Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

5. Zastanowiłem się - po co w to gram?

No własnie w ogóle po co grać w gry :pawel:

Ohoho, ale z Ciebie śmieszek. Wiadomo, że dla przyjemności, a granie w soulsy mi jej nie dało. Niektórym trzeba wszystko na tacy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trudno. Wracaj do Lego Hobbit :rotfl:

Opublikowano

To co, jutro zapowidź HL2: Episode 3?

Opublikowano

jutro source 3, sam silnik pewnie pokaża i tyle

Opublikowano

Trudno. Wracaj do Lego Hobbit :rotfl:

Grałem z dziewczyną w  co opie, a to ciągle lepsza gra niż most wanted, w którego ostatnio pocinasz :bad:

Opublikowano

BLUBER TY BOCIE PRZEBRZYDŁY 

Opublikowano

No, ale Lego słabo odczucie pędu oddali.

Opublikowano

Trine 3,na chwile obecna tylko PC

Opublikowano

:niedobrze:

Trine to nudy w uj. 

Opublikowano

Jestem zupełnie innym typem gracza niż etam, nie wpadam w jakieś narkotyczne transy podczas gier, a samo wyzwanie nie jest w stanie zmotywować mnie do gry. Dla mnie gra się w to po prostu drętwo, sorry.

Samo wyzwanie może i nie, ale te kombinacje broni i skilli, Klimat, muzyka, art design, odkrywanie subtelnie podanej fabuły i poczucie że devi nie traktują cię jak opóźnionego w rozwoju każula. :banderas:

Bloodborme wygląda zdecydowanie lepiej w kwestii gameplayu i setting też mi dużo bardziej leży, ale w tym przypadku przekreśla go konsola, na którą wychodzi.

A podobno to klapersi mają jakieś dziwne uprzedzenia wobec innych sprzętów. :?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tu nie chodzi o uprzedzenie wobec sprzętu, tylko wobec firmy, która kładzie lachę na klienta w każdym możliwym aspekcie :(

Jeśli Sony się poprawi i wyjdzie więcej ciekawych eksów na ps4 to bloodborne na pewno sprawdzę.

Jak Ms chciał wprowadzić DRMy to byłem całym sercem za Sony, ale na szczęście mam zasadę nie kupowania sprzętu na premierę i role się odwróciły.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Koper a jakie masz teraz ciekawe exy na XO?

Opublikowano

Mi jest słabo że taki koneser chińskich gierek jak ty Copper skreśla Soulsy i BB z powodu "szczątkowej fabuły".

Ps To prawda. :(

Nie tylko ze względu na fabułę. Chyba Ty pisałeś o schemacie gry w soulsach z rezygnacją po 1 bossie, mój wyglądał trochę inaczej.

1. Odpaliłem demona

2. Pobłądziłem trochę po hubie

3. Doszedłem do bossa ginąc ze 2 razy

4. Pokonałem pierwszego bossa za 1 razem

5. Zastanowiłem się - po co w to gram?

Jestem zupełnie innym typem gracza niż etam, nie wpadam w jakieś narkotyczne transy podczas gier, a samo wyzwanie nie jest w stanie zmotywować mnie do gry. Dla mnie gra się w to po prostu drętwo, sorry.

Miałem to samo ze Smoczą Dogmą, miałem ze 2 podejścia, ale w ogóle mi się nie podobała ta gra, pawny to poroniony pomysł, niczym z DQ IX, grało się też mega drętwo.

Bloodborne wygląda zdecydowanie lepiej w kwestii gameplayu i setting też mi dużo bardziej leży, ale w tym przypadku przekreśla go konsola, na którą wychodzi.

"Narkotyczne transy"? Podoba mi się.

Opublikowano

Widze balon mocno sie napina w temacie Orderka  :reggie:

Tamten temat dostarcza tyle beki,że jeszcze długo go chyba nic nie przebije.

Lubie wejsc do sniadania. Na forum posucha wiec na bezrybiu...

Opublikowano

Ale tak szczerze hejtujesz tego The Ordera ale w sumie czym się rózni od uwielbianego przez Ciebie Batmana? Tam też jest samograj, automatyczne skoki, wallhacki, lanie po mordach 50 typa jednym przyciskiem itp

Opublikowano

Batman nie był korytarzem, ani nie miał mocnych skryptów. Kurcze, czemu mu się The Order tak mocno po filmikach ze Spec Ops: The Line kojarzy? ;)

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

Spec ops to crapik z ambicjami

The Order to sredniak bez ambicji

Opublikowano

2 dni po wyjściu bloodborne zadam Ci takie samo pytanie odnośnie eksów na PS4 i co mi odpowiesz?

Że grasz w to co już wyszło?

Ja też.

Tylko ja nie muszę czekać na 1 dobrą grę.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ale tak szczerze hejtujesz tego The Ordera ale w sumie czym się rózni od uwielbianego przez Ciebie Batmana? Tam też jest samograj, automatyczne skoki, wallhacki, lanie po mordach 50 typa jednym przyciskiem itp

Hejtuje nie ordera tylko wszystko co dookola naroslo - hajp, pompowanie balona (nie tego froumowego), usprawiedliwianie na sile gry, zachwyty nad lizaniem scian przez 10h itd. Porownanie do batmana? Serio bluber, serio?

Ale dobra, czas skonczyc juz o tej smutnej jak piz.da grze. W srode ma sie zadziac:

B_GP2h-U8AEbD38.jpg

Opublikowano

2 dni po wyjściu bloodborne zadam Ci takie samo pytanie odnośnie eksów na PS4 i co mi odpowiesz?

Że grasz w to co już wyszło?

Ja też.

Tylko ja nie muszę czekać na 1 dobrą grę.

Hotline Miami 2, OlliOlli 2, Bloodborne i spokojnie nie ogram wszystkiego do premiery W3.

Batmany też są hajpowane jakby były mesjaszami a to po prostu poprawna gierka na 8.

Opublikowano

2 dni na zegarze? Czyli jednak w plusie będzie :exact:

Ten wyskakuje z gierkami z pieceta i vity xD To ja sobie będę grał za parę dni w Ori i Neverwintera, cwaniaczku.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Na XO nie zagrasz w HM2 i OO2 :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.