Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli straciliśmy Rayosa i Jaczesa. A i tego od tego ładnego samochodu. Nawet aux jakoś przycichł. 5 minut Nintendo minęło. Było pięknie <łezka>

Jak coś to za dzień, dwa przyjdzie mi gierka na SNESa, to moge nudzić na forum, że tylko nintendo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli straciliśmy Rayosa i Jaczesa. A i tego od tego ładnego samochodu. Nawet aux jakoś przycichł. 5 minut Nintendo minęło. Było pięknie <łezka>

Ty Figar zmieniaj awatar i schodz do podziemia bo nintendofagi czeka ciezki czas na forum.

Opublikowano

W październiku wpada do mnie combo białe ps4 i wiiu, zasile szeregi.

Opublikowano

Ty Figar zmieniaj awatar i schodz do podziemia bo nintendofagi czeka ciezki czas na forum.

done

Opublikowano

Ty Figar zmieniaj awatar i schodz do podziemia bo nintendofagi czeka czezki czas na forum.

fixed

Opublikowano

A co się stało z tym Rayosem?

Czezky wyslal mu PM i chlopak sie samozbanowal.

Opublikowano

Czezki powinien sobie jakieś hobby w rijel lajf znaleźć :P

Opublikowano

Najtrudniej bylo mi udawac, ze jaram sie takim guwnem jak zelda.

ZELDA (pipi)A xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rayos wiedzial kiedy skasowac konto.

Tak a kiedy rayos skasowal konto? Kilka dni mnie na forumku nie ma a tu tyle zmian. Dave odszedł i w mario kart z nim nie zagram no ale może w tlou online popykamy. Maciomaniak nadal w obozie ms a easye w obozie sony? :)
Opublikowano

Oczywiście pisząc że TK7 wyjdzie na PS3/XO nie miałem na myśli ich jako generacyjnego ex'a, tylko że będą to raczej gry multi-generacyjne. Wydawanie TK7 tylko na stare konsole byłoby akurat już maksymalnie przegięte.

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że jeżeli bedą chcieli wydać T7 na poprzednią generację będą musieli zmienić silnik ? 

Raczej dostosować:

http://news.softpedia.com/news/Unreal-Engine-4-Can-Be-Made-to-Work-on-Wii-U-PlayStation-3-Xbox-360-Epic-Games-Says-341716.shtml

Epic Games has clarified its recent statements concerning the Unreal Engine 4, saying that, while the technology won't support the Nintendo Wii U, PlayStation 3 or Xbox 360, developers who license it can modify the engine to run on these current-generation platforms.

Epic Games is preparing for the release of the next generation of consoles, and it's already made plenty of statements and released lots of videos with the new technology.

Yesterday we heard from Epic's Mark Rein that the Unreal Engine 4 won't support current-gen devices like the Wii U, PS3, or Xbox 360.

Now, Rein clarified his statement to Engadget and revealed that, if developers want to make the technology work on the aforementioned consoles, they're free to do so.

"If someone wants to take Unreal Engine 4 and ship a game on Wii U, they can! If they want to ship an Unreal Engine 4 game on Xbox 360, they could make it happen," Rein said.

Epic will only include support for PC, PlayStation 4 and the oft-rumored Xbox 720 in Unreal Engine 4, however.

Opublikowano

current-gen devices like the Wii U, PS3, or Xbox 360.

hehe

Opublikowano

Wii U ma current genową grafę z next genowym gameplayem. PS4 i Xbone odwrotnie.

Opublikowano

current-gen devices like the Wii U, PS3, or Xbox 360.

hehe

To jest lepsze:

Epic will only include support for PC, PlayStation 4 and the oft-rumored Xbox 720 in Unreal Engine 4, however.

Ale to stary news wiec wtedy jeszcze byly current genami

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak a kiedy rayos skasowal konto? Kilka dni mnie na forumku nie ma a tu tyle zmian. Dave odszedł i w mario kart z nim nie zagram no ale może w tlou online popykamy. Maciomaniak nadal w obozie ms a easye w obozie sony? :)

Ja już opchnalem Ps4 i oczekuje na dostawę jedynej konsoli z grami. Powiedzmy sobie szczerze!- w głębi serca zawsze byłem xbotem!

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale vite zostawiles i dalej szanujesz?

Opublikowano

Jaki jest problem z czeskim ? on całe życie udaje, już samo nie wie kiedy jest prawdziwy, taki styl bycia, po za tym jako jedyny na tym forum jest mistrzem w manipulowaniu sonoklapami, plusik to potwierdzają. Brawo czes  ownuj ich dalej bo przecież, za pół roku napiszesz, że już rzygać Ci się chce od udawania bycia sonoklapem i srasz na DC i jeżdżeniem na 5 trasach w kółko :thumbsup:

Opublikowano

Dobra, zanim zaczna mnie z list znajomych usuwac napisze, że nie mam czasu, ani ochoty póki co rozdrabniac się na inne konsole. Miliard gier z Plusa na PS3, Vita i PS4. Tylko lepsze multiplaformy, tylko 1080p! Tylko Nadkonsola!

Ps. Driveclub nie będzie mial 5 tras.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a ty sprzedales ps4...

TA JASNE

Opublikowano

Jaki jest problem z czeskim ? on całe życie udaje, już samo nie wie kiedy jest prawdziwy, taki styl bycia, po za tym jako jedyny na tym forum jest mistrzem w manipulowaniu sonoklapami, plusik to potwierdzają. Brawo czes  ownuj ich dalej bo przecież, za pół roku napiszesz, że już rzygać Ci się chce od udawania bycia sonoklapem i srasz na DC i jeżdżeniem na 5 trasach w kółko :thumbsup:

Idz obejrzec 6 raz transformersy wiek zaglady xD

Opublikowano

Kupie sobie na BD.

ps przynajmniej jestem sobą  :thumbsup: nie pisze, że coś jest super tylko po to, żeby tydzień później napisać, że to jednak jest (pipi)owe. 

Czeski po konfie Big N, same mega tony, SONY i M$ nie istnieją, o (pipi) jak ta zelda wygląda jak ten kirby robi 

Wiem, tak sobie napisałem. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czezky, ale kupisz Wii U koło premiery Zeldy, prawda?

Najtrudniej bylo mi udawac, ze jaram sie takim guwnem jak zelda.

ZELDA (pipi)A xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czeski gówna nie kupuję, oh wait........

Opublikowano

prowo albo debil.

Opublikowano

No mi też już się wii znudziło.

W sumie to jest to takie trochę gó,wno obesrane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.