Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla eksów dziecię, multiplatformy tylko w 1080p/60fps na PC. 

Jakich eksów? xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla eksów dziecię, multiplatformy tylko w 1080p/60fps na PC.

Jakich eksów? xD

Lepszych niz na plejstejszyn xD

Opublikowano

lepszy pad, konsola, exy, online, możliwości, gwarancja, przyszłość ,itd.

Ja tam wolę pada od PS4 (głośniczek jest, który fajnie zwiększa immersję i symetryczne gałki). Konsola to kwestia gustu, mi się lepiej podoba PS4. Z exów na razie nie widzę żadnej gry w którą chciałbym zagrać na One. Wiem, że Sunset podobno spoko, ale nie przepadam za grami w takiej stylistyce.

Edit: Żeby nie było - PS4 też nie ma na chwilę obecną żadnych system sellerów a najlepszy ex to remaster z PS3 xD

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Bloodborne > Halo 5

Persona 5 > cała reszta

U4 tez będzie miało lepszą śr. od QB i czasowego exa TR i przynajmniej na kończy się na singlu.  :cool::lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IdolizedLegalIvorygull.gif

Opublikowano

Halo 5 sprzeda milony xbone'ów. BELIEVE

Opublikowano

Persona 5 to ta gra, ktora zostala zapowiedziana ps3, ale sony rzucilo kasa, zeby wyszlo na ps4 bo nie ma w co grac? :reggie:

Halo, QB, Forza 6, TR 2 > bloodborne i uncharted

Opublikowano

Bloodborne > Halo 5

Persona 5 > cała reszta

U4 tez będzie miało lepszą śr. od QB i czasowego exa TR i przynajmniej na kończy się na singlu.  :cool::lapka:

Ja (pipi)e, porownywanie BLOOD SOULS 2,5 do Halo 5 xDD Smiechlem

Tomb Raidera to ty szanuj kolego, Nie porownuj tej gry do tego korytarza skryptem obesranym..  :reggie:  :reggie: 

. anczarteda to mozesz sobie porownywac z orderem lub inna kaszana jaka wyszedla na tego szrota rozmazanego ktory nie potrafi uciagnac 60 fpsow w U4 i BLOOD SOULS 2,5 REMASTERED edyszyn. To jest ten next gen hehe :rofl2: :rofl2:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Persona 5 to ta gra, ktora zostala zapowiedziana ps3, ale sony rzucilo kasa, zeby wyszlo na ps4 bo nie ma w co grac? :reggie:

Persona 5 to ta gra której twórców chcąc sprawiedliwie wesprzeć wesprzesz finansowo Sony niezależnie od platformy. :kaz:

Halo, QB, Forza 6, TR 2 > bloodborne

n3SE40n.gif

Edit: Copper, jeśli po twojej stronie, zdanie w zdanie staje Mroku, to znak że naprawdę robisz to bardzo źle.  :rolleyes:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Trzy pif-pafy i samochodówka. No nieźle.

Opublikowano

Bloodborne > Halo 5

Persona 5 > cała reszta

Głupszych porównań to już tutaj dawno nie widziałem.

Opublikowano

TR wg klaperskiej definicji gier to gra przygodowa (ponieważ przeżywa się przygodę) natomiast Quantum Brake to gra logiczna gdyż można manipulować deskami  :shotgun:

Opublikowano

Bloodborne > Halo 5

Persona 5 > cała reszta

Głupszych porównań to już tutaj dawno nie widziałem.

Niestety lepszych exów po stronie bonera nie było. :smutas::lapka:  

Opublikowano

Niestety lepszych exów po stronie bonera nie było. :smutas::lapka:

Obie konsole są obecnie siebie warte. Góvno na nich jest jeśli chodzi o koszące exy,które wprost mówią "leć do sklepu po konsolę" i jedynie multiplatformy jakoś ratują sytuację.

Opublikowano

wątpię by Zelda i Xeno wygrała GOTY ponad MGSem. 

Fps, tps, action adventure i samochodowka vs arpg, no niezle chlopaki, faktycznie plejstejszyn = roznorodnosc :(

hehe. nie. <szuka listy Yetiego strategicznie wycinając f2p i badziewia pokroju Until Down>

Edit: Jak dla kogo Paliodor. Dla mnie sens brania current gena zaczyna się wraz z premierą BB, plus chętnie nadrobię w koncu backlog z 2014 i remaster Metro.  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tylko Batman, Wiesiek i MGS.

prawdę rzeczesz przyjacielu
Opublikowano

Tak w ogole to po premierze Scalebound ps4 zostanie jedyna konsola bez eksa od platynowych.

A jak wiadomo pg > fs.

Ci pierwsi czego by sie nie dotkneli robia to zayebiscie, fs po kilku crapach trafili w koncu na cos dobrego i eksploatuja to juz po raz 4 :(

Opublikowano

MGS to eks?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Największa beka jest z tego że zamiast rozmawiać o złych i dobrych grach rozmowa tyczy się gier z innej platformy.
Prawda jest taka że w większości będziemy grać w te same gry, wybór sprzętu aktualnie to raczej sentyment, społeczność bądź indywidualne "widzimisię", nie wierzę że ktoś decyduje się na zakup konsoli ze względu na jedną grę(chodzi o obecną generację), bo na ten moment nie ma takiej gry która dostarczałaby rozrywkę dłużej jak na jeden miesiąc.

Opublikowano

MGS to eks?

W kwestii GOTY jestem ponad exy. 

Opublikowano

Ja gram w Forze 5 juz pol roku, przepraszam :(

Kupiłbyś xbona dla samej Forzy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.