Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe co Sony z tym plusem kombinuje, w każdym razie klapy oczekują jak Yano na monster huntera

Napisal klap  :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

beka z lema, widzi hejt na sony poza cw i mysli ze to xboty z cw 

klapy sie same pozabijaja, sony ich jeszcze przyglodzi nie dajac gierek z plusa i zaczna sie na legalu wybijac

Opublikowano

Widze balon mocno sie napina w temacie Orderka  :reggie:

Tamten temat dostarcza tyle beki,że jeszcze długo go chyba nic nie przebije.

Opublikowano

Na bank dopinaja jakies wieksze tytuly w odpowiedzi na oferte GWG.

Poza tym beka na potrzeby marcowego plusa jest wykreowana tylko na potrzeby CW, poniewaz gry i tak beda do pobrania dopiero w srode i klienci nie ponosza zadnej szkody z powodu braku ogloszenia listy.

Sony to zreszta srednio ogarnieta firma wiec kolejny blad organizacyjny jest rozpatrywany w kategoriach humyrystycznych jak np. Dziadek ktory zgubil wlasne okulary

Opublikowano

sa gusta i gusciki, moje odczucia po 6chapterach tez tam mozecie przeczytac ale noz mi sie otwiera jak czytam przyzwolenie na te gooowniane czarne pasy w grze pseudo akcji - walcze na tv ustawionym na zoom, cuuuj ze postacie teraz maja po 2,5 metra wysokosci ale przynajmniej gram po bozemu na calym ekranie, a nie uczestnicze w tej farsie cinematic experience w czasie gameplayu

Opublikowano

Nie no nie spinam się. Wiem, że gra może się nie podobać, być dla kogoś krapem. Jednak totalnie nie czaję jak wbija do tematu typ co jedzie ją jak burą sukę, pisze o Dragon Age, docenianiu wydawców złożonych gier itp. Ja mu tłumaczę, że można kupować i grać w takie i takie gry.

Wchodzę kontrolnie  na jego gamecard a tam remaster, driveclube, destiny i gierki z plusa. Koniec geirek. Oczywiście Ordera brak. Dragon Age i inne wymagające gry ogrywane z pewnością na PC, kupowane prawilnie na premierę w Empiku...

Edytowane przez balon

Opublikowano

do mnie to tez chore te wbijanie botow do tematu ordera by napisac zaczepny post, wyciaganie zdan z postow ludzi, ktorym podoba sie gra do statusow czy ich minusowanie

tak - dla mnie ta gra to tez po 6 chapterow spier.dolina ale na boga w zyciu by mi do glowy nie przyszlo by takie cyrki robic, wam sie serio nudzi, jakos przy ryse czy innym badziewiu na magnetowid zaden klap az tak sie nie gotowal - a tutaj powaga az przed komptem slysze jak wam z uszu para leci - "boshe juz rano, boshe musze odpalic CW, boshe jak mi sie nudzi, jezu musze znowu cos glupiego napisac o oderku, ale im pocislem, hahaha beka, ohhh jeszcze plusiki zgarnalem"

Opublikowano

O, a teraz Ficus sie spina XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

sa gusta i gusciki, moje odczucia po 6chapterach tez tam mozecie przeczytac ale noz mi sie otwiera jak czytam przyzwolenie na te gooowniane czarne pasy w grze pseudo akcji - walcze na tv ustawionym na zoom, cuuuj ze postacie teraz maja po 2,5 metra wysokosci ale przynajmniej gram po bozemu na calym ekranie, a nie uczestnicze w tej farsie cinematic experience w czasie gameplayu

Aż po przyjściu do domu ustawie sobie zoom i zobacze jak to bedzie wygladac bo mnie zaciekawiles :D

Opublikowano

ja sie nie spinam, tylko krece glowa z zazenowania jaki niski poziom reprezentuje ta rzekoma beka, totalne mentalne gimnazjum

