Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale prawda jest taka że PS+ kosztuje więcej, a na PS4 nie było darmowej tak dużej gry jak Rayman Legends na xbox one.

1. PS+ kosztuje $50, a cena Live spadła z 60 na 40 niespełna miesiąc temu.

2. PS+ co miesiąc oferuje sześć gier, a GwG w porywach trzy.

3. http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/bijatyki/injustice-gods-among-us-ultimate-edition-pl-1 vs http://www.ultima.pl/ct/xbox-one/gry/zrecznosciowe/rayman-legends-pl-5

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Bloodborne, MLB, Hotline Miami 2, Olli Olli 2 i Helldivers tylko w marcu. Pisałem z pamięci, więc mogłem coś pominąć.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapersy jakie się agresywne zrobiły. Zazdrość.. Ból dupencji, że my mamy wszystko a wy resztki wpierdalacie po nas :)

Sony takie dobre, że dla plebsów nie podało listy gier z plusa,wypuszcza korytarzyki,knacki,symulatory drabin,rzygowiny itd :) Klapersy łykają wszystko co powie Sony,niedługo wyjdzie blood Souls 2.5 i znowu będę miał BEKE z plebsów jak z ordera XD

Opublikowano

Ale prawda jest taka że PS+ kosztuje więcej, a na PS4 nie było darmowej tak dużej gry jak Rayman Legends na xbox one.

1. PS+ kosztuje $50, a cena Live spadła z 60 na 40 niespełna miesiąc temu.

2. PS+ co miesiąc oferuje sześć gier, a GwG w porywach trzy.

3. http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/bijatyki/injustice-gods-among-us-ultimate-edition-pl-1 vs http://www.ultima.pl/ct/xbox-one/gry/zrecznosciowe/rayman-legends-pl-5

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Bloodborne, MLB, Hotline Miami 2, Olli Olli 2 i Helldivers tylko w marcu. Pisałem z pamięci, więc mogłem coś pominąć.

Bloodborne i HM2 wiadomo, reszta nikogo. No ale zgodnie z logiką klapków HM2 to nie ex więc?

Opublikowano

Kupują konsolkę dla olli olli i HM2... 1500 za 2 indyczki

Opublikowano

w ciągu całego roku? a co po bloodborne? bo zdaje się że następny jest dopiero uncharted na jesieni. Sony wydaje gry przez cały rok - my ass.

z ciekawszych MLB 2015, Until Dawn, PlanetSide 2, Rime i Wild powinny wyjść, Hellblade (najpierw na PS4 pozniej i na PC), Persona 5, No Man's Sky choć to mnie nie interesuje, MGS w 1080p, nie chce być złośliwy, ale na Xboxa możecie go dostać w 720p

na pewno coś pominąłem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie żeby na PC z komunii nie poszły, do tego za połowę ceny.

Opublikowano

Ale Ori super ex kuchwo, żaden klap nie zagra!!!1

Opublikowano

ULTRA EX KURTYZANY  :daddy:  :daddy:

Opublikowano

ciekawe czy konsole to ogarną

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Sony Fanek ale taka grafa jest DX12 exclusive, a DX12 jest Xbox One exclusive wiec..... :reggie:

Opublikowano

PS4 spokojnie - już w Uncharted 4.

Opublikowano

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Juz jutro zaczyna sie GDC gdzie Xbox pokaze co to znaczy prawdziwy next gen. Mam nadzieje ze wszystkie graficzne kurtyzany co polecialy na 1080p maja juz odlozone pieniazki na XO? Czy teraz w ruch pojda texty ze ''zostawie sobie PS4 zeby miec na czym grac'' albo ''w Polsce jest lepsze community'' czytaj - jedna gra z Kanady ma przebieg jak rumunska kurtyzana z dworca PKP.

#almosttime

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

win10 i dx12 - najlepsze exy botow w 2015r  :banderas:

Opublikowano

win10 i dx12 - najlepsze exy botow w 2015r  :banderas:

zapomniałeś o

w ciągu całego roku? a co po bloodborne? bo zdaje się że następny jest dopiero uncharted na jesieni. Sony wydaje gry przez cały rok - my ass.

Tia bo do U4 nic nie wyjdzie , czyli co MS nic od SO nie wyda do kolejnej Forzy ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Limonczello i Fanosław to typowi przedstawiciele gatunku klapusus pospolitus. Jak robią listy gier na PS4 to oczywiście są na nich pay 2 win, cyfrówki które nikogo i dobre cyfrówki, które wychodzą na PC.

Ale jak przychodzi do Xone, to wychodzi tylko "Halo we wrześniu".

Gardzę tak bardzo  :reggie:

Opublikowano

PS4 spokojnie - już w Uncharted 4.

Ehh czy trzeba to ciagle przypominac ?

uncharted4.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

ja akurat jestem wielkim fanem baseballu, za dzieciaka w lato grałem codziennie, nawet tak dość mocno rozwaliłem sobie kiedyś kolano przy tej grze

mam pół szafy ciuchów z Majestic MLB ze stanów różnych drużyn, tylko NY Yankees

gre kupie, ale pewnie nie day 1

żeby nie było, moja piżama xd

pYMpjUh.jpg?1

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ty to jesteś raczej wielkim fanem chuujowych gier z ładną grafiką.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

a (pipi) mnie obchodzisz ;)

Opublikowano

Jeszcze dobrze mi sie niedzielny rosolek nie ugotowal a na internetach juz jest zdjecie piżamy Fanka :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeciez te MLB graficznie wyglada jak za czasow ps2 :dynia: Do tego jeszcze ta grywalnosc :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.