Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Scalebound ma na 99% potwierdzonego coopa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Szczerze mowiac wolalbym zeby poszli z PS4 lub najlepiej multiplat, wiecej sztuk by sie sprzedalo, a Platinum Games zasluguje na zayebista sprzedaz, ich gry sa przekozackie, piecze mnie ze Bayonetta 2 miala tak kiepska sprzedaz.

Opublikowano

Szczerze mowiac wolalbym zeby poszli z PS4 lub najlepiej multiplat, wiecej sztuk by sie sprzedalo, a Platinum Games zasluguje na zayebista sprzedaz, ich gry sa przekozackie, piecze mnie ze Bayonetta 2 miala tak kiepska sprzedaz.

Trudno żeby poszli w PS4 ze Scalebound skoro IP do nich nie należy ;) MS chciał nowe IP i to sfinansował.

Opublikowano

Czyli podobnie jak z ninny? Wylozyli kase na ip i sprawa zamknieta, nawet nie wiedzialem, szkoda ze sony woli inwestowac w takie perelki jak knack lub zamowienie.

Opublikowano

Czyli podobnie jak z ninny? Wylozyli kase na ip i sprawa zamknieta, nawet nie wiedzialem, szkoda ze sony woli inwestowac w takie perelki jak knack lub zamowienie.

Trochę inaczej, w przypadku Bayonetty 2 sprawa jest jeszcze bardziej zakręcona bo grę robi Platinum, Nina jest wydawcą, a właścicielem IP jest SEGA :P

Opublikowano

Jeżeli miał bym wybierać między FS a PG to bez wahania wybieram to drugie, także strasznie się ciesze, że Phil wybrał tak samo.

dobra ale tak szczerze to ile godzin w którymkolwiek z Soulsów spędziłeś i czy osiągnąłeś w nim coś więcej poza schematem: 

>dojście do bossa

>zayebanie przez bossa

>w(pipi)ienie się utratą całego progresu i kolejnym restartem od początku levelu

>wrócenie do Halo

?  

Opublikowano

Panowie, 3 tysiace stron beki z ps4, mozemy sobie pogratulowac

Aem ogral The Order i tydzien pozniej kupil nowke Xboxa :dynia:

Kolejny system seller Sony ktory sprawia ze sprzedaje sie nie ten system co trzeba xD

supernatural-shotgun-o.gif

Opublikowano

no a rok 2015 to 5+1 : 2 = 3

no i skrót GDC składa się z 3 liter też.

GDC odbywa się w tym roku w San Francisco

8h949w9.png

:newell:

Opublikowano

Co za dzień. Gdy Sony w PL winduje ceny swoich samograjów, ja na kolejnej mega promocji w oficjalnym sklepie MS kupiłem Dead Rising 3 + Diablo 3: RoS na Xone za 197 zł.

I to w pudełkach  :reggie:

nikt tego go.wna rozmazanego w Polsce nie chce kupowac, to musza obnizac ceny. Ja wole doplacic za jakosc.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

no a rok 2015 to 5+1 : 2 = 3

no i skrót GDC składa się z 3 liter też.

Kolejność wykonywania działań się kłania. :oh_you:
Starałem sie naginać fakty jak to robią boty uzasadniając posiadanie xboxa.
Opublikowano

Co za dzień. Gdy Sony w PL winduje ceny swoich samograjów, ja na kolejnej mega promocji w oficjalnym sklepie MS kupiłem Dead Rising 3 + Diablo 3: RoS na Xone za 197 zł.

nikt tego go.wna rozmazanego w Polsce nie chce kupowac, to musza obnizac ceny. Ja wole doplacic za jakosc.

Co? :dynia:

Playstation 4 jest przeciwieństwem terminu "jakość"

począwszy od jakości wykonania konsoli, po jakość usług a skończywszy na jakości exów

Opublikowano

Co za dzień. Gdy Sony w PL winduje ceny swoich samograjów, ja na kolejnej mega promocji w oficjalnym sklepie MS kupiłem Dead Rising 3 + Diablo 3: RoS na Xone za 197 zł. I to w pudełkach  :reggie:

Za jakosc czego? Knacka? Ordera? Nie dzialajacego online? Zdzierajacych sie padow?

