Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mam pytanie bardzo podstawowe: czy Ty Nielubiany grales w ogole w jakakolwiek z trzech gier FS? Po farmazonach ktore wypisujesz mam watpliwosci i to powazne. Watpliwosci wyniakaja z wytluszczonego fragmentu Twojej wypowiedzi. A zlodziejem w DS grac nie mozna? Czy ta postac jest nastawiona na blokowanie? Albo szermierz (dual wielder) w DS2? Wez sie chlopie najpierw zastanow, a potem pisz, bo narazie to chlapiesz glupotami na lewo i prawo...

Cezary Cezary jaki trajhard-teoretyk :obama:

Każdy ogarnięty w temacie Soulsów wie że lekkie klasy postaci typu Thief przeznaczone są dla najbardziej skillowych graczy, który stronią od walki w zwarciu, co w przypadku wąskich lokacji, grup przeciwników, ograniczających nasze pole działania, czy silnych bossów (szczególnie na NG+) traci na skuteczności, gdy tylko silny pancerz, oraz tarcza mogą umożliwić przetrwanie mocniejszego trafienia, po za późno wyegzekwowanym rollu, czy zbiciu gardy na skutek utraty staminy. Nie bez powodu zaczynie dowolną klasą postaci nie jest obligatoryjne i bez problemu możliwa jest zmiana jego "profesji".  

Zresztą nowa mechanika walki, animacje, czy setting BB to tylko część nowości, no ale do tego trzeba zwyczajnie interesować się tematem, a nie pieprzyć 3 po 3 jak potłuczony, bo ograło się najgorszą odsłonę serii.  :cool::lapka:  

Żebyś ty przynajmniej zrównał BB z Demon's Soulsem do którego klimatu dark fantasy tej odsłonie najbliżej, a nie tym designerskim średniakiem w postaci DS2, z którym twórca serii nawet nie miał nic wspólnego. Zdecydowanie wiarygodniej wypadasz jednak jako fachowiec od Amerykański Żołnierz szczela #10. olo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przynajmniej w odróżnieniu od was pong gral w the order

Opublikowano

klapy taka bieda, nie dosc ze nawet konsoli do ktorej tak ipsują nie mają to jeszcze nawet recki im boty muszą pisać bo sami pewnie slownik pwn poszli by nabyć w bibliotece :reggie:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

dobrze ze wszystkie boty tutaja maja xbona. 

Opublikowano

Kto niby nie ma?

Opublikowano

szuja, do tego kupuje nadkonsole niedlugo

Opublikowano

_b_ to nie bot, on po prostu mowi prawde, a ze brzmi ona bardzo podobnie do tego co piszą xboty, no to już nie nasza wina, że sony ssie pałe

Opublikowano

Wiadomo co jest w Plusie na marzec? No wiecie, mamy juz....marzec?

Opublikowano

_b_ to nie bot, on po prostu mowi prawde, a ze brzmi ona bardzo podobnie do tego co piszą xboty, no to już nie nasza wina, że sony ssie pałe

jakby mowil prawde to by kupil juz dawno magnetowid a nie ps4, ktore rzekomo wg niego tak ssie pale

Opublikowano

"Nielubiany"

:dynia:

Fajna nowa ksywka nobody. :cool::lapka:

A Mendrek znowu robi blazenade.

Opublikowano

Przeszło 10 miesięcy od SO (oraz 11 od FH2) do najbliższego exa AAA, plus wszystkie najlepsze multiplatformy lat 2014-2015 w lepszej jakości wyzwalają w was taką żółć zieleń.  :beksa:   

edit:

nietaklubianyjakty* Suteq  :ogor:  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Od pięknego samograja wolę brzydki, obskurny tytuł, niech tylko ma duszę. Przypomina mi to moją przygodę z Deadly Premonition, produkcją upośledzoną technologicznie, z paskudną oprawą, męczącym sterowaniem i systemem przestarzałym w dniu premiery o dziesięć lat. Pomimo tych wad, bawiłem się wyśmienicie ze względu na świetną fabułę i klimat - na pewno wrócę, by przeżyć to jeszcze raz, a The Order: 1886? Cóż, na zasypianie z padem w ręku jeszcze nie czas.

DP jest tak spier.dolone pod wieloma wzgledami,ze jako calosc przy AW nawet nie stało(łoooo mozna jeździc kartonem  po miasteczku,bawic sie w simsy,a przy okazji umrzec z irytacji i nudow).

Porownalbym ja pod tym wzgledem do Rule of Rose(tragiczna gra,ale za to dla klimatu/fabuły mozna siebie pokatowac jak ktos to przetrzyma)

Siedziałem 10 godzin dziennie przez weekend i bawiłem się znakomicie, kiedy 2x krótszego Alana przechodziłem 3 tygodnie, bo takie guwno obesrane nudne.

Wolę ułomną, ale ciekawą grę, niż ładne i dopieszczone szczelanie na mostach

Nie wspominam nawet, że ułomność DP tworzy 1/3 klimatu tej gry  :reggie:

:banderas:

przyznaj się ping, zainspirował cie mój post :reggie:

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

napisałem email do Sony aby wrzucili coś dobrego do plusa, bo boty sie z nas śmieją w CW

podałem link, myśle że wezmą to pod uwage :sir:

Opublikowano

juz mieli cos gotowe a tu bam mail od fanka, wymyslil, ze ma byc cos dobrego i musza szukac od nowa

brawo fanek, mendrek cie za to pojedzie

Opublikowano

sony w ramach rekompensaty ma na maila wysylac kod na darmowa swinie w far cry4

Opublikowano

Świnie to Sony podrzuca graczom dość regularnie a i tak każdy fan tej firmy klaszcze uszami z radości.

Opublikowano

juz mieli cos gotowe a tu bam mail od fanka, wymyslil, ze ma byc cos dobrego i musza szukac od nowa

brawo fanek, mendrek cie za to pojedzie

XDD mieli już far cry 4 i Fife 15 ugadane, ale po mailu fanka pisza do kojimy czy Mgs5 nie dac szybko w plusie marcowym

Opublikowano

Jaki ferment w temacie o The Order xD gratulacje zieloni bracia piekne ziarno zwatpienia zasialismy w sercach klapkow. Teraz mozemy spokojnie obserwowac jak pieknie ono owocuje ;D

Opublikowano

what have i done :frog:

Opublikowano

Fanek, zdajesz sobie sprawe ze jak oferta Marcowa bedzie ch.ujowa to bedzie to Twoja wina?

Opublikowano

Kiedyś za wynoszenie CW poza CW były nagrody, a teraz zielony szlam rozlewa się po całym forum.

Opublikowano

Widze balon mocno sie napina w temacie Orderka  :reggie:

Opublikowano

Ciekawe co Sony z tym plusem kombinuje, w każdym razie klapy oczekują jak Yano na monster huntera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.