Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tylko Batman, Wiesiek i MGS.

prawdę rzeczesz przyjacielu

Jak sie jest każulem to może i tak.

Opublikowano

był sobie orderek

ostatnia z nadzieją szalupa

lecz przez nią z forum

uciekł YETI ta trzęsidu.pa

o dziwo nie poddawały 

się głupie klapersy

ale po 5 godzinach filmu

wciąż puste miały pampersy

morał z tego taki
że klapy

chętnie
biorą do japy

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Nie wiem czemu przeczytalem "byl sobie Mendrek" lol.

Opublikowano

maciucha to chyba najgorszy try-hard pod plusy od kilku setek stron

przydałyby się jakieś targi,czy coś w ten deseń,bo obecnie ledwo się da czytać CW :(

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Przeczytałem post maciuchy w głowie głosem lecha rocha pawlaka.

Opublikowano

Przez takie posty to wzrastają tylko rachunki za wodę...

Opublikowano

kur.wa kiedy wychodzi patch do mendrka, bo też by sie przydało? :/

Opublikowano

Mendrek już tyle tysięcy minusów. 
Maskara do jakiego stanu się doprowadził ten człowiek. 

Opublikowano

Żywię się bólem d*py ofiar twardej prawdy, w moich źyłach płynie ich wzgarda, a czerwień minusów jest mym przewodnikiem...

Opublikowano

Wydaje mi się że Mendrek jest sympatyczny tylko troszeczkę się zagalopował w tym trollowaniu, taka pociecha się wydaje. 

Opublikowano

ja slyszalem miejskie legendy ze mendrek specjalnie nie ma kawalka palca bo przewidzial, ze do exow od sony nie bedzie on potrzebny

Opublikowano

:mog:

wyleczoło mi to raka spowodowanego czytaniem tematu The Order

Opublikowano

przecież już takie gry miałeś na pegasusie

Opublikowano

:mog:

wyleczoło mi to raka spowodowanego czytaniem tematu The Order

test25.gif?format=750w

Phoenix+Screenshot+Saturday+-+Copy.png?f

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Piękne

Opublikowano

Super, właśnie dla takich gier kupiłem konsole nowej generacji.

Opublikowano

Do tego jest Ci Adi 3 monitory potrzebne i komp z Nasa?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No jak się dało wydymać na niewyrabiającego gdzieforsa 970 , to różne triki trzeba stosować by gry z konsol chodziły płynnie :reggie:

Anyway, podoba mi się ten pupościsk botów i komputrowców dotyczący spustów ludzi nad The Order. Te hejty na cudzą radość z gier, i to w dodatku tylko tutaj, w CW aka "centrum leczenia bólu d*py". NIektórym się może nawet wydawać, że to Sony jest takie złe, że wypuścili The Order, że niszczy rynek, że kreuje złe zwyczaje. Nie, Sony niczego nie niszczy! Rynek i środowisko kreuje się same, w oparciu o zwyczaje nowych pokoleń. Gry takie jak The Order są odpowiedzią na potrzeby ludzi, i może dla niektórych to będzie smutne i bolesne, ale ludzie lubiący takie gry jak The Order mają sporą część na tym rynku. Zresztą The Order kupili też core gamerzy. I to pomimo słabych ocen. Tytuł hybrydowy. Także tego :reggie: Trzeba się pogodzić, że pan Janusz Cebula-Niedzielny też chce sobie w coś efektownego pograć i dla niego też gry będą wychodzić, póki Janusz będzie za nie płacić...

Opublikowano

Mendrek jest przekot, on zawsze znajdzie argument z kapelusza byle tylko obronic exa od sony :D :D

Opublikowano

Ja nie hejtuję samego ordera, ale polityke sony i stan, że ta gra się sprzedaje. First light też jest na kilka godzin, ale był w plusie i nawet w pudełku można go kupić za kilkadziesiąt złotych. Na premierę też drogi nie był.

Opublikowano

Post Mendrka w pigułce: ''The Order The Order The Order The Order The Order The Order The Order The Order :ohboy: ... The Order The Order :exact: The Order The Order :banderas: The Order The Order''.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.