ze Sony ma najlepszych devow 1st party dzieki ktorym zapewni najlepszy lineup exklozywnych gier. Przypominam takze ze najlepszym do tej pory exem na PS4 jest najgorsza odslona Infamous, do ktorej osobiscie nabieram coraz wiecej szacunku z kazdym nowym (pipi) wydanym przez Sony.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja tam zagram na Xbox, przykro mi ale pewno wiele osób przejdzie tego exa na taborecie.

Opublikowano

No i warto dodać, że xboxowe EXy to zabawa na dziesiątki godzin. Na przykład  Halo MMC, SO czy  Forza Horizon 2 .

Opublikowano

Kolejny cudowny rok w obozie plejstejszyn, na początek The Disorder 1886, niedługo Bloodborne, który nie interesuje nawet naczelnych klapów (Ficuś), niedługo Ratchet, który wychodzi w wakacje, a nie pokazali nawet jednego gameplayu i na koniec Uncharted 4, czyli bierzemy strzelanie z TLoU i robimy po raz 5ty to samo.

:obama: pozazdrościć chłopaki

Opublikowano

Ori ładny cyfrak, mógłby wylądować w Plusie na premierę, a tak tych 4 botów kupi (pewnie po pijaku) w przerwie od grania w rozmazanego bf-a i DLC 2chwast2burak.

Opublikowano

W Plusie na premierę to by dopiero nazarabiali XD cały mendrek, myśli, że płacąc abonament jest zbawcą branży, bo sony ciężarówkami dolarów płaci za gry w plusie :(

Opublikowano

No skoro EA tak ochoczo wspierało Plusa , by potem uruchomić własną uaługę tego sortu, to pewnie miedziakami nie płacono, a nie wspomnę że indyki dzięki tej usłudze w ogóle mają okazję się rozpromować, dzięki czemu inni ludzie je kupują, jak chociażby Thomas Was Alone.

Czysty zysk i dobre wsparcie branży...

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

No i warto dodać, że xboxowe EXy to zabawa na dziesiątki godzin. Na przykład  Halo MMC, SO czy  Forza Horizon 2 .

Guilty Gear, KZ:SF i DC po patchu to także gry na dziesiątki godzin, dzięki wyzwaniom i trybom online. Trzeba mieć nayebane w głowie aby w czasach dostępu do sieci serio skreślać grę z multiplayerem ze względu na nudną kampanię, czy niesprawiedliwe AI. Lwia część ocen dla KZ:SF (a w przypadku DC praktycznie wszystkie) wynikła z ocenienia jedynie ich trybu dla pojedyńczego gracza. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No skoro EA tak ochoczo wspierało Plusa , by potem uruchomić własną uaługę tego sortu, to pewnie miedziakami nie płacono, a nie wspomnę że indyki dzięki tej usłudze w ogóle mają okazję się rozpromować, dzięki czemu inni ludzie je kupują, jak chociażby Thomas Was Alone.

Czysty zysk i dobre wsparcie branży...

Kiedy Ty w końcu zrozumiesz, że właśnie teraz subskrybenci PS+ spłacają te gry,które dostaliście wcześniej? 

Opublikowano

Ori ładny cyfrak, mógłby wylądować w Plusie na premierę, a tak tych 4 botów kupi (pewnie po pijaku) w przerwie od grania w rozmazanego bf-a i DLC 2chwast2burak.

Ori i tak znacznie lepszy od Out Of Order 1885... :reggie:

Opublikowano

cJiZdsu.jpg

xD

Opublikowano

Daj mu te passy i niech tam gnije :yao:

Opublikowano

Figuś. :(

Opublikowano

To jaką straszną zbrodnię popełnił Figaro, że dostał dwa miesiące bez pw i możliwości czytania forum?

Opublikowano

Bodajze w dyskusji o cenach gier napisal, ze jak sie nie podoba to (pipi)c. Oczywiscie byl to zart

Opublikowano

początek kwietnia? zdejmijcie mu wcześniej bo kto będzie w CW pisał

Opublikowano

Zaraz będzie że dostał 3 miesiące xD

Wraca 24 marca chyba ze dostanie szybsze ulaskawienie.

Opublikowano

To jaką straszną zbrodnię popełnił Figaro, że dostał dwa miesiące bez pw i możliwości czytania forum?

Nic takiego, ale miał tylko jednego slota wolnego do perma, a że władza ludowa litościwa i dobrotliwa to dali tylko dwa miesiące. A mogli zabić.

v19zC0j.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.