Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to nie ja przegrałem zakład z Czezkim.

Co nie zmienia faktu, iż zachowujesz się jak jego przydupas. Spasuj i wyciągnij Jaczesową pytę z ust.

Wybacz ale to Yeti ma ją w buzi od dobrych dwóch tygodni. 

A jak marzysz to zamykaj oczy  :cool:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przywróćcie tego Figaro, proszę. Jak wszystkie klapki będą się tak eliminować to z kogo my, zieloni patrycjusze będziemy ciągnąć łacha w CW?? Tylko z Mendrka? Do niego i tak nic nie dociera, bo żyje od dawna w tym swoim niebieskim matrixie...

Opublikowano

Zwłaszcza ze dziś poleciał kolejny klapek exakt :/

Czy moglo byc lepiej? :banderas: klapkom po kolei nerwy puszczaja, bo sony ich tak balamuci :obama: za co polecial?

Opublikowano

ręce z majtek. ja tam nic nie widzę.

Opublikowano

to nie ja przegrałem zakład z Czezkim.

Co nie zmienia faktu, iż zachowujesz się jak jego przydupas. Spasuj i wyciągnij Jaczesową pytę z ust.

Wybacz ale to Yeti ma ją w buzi od dobrych dwóch tygodni. 

A jak marzysz to zamykaj oczy  :cool:

fajnie że lubisz też mężczyzn ale skończ już z tymi homoseksualnymi podjazdami, w tym temacie chce poczytać o gierkach

Opublikowano

Jaka beka z Sony:

-informują że lista gier z plusa pojawi się w czwartek bo ktoś coś zgubił i zachorował xD

-informują że DC jednak nie trafi do Plusa

-listy plusowych gier jednak nie będzie 

-nowe serwery sony dopiero w 2016

-lista plusowych gier nie pojawi się w tym tygodniu xD

-ceny gier od sony stopniowo idą w górę

-długi czas serwisowania konsol

-nadal brak polskiego centrum rozwiązywania problemów i polskimi usterkami zajmuje się oddział UK albo Brazylii

-nowe gry to samograje na 5 godzin

-sony gubi dane osobowe laureatów konkursu "20 lecie PS"

-usuwanie aplikacji z systemu PS Vita

-przeciążenie serwerów

-brak możliwości zaproszenia znajomych do party(ps vita, nie wiem jak ps4)

:dynia:

Co ta firma to ja nawet.

Jak to nie wiesz? Przecież Mendrek już ci tyle razy pisał, że to wina MICROSOFTU! Sony samo z siebie szanuje klienta (pamiętamy liczne głosy poparcia na forumku dla takiej teorii), tylko M$ zmusza ich swoimi błędnymi decyzjami do postępowania wbrew kodeksowi Bushido. Możliwe, że SONY w swojej nieskończonej dobroci i altuistycznej naturze stara się ukazać konkurencję w nieco lepszym świetle, oczywiście nie zapominając o klientach o czym świadczą reklamy z hasłem fordeplejers.

Opublikowano

Sony takie dobre i takie ludzkie zarazem. No bo czyż ludzką a nie bezduszną korporacyjną rzeczą nie jest od czasu do czasu czegoś zapomnieć, np o podaniu darmowych gierek w plusie?

Opublikowano

Zabawne, że na darmowe gierki z plusa najbardziej czekają xboty :dynia:

Opublikowano

Jeszcze jakiś bot mi dał minusa, niech mi napiszę co jest nieprawdą :dynia:

Sony sra a niektórzy udają że to deszcz.

A boty siedząc w głebokiej d.upie bo nie ma żadnych gier myślą ze sa w krainie czekolady.
Opublikowano

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Opublikowano

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Masz racje bardzo zabawne że Sony wydaje swoje gierki w ciągu całego roku w przeciwieństwie do knura spencera którego kalendarz obejmuje jeden kwartał roku :empathy:

Opublikowano

w ciągu całego roku? a co po bloodborne? bo zdaje się że następny jest dopiero uncharted na jesieni. Sony wydaje gry przez cały rok - my ass.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wkleja lista pokrytegospermą

Opublikowano

Dlaczego? Przecież to jest wzrost o 100%. Nie ma niczego i nagle coś jest. Skoro ktoś łyka hasełka fordeplejers, to wydanie 1 (porządnej) gry raz na 12 miesięcy łyknie na zasadzie:

-1 gra M$ na 12 miesięcy wydana pod koniec roku kalendarzowego= wychodzi jedna gra na 12 miesięcy i to pod koniec roku

-1 gra SONY na 12 miesięcy wydana na początku/połowie roku kalendarzowego= wydawanie gier przez cały rok.

Opublikowano

Pajdzi, rozumiem ze majac masorza za kumpla nie mozna podejmowac samodzielnych decyzji, ale moze pora wyhodowac jaja i kupic xb1?

Opublikowano

Masz racje bardzo zabawne że Sony wydaje swoje gierki w ciągu całego roku w przeciwieństwie do knura spencera którego kalendarz obejmuje jeden kwartał roku :empathy:

To nie sa planowane wydania. Wynika to z opoznien dewelopingu i tak to wychodzi,ze Sony takie wspaniale, takie wspanialomyslne i dba o swoich #forthefrajers przez caly rok a ci wszystko lykaja jak czekolade, a to guwno obeszczane... :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Pajdzi, rozumiem ze majac masorza za kumpla nie mozna podejmowac samodzielnych decyzji, ale moze pora wyhodowac jaja i kupic xb1?

Nie mam pieniędzy, bo wszystko oddaję Masorzowi.

Opublikowano

Rozumiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.