Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Botki jeszcze mają picollo-imprezkę, ale już niebawem kolejne monthly charts, po których ich miny będą mniej więcej jak mina prezesa po "któryśtam" z rzędu przegranych wyborach...

z15606408Q.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek dalej mi nie odpowiedziałeś. Jakie exy niby ograsz do jesieni, że wypominasz botom, że nic do jesieni nie mają? 

Opublikowano

Przeciez te MLB graficznie wyglada jak za czasow ps2 :dynia:

Co to ćpie?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Mendrek dalej mi nie odpowiedziałeś. Jakie exy niby ograsz do jesieni, że wypominasz botom, że nic do jesieni nie mają? 

Nie odpowie, bo co ma biedaczyna napisac ? Pewnie jeszcze ma plusa od januszy z allegro zeby taniej wynioslo.

Opublikowano

Botki jeszcze mają picollo-imprezkę, ale już niebawem kolejne monthly charts, po których ich miny będą mniej więcej jak mina prezesa po "któryśtam" z rzędu przegranych wyborach...

Ktoś pisał, że grami z plusa najbardziej interesują się boty?

Opublikowano

Ins zaorany :D, myślał że jego zdanie kogoś XD

O to chyba macie cos wspolnego w takim razie.

MLB bedzie jedno krązyć jak GG po dwóch dniach fanki bedą sprzedawać bo zasad nie ogarną.

Opublikowano

z15606408Q.jpg

Jakie monthly charts? I tak wiadomo, ze po E3 wszystkie kubotki...

34q43sk.gif

:yao:

Opublikowano

Co za dzień. Gdy Sony w PL winduje ceny swoich samograjów, ja na kolejnej mega promocji w oficjalnym sklepie MS kupiłem Dead Rising 3 + Diablo 3: RoS na Xone za 197 zł.

I to w pudełkach  :reggie:

Opublikowano

Ale Ori super ex kuchwo, żaden klap nie zagra!!!1

Ale SF to juz wiadomo, ultra eksik.

Swoja droga smieszne jest szydzenie z Ori i wrzucanie do swojej listy MLB :yao:

a) >sportowka

b) >baseball

Opublikowano

Ale Ori super ex kuchwo, żaden klap nie zagra!!!1

Hmm...

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Bloodborne, MLB, Hotline Miami 2, Olli Olli 2 i Helldivers tylko w marcu. Pisałem z pamięci, więc mogłem coś pominąć.

Po prostu słów brak na tego raka.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zaden bot nie ogra HM2 czy OO2, ale Ori juz za to ogra kazdy klap.

Troche wybiorcza ta logika.

Opublikowano

Nie doszukuj się logiki u zatwardziałych klapów. To tak jakbyś gadał z Macierewiczem. 

Niech ten bloodborne nadchodzi, ta jedna i jedyna gierka zadecyduje czy warto trzymać tego szrota a w domu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zaden bot nie ogra HM2 czy OO2, ale Ori juz za to ogra kazdy klap.

Troche wybiorcza ta logika.

Według logiki obsiego xboty=blacharze więc ograją HM2. :Coolface:

Opublikowano

Logika klapów jest prosta:

jest grafika, jest jaranko

MLB ma grafikę więc trzeba hajpować nawet jeżeli się nigdy nie zagra, a Ori to nawet nie jest grafika nextgenowa

Opublikowano

Nie doszukuj się logiki u zatwardziałych klapów. To tak jakbyś gadał z Macierewiczem. 

Niech ten bloodborne nadchodzi, ta jedna i jedyna gierka zadecyduje czy warto trzymać tego szrota a w domu.

Jak sie juz tego szrota ma to chyba warto, ale kupowac konsole dla tej jednej gierki bedacej jak juz wielokrotnie wspomnialem modem/DLC do Dark Souls 2? No way! PS4 nadal nie ma swojego system sellera...

Opublikowano

W ogóle trzeba mieć pół mózgu by kupić w tej chwili PS4 dla exów xD

Opublikowano

Konferencja Valve na GDC - 3.03.2015 o godzinie 3  :newell:

Albo Gaben bierze przykład z Troll Enix albo zapowie wkońcu jakąś trójkę.

Please be excited

Opublikowano

Jak sie juz tego szrota ma to chyba warto, ale kupowac konsole dla tej jednej gierki bedacej jak juz wielokrotnie wspomnialem modem/DLC do Dark Souls 2? No way! PS4 nadal nie ma swojego system sellera...

Ma. Ja, nobodylikeyou czy blubson kupujemy ps4 dla tej gry. No, nobody jeszcze dla mgsa, ale ten. Masa fanow soulsow kupi ps4 wylacznie dla tej gry.

Opublikowano

olliolli2, hotline miami2, axiom verge, la mulana ex - marzec nalezy do vity, beka z klapow co beda to ogrywac na ps4 na 60 calach i udawac ze lineup gier na ps4 jest swietny i bawic sie pikselami 10cm x 10cm

Please be excited

ojjj nie wyorazam co sie bedzie dzialo na neogafie do tej godziny bo bardziej jawnie zagrac na fanach to gaben nie mogl :D

trzymam kciuki bo od dawna czekam na jakis sensowny swietny fps w singlu

Opublikowano

:obama:

Yebany troll :D

Opublikowano

wlasnie sciagam Rayman Legends w ramach GwG, a co tam ciekawego na ps4 w  plusie na marzec ? 

:Coolface: 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Więc ustalcie jakąś wspólną wersję i ja się chętnie dostosuję :hi:

Opublikowano

U, grubo, wszyscy fani soulsow kupia ps4 dla bloodborne, czyli jakies 2mln sztuk. Ale halo, ktore schodzi w 10mln to zaden dealbreaker i nikt juz nie kupi xboksa :reggie:

Opublikowano

Please be excited

3.3 o 3?

Jezu XDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak nie zapowie to... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.