Opublikowano

szuja, do tego kupuje nadkonsole niedlugo

twój stary bot weź mnie obrażaj

Opublikowano

do mnie to tez chore te wbijanie botow do tematu ordera by napisac zaczepny post, wyciaganie zdan z postow ludzi, ktorym podoba sie gra do statusow czy ich minusowanie

tak - dla mnie ta gra to tez po 6 chapterow spier.dolina ale na boga w zyciu by mi do glowy nie przyszlo by takie cyrki robic, wam sie serio nudzi, jakos przy ryse czy innym badziewiu na magnetowid zaden klap az tak sie nie gotowal - a tutaj powaga az przed komptem slysze jak wam z uszu para leci - "boshe juz rano, boshe musze odpalic CW, boshe jak mi sie nudzi, jezu musze znowu cos glupiego napisac o oderku, ale im pocislem, hahaha beka, ohhh jeszcze plusiki zgarnalem"

Jest to doprawdy smutne. Akurat po graczach z Xboxa więcej się spodziewałem. Jak np. szacunku do różnych gustów. 

Opublikowano

Oni sie tylko zgrywają a na żywo są inni, coś jak Bluber na zlocie.

Opublikowano

Ciekawe co Sony z tym plusem kombinuje, w każdym razie klapy oczekują jak Yano na monster huntera

Napisal klap  :yao:

Ja jestem graczem, w moim języku klap/bot= fanboy.

TY BOCIE !!!

Opublikowano

klapy jak płaczą i się żalą i to w cw xd ladnie macie slaba psyche

tu zawsze tak bylo, tylko u klapow nie ma juz kto pisac, kidnappa gra na xbonie, yeti walczy o honor w bibliotece, iras z jurasem na wakacjach

fanek w pojedynke nie da rady

Opublikowano

Nie no nie spinam się. Wiem, że gra może się nie podobać, być dla kogoś krapem. Jednak totalnie nie czaję jak wbija do tematu typ co jedzie ją jak burą sukę, pisze o Dragon Age, docenianiu wydawców złożonych gier itp. Ja mu tłumaczę, że można kupować i grać w takie i takie gry.

Wchodzę kontrolnie  na jego gamecard a tam remaster, driveclube, destiny i gierki z plusa. Koniec geirek. Oczywiście Ordera brak. Dragon Age i inne wymagające gry ogrywane z pewnością na PC, kupowane prawilnie na premierę w Empiku...

Masz trochę racji jak wypowiada się ktoś kto nie grał to trochę słabo, ale mendrek pisał, że wystarczą opinie graczy/mediów/yt żeby ocenić dany tytuł czy jest dobry czy nie więc ja mu wierze. 

Oni sie tylko zgrywają a na żywo są inni, coś jak Bluber na zlocie.

xd

Opublikowano

Jest to doprawdy smutne. Akurat po graczach z Xboxa więcej się spodziewałem. Jak np. szacunku do różnych gustów.

Oczekiwania wobec botow? :dynia:
Opublikowano

klapy jak płaczą i się żalą i to w cw xd ladnie macie slaba psyche

tu zawsze tak bylo, tylko u klapow nie ma juz kto pisac, kidnappa gra na xbonie, yeti walczy o honor w bibliotece, iras z jurasem na wakacjach

fanek w pojedynke nie da rady

Zaraz sie zacznie:

klamerki-do-bielizny-spinacze-do-ubran-m

Opublikowano

Ficus zawsze ma ból dupaki jeśli chodzi o plusy i obrażanie exów sony :reggie:

Opublikowano

Złe BOTY szkalują dobre imię THE ZAMÓWIENIE 1886. Jak można wchodzić do tematu o ŚWIĘTYM THE ORDER i SZKALOWAĆ obelżywymi oszczerstwami. Przecież ta GRA to MESJASZ, tyle lat czekania!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ficus zawsze ma ból dupaki jeśli chodzi o plusy i obrażanie exów sony :reggie:

bolduper znowu ci nie wychodzi, poczytaj sie moje posty o order - jak mam miec spine o ex sony jakim jest order jak uwazam go za spier.doline?

Opublikowano

Ale wiecie jak to sie nazywa gdy bot bez ps4 wchodzi do tematu gry na ps4 i pisze zaczepki?

Ból du.py.

Opublikowano

Ale wiecie jak to sie nazywa gdy bot bez ps4 wchodzi do tematu gry na ps4 i pisze zaczepki?

Ból du.py.

Karol_Strasburger_Karol_1728654.jpg

Opublikowano

No to Kobik ma bol du.py

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.