Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale wiecie jak to sie nazywa gdy bot bez ps4 wchodzi do tematu gry na ps4 i pisze zaczepki?

Ból du.py.

<tu expert by wkleil cytat bota bez ps4 ktory pisze w temacie ordera gdyby jakis znalazl>

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O, a teraz Ficus sie spina XD

Ficus zawsze ma ból dupaki jeśli chodzi o plusy i obrażanie exów sony :reggie:

bolduper znowu ci nie wychodzi, poczytaj sie moje posty o order - jak mam miec spine o ex sony jakim jest order jak uwazam go za spier.doline?

no ale piszesz elaboraty na temat tego, że to gimnazjalne zachowanie ergo masz ból du.py, że ktoś ma swoje zdanie 

Opublikowano

Jak Sony wypuści w plusie dwa indyki to będzie beka na fanpagu i ogromny ból du.py januszy, że tyle czekali na ogłoszenie a dostali gry z androida xd

Opublikowano

Jak Sony wypuści w plusie dwa indyki to będzie beka na fanpagu i ogromny ból du.py januszy, że tyle czekali na ogłoszenie a dostali gry z androida xd

Naprawdę nie mogę się doczekać. Aż czytam zniecierpliwione posty januszów na fejsowym PS4 Polska. Rozczarowanko będzie pyszne.

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

bolduper znowu ci nie wychodzi, poczytaj sie moje posty o order - jak mam miec spine o ex sony jakim jest order jak uwazam go za spier.doline?

no ale piszesz elaboraty na temat tego, że to gimnazjalne zachowanie ergo masz ból du.py, że ktoś ma swoje zdanie 

ojjj wyczuwam ze znowu bolduper sie rozkreca :bolduper:  kupuj wreszcie te ps4 bo juz nie moge sie doczekac jak jelita beda cie skrecac jak kazdy zacznie sie wysmiewac z wtojej hipokryzji :D

Opublikowano

Jak kupi PS4 to nie znaczy, że od razu stanie się fanatykiem tej platformy. Też kupiłem PS4, nawet przed Bąkiem i co? Guwno, bo nie mam klapków na oczach i wiem co jest grane.

Opublikowano

Jak kupi PS4 to nie znaczy, że od razu stanie się fanatykiem tej platformy. Też kupiłem PS4, nawet przed Bąkiem i co? Guwno, bo nie mam klapków na oczach i wiem co jest grane.

ty jestes kolekcjonerem i wczesniej czy pozniej kupujesz wszystko jak leci

Opublikowano

Prawilnie przypominam, że ping-pong gardzi TLoU. Jego krytyka exów Sony powinna stanowić najlepszą rekomendację zakupu.

Opublikowano

ojjj wyczuwam ze znowu bolduper sie rozkreca :bolduper:  kupuj wreszcie te ps4 bo juz nie moge sie doczekac jak jelita beda cie skrecac jak kazdy zacznie sie wysmiewac z wtojej hipokryzji :D

Czemu hipokryzji? Firma sony to gó.wno i metr mułu i nic tego nie zmieni. A gierki to inna sprawa. 

Opublikowano

Prawilnie przypominam, że ping-pong gardzi TLoU. Jego krytyka exów Sony powinna stanowić najlepszą rekomendację zakupu.

To czemu jeszcze nie kupiłeś PS4?

W ogóle czytając ostatnio posty Klaperpartii da się wyczuć narastający niepokój wywołany początkowo delikatnym swędzeniem wywołanym przez obślizgłego japońskiego fallusa z wytatuowanym napisem Sony, który coraz bardziej najpiera na klaperskie anusy. Niektóre, nieco bardziej od innych heteroseksualne jednostki niebieskiej szlachty wyczuwają, że coś jest nie tak i oczy im się otwierają.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

jakie gierki? kazdego exa hejtujesz, te wg ciebie fajne do ogrania na pc z komunii, kupisz konsole i przez sto lat bedziesz grac w jednego bloodborne'a?

