Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

2 dni na zegarze? Czyli jednak w plusie będzie  :exact:

Ten wyskakuje z gierkami z pieceta i vity xD To ja sobie będę grał za parę dni w Ori i Neverwintera, cwaniaczku.

Obie gry z PC  :reggie: ah ten double standards "baronów"

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na XO nie zagrasz w HM2 i OO2 :reggie:

Na PS4 nie zagrasz w Ori i Neverwintera, wolę coś nowego niż kolejne sequele :reggie:

Opublikowano

Nie zagram w OliOli2, kolejny gwozdz do trumny Xboxa.

@Copper

Pisze sie na wspolna gre w Neverwinter.

Opublikowano

Już dawno ustaliśmy, że PC #nikogo, ale anyway po niebieskiej stronie masz Bloodoborne, które spokojnie starczy na miesiąc grania (gram max 2-3h dziennie) po zielonej co mamy? Ori, które jest grą z PC. Czyli gó.wno, zero, null, nada.

Opublikowano

Mały spoiler, neverwinter to crap

Opublikowano

Batmany też są hajpowane jakby były mesjaszami a to po prostu poprawna gierka na 8.

Zwlaszcza jedynka c'nie. I tak, batmany to gierki na 8, no city na 9.

Opublikowano

Na XO nie zagrasz w HM2 i OO2 :reggie:

Na PS4 nie zagrasz w Ori i Neverwintera, wolę coś nowego niż kolejne sequele :reggie:

Neverwinter xd kto przy zdrowych zmysłach chciałby w to grać? Coś nowego więc trzymasz konsole na której nie ma żadnych gier do jesień? LOGIKA IKSDE a jak już coś wyjdzie to będzie to FORZA 6, HALO 5 czy TOMB RAIDER któryś tam.

:teehee:

Batmany też są hajpowane jakby były mesjaszami a to po prostu poprawna gierka na 8.

Zwlaszcza jedynka c'nie. I tak, batmany to gierki na 8, no city na 9.

No a The Order na 7 i zgoda?

Opublikowano

jak sobie tlumaczy xd "bede gral po kwadrans na tydzien starczy mi do premiery last guardian"

Opublikowano

jak sobie tlumaczy xd "bede gral po kwadrans na tydzien starczy mi do premiery last guardian"

Jakoś trzeba sobie dawkować, jak kupujesz konsolę dla 1 gry, bo przez półtora roku nie zdążyło wyjść nic ciekawego.

Opublikowano

@blaber

6+ korci ale stanmy na 7-.

Opublikowano

knack na 6 razy, driveclub styknie do premiery gt7 (bo musi), bloodborne na 3 miechy, order na 15h jak sie da cutscenki w slow motion

klapy tak sobie dozują granie, że jak wyjdzie wiedzmin 3 to chyba nastepna gra jaka ogracie to bedzie fifa 19

Opublikowano

Ale dobra, czas skonczyc juz o tej smutnej jak piz.da grze. W srode ma sie zadziac:

B_GP2h-U8AEbD38.jpg

:ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy: :ohboy:

Opublikowano

:excl:   :excl:   :excl: Ja je.bie, weźcie już przestańcie oceniać grę po jej długości. Czy kończy się ją po 5 godzinach czy po 25, powinno się ją oceniać za to jaka jest. Mechanika, grywalność, dla niektórych grafika, to jest ważne, a nie czas. Jasne, że wkurzające jest kiedy szybko się kończy, ale nie powinno to wpływać na ocenę całości. I nie, nie mam zamiaru bronić nikogo, płacąc 250 zł chcę gry na wiele godzin, ALE TO NIE ZNACZY, ŻE MAM ZANIŻAĆ OCENĘ  :excl:   :excl:   :excl:

mike_tysons_laughing-12385.gif

Opublikowano

knack na 6 razy, driveclub styknie do premiery gt7 (bo musi), bloodborne na 3 miechy, order na 15h jak sie da cutscenki w slow motion

klapy tak sobie dozują granie, że jak wyjdzie wiedzmin 3 to chyba nastepna gra jaka ogracie to bedzie fifa 19

Kermit strzał w stopę, wchodze na twój profil a tam Sunset Overdrive w styczniu 2015 ograny a reszta to multiplatformy po ch.uj ci xbon dla jednej gry? Na co czekasz na Quantum Break czy f2p Fable? :lol:

Beka z Drivecluba, że stknie do premiery GT7 a Koper cały czas walczy w Forze 5 wiec kolejny headshot w kolano.

Opublikowano

Kermit strzał w stopę, wchodze na twój profil a tam Sunset Overdrive w styczniu 2015 ograny a reszta to multiplatformy po ch.uj ci xbon dla jednej gry? Na co czekasz na Quantum Break czy f2p Fable? :lol:

Beka z Drivecluba, że stknie do premiery GT7 a Koper cały czas walczy w Forze 5 wiec kolejny headshot w kolano.

A może dla Kermita multiplatformy są lepsze na bąku? Ja wolę bąka, bo lepszy pad, stabilniejsze online i ogólnie ekosystem Microsoftu jakoś bardziej do mnie przemawia, to co, mam grać na szrocie?

Opublikowano

Kermit strzał w stopę, wchodze na twój profil a tam Sunset Overdrive w styczniu 2015 ograny a reszta to multiplatformy po ch.uj ci xbon dla jednej gry?

hmm no nie wiem szerloku moze dla tych gier co ogrywalem w 2014?

Opublikowano

announcement of announcement  :yao:

Opublikowano

A może dla Kermita multiplatformy są lepsze na bąku? Ja wolę bąka, bo lepszy pad, stabilniejsze online i ogólnie ekosystem Microsoftu jakoś bardziej do mnie przemawia, to co, mam grać na szrocie?

A to już w ogóle najlepsze są na PC bo można podpiąc pada od XO, online zawsze działa, gry tańsze i w ogóle.

Kermit no to ograłeś już to po co ci ta konsola?

Opublikowano

W takie Sunset idzie spedzic wiecej czasu niz we wszystkie exy na PS4 razem wziete   :yao:

Opublikowano

W takie Sunset idzie spedzic wiecej czasu niz we wszystkie exy na PS4 razem wziete   :yao:

Exact zaprzecza.

Opublikowano

A to już w ogóle najlepsze są na PC bo można podpiąc pada od XO, online zawsze działa, gry tańsze i w ogóle.

Kermit no to ograłeś już to po co ci ta konsola?

No i super GRAFA, a jednak klapy kupują PS4. Bez sensu.

Opublikowano

Widze transformacja w klapa postepuje - kupic, szybko przejsc, sprzedac. Zero szacunku dla marki. Ale w sumie jak kupujesz Playstation to i dobrze, bo co tam szanowac?

Opublikowano

Mówiłem, ze mogę oddać klocka na tę konsole po skończeniu BB. Zero szacunku dla tego gó.wna parującego.

Opublikowano

Jak kiedys kupisz XO to nie odklejaj naklejki bo podobno sie traci 10 zl na wartosci konsoli  :oh_you:

Opublikowano

Mówiłem, ze mogę oddać klocka na tę konsole po skończeniu BB. Zero szacunku dla tego gó.wna parującego.

Zero szacunku ale i tak kupie zamiast konsoli ktora chwale, ale pamietajcie, zero szacunku, w kasie bede robil smieszne miny placac <pffff> :yao:

Po prostu przyznaj sie bluber ze wolisz PS4, mainstream nie boli. :Coolface: W razie czego moge zmienic kolor na niebieski. :bolduper:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.