Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bloodborne > Halo 5

Persona 5 > cała reszta

Głupszych porównań to już tutaj dawno nie widziałem.

Niestety lepszych exów po stronie bonera nie było. :smutas::lapka:  

Kłamiesz... Mod/DLC do DS2 < Scalebound

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Moze nie dla samej 5ki, ale dla 5ki 6ki i horizon 2 juz tak. W(pipi)ia mnie tylko brak kierownic, ale z premiera 6ki powinno sie cos pojawic.

Na dodatek na xbone wyszedl goty 2014 czyli sunset overdrive i wychodzi eks od platynowych, ja jestem bardzo zadowolony z wyboru, bo ps4 nie zazdroszcze zadnego eksa.

Opublikowano

Żałuj, rzucanie granatu w orderze jako qte urywa dupe.  :banderas:

Opublikowano

MGS, Bloodborne, Xenoblade - jedyne giery w tym roku, które mnie jarają.

A u was jak tam? Xboty nie muszą odpowiadać.

Opublikowano

Scalebound wychodzi w 2015? Sziiiit.

Której części Halo Halo 5 jest modem? Bo w odróżnieniu od DeS/DkS-BB nie widzę w nim choćby zmiany grama zmiany settingu i mechaniki walki.   

Opublikowano

Boty się napalają na exa od platynowych a potem wyjdzie takie "The Legend of Korra" bo Spencer zażyczył sobie gierki pod burgerskie gusta :/ Jak to s(pipi)ą to krzyżyk na drogę temu gównu rozmazanemu :bye:

Opublikowano

Mgs, wiedźmin, bloodborn to z tych większych.

Opublikowano

No po trailerze było widać te burgerskie gusta  :reggie:

Opublikowano

Której części Halo Halo 5 jest modem? Bo w odróżnieniu od DeS/DkS-BB nie widzę w nim choćby zmiany grama zmiany settingu i mechaniki walki.   

:facepalmz: 

obyty w CW klapek skrytykowałby Halo 5, za odejście od klasycznej formuły na rzecz przypodobania się nowym graczom. Zmian w mechanice jest aż nadto w nowej części

Zmiany settingu nie miałeś prawa zauważyć bo widziałeś tylko bete multi, która wygląda jak wygląda. Ma być prosto i przejrzyście, niebiescy vs czerwoni+ prosta mapa bez udziwień, tutaj liczy się skill :shotgun:

Opublikowano

nobody jak kulą w płot. Akurat w Halo 5 zmian jest od groma.

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o przyporzadkowanie gatunkowe. Co ma pif paf do rąbanki RPG?? :oh_you:

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o przyporzadkowanie gatunkowe. Co ma pif paf do rąbanki RPG?? :oh_you:

już wyjaśniam; tyle samo co nazywanie duchowego spadkobiercy poprzedniej serii, z kompletnie innym settingiem i mechaniką walki Modem tej pierwszej.

Widzę że niektóre klapki już serio rozleniwiły was intelektualnie że nie potrafiliście wyłapać sensu tego pytania.  :lapka: 

Opublikowano

MGS, Bloodborne, Xenoblade - jedyne giery w tym roku, które mnie jarają.

A u was jak tam? Xboty nie muszą odpowiadać.

witcher, batman i godzilla the game, reszta do pieca

Opublikowano

w ciągu całego roku? a co po bloodborne? bo zdaje się że następny jest dopiero uncharted na jesieni. Sony wydaje gry przez cały rok - my ass.

z ciekawszych MLB 2015, Until Dawn, PlanetSide 2, Rime i Wild powinny wyjść, Hellblade (najpierw na PS4 pozniej i na PC), Persona 5, No Man's Sky choć to mnie nie interesuje, MGS w 1080p, nie chce być złośliwy, ale na Xboxa możecie go dostać w 720p

na pewno coś pominąłem

Juz widze jak fanek gra w persone xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Studio od planetside jest juz sprzedane i nie bedzie to eks na ps4, musisz uaktualnic liste pokrytegowstydem, Fanku.