Opublikowano

ma do tego prawo. przewidział cały scenariusz wraz zakończeniem po ograniu 1/3 kampanii, oraz ma #1 miejsce na leaderboard w jego pvp (Ping vs fani TLoU)

I tak go lubię. =>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

jakie gierki? kazdego exa hejtujesz, te wg ciebie fajne do ogrania na pc z komunii, kupisz konsole i przez sto lat bedziesz grac w jednego bloodborne'a?

pewnie no mensky, rimme, wild, evrybody raptur i rosogun

Opublikowano

To czemu jeszcze nie kupiłeś PS4?

Bo nie ma bloodborne?

Bede grał w Bloodborne sprawdze sobie Dying Light, pózniej MGS V no i W3, Batmana czy Persony 5 nie omieszkam sprawdzić. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

praktycznie same multiplatformy, ktore ladniejsze bedziesz miec na pc, do tego kosztuja mniej, a persone5 ograc mozna na ps3, je.bany casual i fan marki

Opublikowano

praktycznie same multiplatformy, ktore ladniejsze bedziesz miec na pc, do tego kosztuja mniej, a persone5 ograc mozna na ps3, je.bany casual i fan marki

:rotfl:

Opublikowano

Ciągle kopiecie te truchło którym jest The Order? Zróbcie sobie przysługę i nie zaglądajcie już do tego tematu o grze.

79792d1420469979-let-s-define-what-we-th

Opublikowano

Mi jest słabo że taki koneser chińskich gierek jak ty Copper skreśla Soulsy i BB z powodu "szczątkowej fabuły".

Ps To prawda. :(

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mnie bawi bóldupy o the order, który jest argumentowany jak wojnie androidowców z posiadaczami iphonów a mianowicie BO SOM DROGIE!!!!!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeżeli miał bym wybierać między FS a PG to bez wahania wybieram to drugie, także strasznie się ciesze, że Phil wybrał tak samo.

dobra ale tak szczerze to ile godzin w którymkolwiek z Soulsów spędziłeś i czy osiągnąłeś w nim coś więcej poza schematem: 

>dojście do bossa

>zayebanie przez bossa

>w(pipi)ienie się utratą całego progresu i kolejnym restartem od początku levelu

>wrócenie do Halo

?  

Dałem szansę tej grze, jak dobrze pamiętam nawet dwie, kornikiem nie jestem drewna nie tykam, Bayo i MGR nie dawałem żadnej szansy od razu mnie wessało, dziękuje, pozdrawiam.

Opublikowano

Btw hajpowania No Man's Sky to na PC już jest taka gra i wydaje się być lepsza grą niż zapowiedź NMS. 

battle-fleet_1393374801.jpg

iG8R69Qi9vckW.png

cudo.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Elite Dangerous jest spoczko. I nie rucha w dupe ludzi tak jak Star Citizen to robi jeszcze przed premiera :dynia:

Fajna recka Ordera od AJ (jest troche spoilerow wiec kto nie gral niech uwaza):

Calkiem dobrze wszystko ujal. Z ocena w pelni sie zgadzam.

Opublikowano

Mi jest słabo że taki koneser chińskich gierek jak ty Copper skreśla Soulsy i BB z powodu "szczątkowej fabuły".

Ps To prawda. :(

Nie tylko ze względu na fabułę. Chyba Ty pisałeś o schemacie gry w soulsach z rezygnacją po 1 bossie, mój wyglądał trochę inaczej.

1. Odpaliłem demona

2. Pobłądziłem trochę po hubie

3. Doszedłem do bossa ginąc ze 2 razy

4. Pokonałem pierwszego bossa za 1 razem

5. Zastanowiłem się - po co w to gram?

Jestem zupełnie innym typem gracza niż etam, nie wpadam w jakieś narkotyczne transy podczas gier, a samo wyzwanie nie jest w stanie zmotywować mnie do gry. Dla mnie gra się w to po prostu drętwo, sorry.

Miałem to samo ze Smoczą Dogmą, miałem ze 2 podejścia, ale w ogóle mi się nie podobała ta gra, pawny to poroniony pomysł, niczym z DQ IX, grało się też mega drętwo.

Bloodborne wygląda zdecydowanie lepiej w kwestii gameplayu i setting też mi dużo bardziej leży, ale w tym przypadku przekreśla go konsola, na którą wychodzi.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

5. Zastanowiłem się - po co w to gram?

No własnie w ogóle po co grać w gry :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.