Klapki w formie xD

Opublikowano

Za jakość next genowej grafiki, widocznie Guernica nie chce x-middle gena w tej kwestii, gdyż ma oczy w oczodołach a nie w d*pie jak xboty...

Opublikowano

Ja wole doplacic za bycie dymanym na dwa baty.

fix

''sony i jakość''   :sorcerer:  to jak mendrek wyrywający najlepsze panienki na disco, nic tu nie pasuje :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaglądając do działu Gwarancja i awaryjność Xbox One też można znaleźć mase ciekawych postów:

- Po dłuższym oczekiwaniu dotarła konsola zasilacz i pad. W konsoli dalej słychać świerszczenie dodatkowe ryski. Zasilacz teraz to go dopiero słychać na cały pokój , pad nie chce sie połączyć z konsolą pewnie też z nim coś nie tak. GG WP Microsoft

- moja też głośniej chodzi - wiatrak brzęczy

- Konsola z zasilaczem (już odpuściłem kontroler szkoda następnego pudełka) leci w poniedziałek 3 raz do szwabów dam znać.

- Panowie uszkodzonego pada ,gdzie sie zgłasza na jakąś infolinie,trzeba xone rejestrować ?

Ps: Pad od początku jest jakby źle złożony lewa strona się trochę otwiera tak jakby jakiś zatrzask w  środku nie łapał

- Panowie gdzie dostane dobry cichy zasilacz juz moja 3 wysylka do serwisu i nadal jest głośniejszy od konsoli....

- brzęczy cewka, wyszedł update który to rozwiązał (inne zarządzanie energią)

u mnie niestety nie pomógł - pod koniec gwarancji wyślę do serwisu (no chyba że padnie szybciej)

- Kurde, wyglada na to, ze znow bede musial wysylac pada :/ dzis dopiero mi sie cos takieo zdarzylo grajac w Far Cry 4,

- Uważajcie na nowy update dla preview. Pobrałem go dzisiaj i ukazał mi się piękny ekran: "Błąd sytemu. Skontaktuj się z biurem obsługi klienta konsoli XBOX".

- Mój Xbox pojechał do Jazlovic w celu naprawy mechanizmu ładowania płyty

- z padami to pamiętam, że się i miesiąc czekało, tak jakby zupełnie inna procedura niż przy konsoli.

a to tylko część postów z ostatnich 3 stron, wybrałem ciekawsze

Xboxów do tego jest dużo mnie na forumku

SUPER JAKOŚĆ KURTYZANO !!!

giphy.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dobra robota Fanek, uczysz się! :banderas:

Opublikowano

aj tam, zobacz co nobody od(pipi)ał :D

Opublikowano

Niech ten bloodborne nadchodzi, ta jedna i jedyna gierka zadecyduje czy warto trzymać tego szrota a w domu.

A Xboxa warto trzymać dla gorszych multiplatform czy może dla Fruit Ninja Kinect 2? Bo chciałbym się dowiedzieć xD

Opublikowano

Jaka niby jakość Guantanamo?  :dynia:

Opublikowano

Dla eksów dziecię, multiplatformy tylko w 1080p/60fps na PC. 

Opublikowano

Dla eksów dziecię, multiplatformy tylko w 1080p/60fps na PC. 

także w multiplayere ze znajomymi z live i na splicie?  :niedobrze:

Opublikowano

Fanek jaki ból du.py i research xD Powiedz mi z której rewizji masz konsole?  :cw:

Opublikowano

Niech ten bloodborne nadchodzi, ta jedna i jedyna gierka zadecyduje czy warto trzymać tego szrota a w domu.

A Xboxa warto trzymać dla gorszych multiplatform czy może dla Fruit Ninja Kinect 2? Bo chciałbym się dowiedzieć xD

lepszy pad, konsola, exy, online, możliwości, gwarancja, przyszłość ,itd.

ps4 niektóre mulitplatformy, instalacja gier.

Potwierdzam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.