Opublikowano

już wyjaśniam; tyle samo co nazywanie duchowego spadkobiercy poprzedniej serii, z kompletnie innym settingiem i mechaniką walki Modem tej pierwszej.

Inny setting ok, ale kompletnie inny?? A mechanika walki w 94,78% ta sama.W skrocie:dobieranie sie do dupy niemiluchom po uprzedniej rollce. Nie bylo tego w DmS,DS,DS2? Jedynie wieksze nieco nastawienie na atak, a nie na tarczowanie. Mod? Alez oczywiscie! :yao:

Opublikowano

Poradnik gracza 2015:

Wii U do exclusive'wów

PS4 do multiplatform.

PS3 do backloga.

PC do pracy i forumka.

Xbox... a na ch*j komu Xbox?!

Opublikowano

Inny setting ok, ale kompletnie inny?? A mechanika walki w 94,78% ta sama.W skrocie:dobieranie sie do dupy niemiluchom po uprzedniej rollce. Nie bylo tego w DmS,DS,DS2? Jedynie wieksze nieco nastawienie na atak, a nie na tarczowanie. Mod? Alez oczywiscie! :yao:

kurfa co za agent xDD Nie no wiek pary to taki trochę inny styl architektoniczny, co średniowiecze. 

W DS2 mechanika walki oparta jest na defensywie przy użyciu zbroi i blokowania tarczą. W BB wymagane jest przede wszystkim nie blokowanie, a zwinność, lekki ubiór i ofensywa, co kompletnie zmienia styl rozgrywki. 

a tak w ogóle, to czy ty Czarek masz mentalnie 13 lat, czy po prostu nie wyrosłeś z zabawy w wojsko że ponad coś takiego:

podniecasz się tymi wszystkimi CODami oraz Halo?

Opublikowano

Mendrek do pieca

Opublikowano

Dave - no zgadza sie, Persona mnie nie interesuje, wymieniłem to tylko w kontekście ciekawszych tytułów

Opublikowano

kurfa co za agent xDD Nie no wiek pary to taki trochę inny styl architektoniczny, co średniowiecze. 

W DS2 mechanika walki oparta jest na defensywie przy użyciu zbroi i blokowania tarczą. W BB wymagane jest przede wszystkim nie blokowanie, a zwinność, lekki ubiór i ofensywa, co kompletnie zmienia styl rozgrywki.

Nie przetłumaczysz casulom. Ahh, jeszcze tylko 3 tygodnie i 3 dni. Ale cię nobody rozpi.e.rdolę w pvp garłaczem i dobiję kosą. :fsg::banderas:

Opublikowano

W DS2 mechanika walki oparta jest na defensywie przy użyciu zbroi i blokowania tarczą. W BB wymagane jest przede wszystkim nie blokowanie, a zwinność, lekki ubiór i ofensywa, co kompletnie zmienia styl rozgrywki

a tak w ogóle, to czy ty Czarek masz mentalnie 13 lat, czy po prostu nie wyrosłeś z zabawy w wojsko że ponad coś takiego:

podniecasz się tymi wszystkimi CODami oraz Halo?

Mam pytanie bardzo podstawowe: czy Ty Nielubiany grales w ogole w jakakolwiek z trzech gier FS? Po farmazonach ktore wypisujesz mam watpliwosci i to powazne. Watpliwosci wyniakaja z wytluszczonego fragmentu Twojej wypowiedzi. A zlodziejem w DS grac nie mozna? Czy ta postac jest nastawiona na blokowanie? Albo szermierz (dual wielder) w DS2? Wez sie chlopie najpierw zastanow, a potem pisz, bo narazie to chlapiesz glupotami na lewo i prawo...

Opublikowano

klapersy podobno jutro mają wielkie otwarcie nowego tematu w swoim grupowcu

będzie się nazywał

właśnie oglądnąłem

:daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.