Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie ja ci chwale XO? Wyje.bane jajca na ten syf. Fotka maciomaniaka z gierkami na XO dobrze podsumowała tę konsole, 2 exy na krzyż i reszta gorszych multiplatform. Także tego :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli to pewnie inny bluber byl wojownikiem MSu jeszcze do niedawna, sory, musialem was pomylic :reggie:

Opublikowano

Widzisz gdzieś nick bluber? :Coolface:

Opublikowano

W takie Sunset idzie spedzic wiecej czasu niz we wszystkie exy na PS4 razem wziete :yao:

Exact zaprzecza.
Wypraszam sobie, nie grałem przecież w to.
Opublikowano

W takie Sunset idzie spedzic wiecej czasu niz we wszystkie exy na PS4 razem wziete :yao:

Exact zaprzecza.

Miałem na mysli granie w DriveCluba aż do premiery DC2 lub GT7 w twoim przypadku (bo Project CARS się nie doczekasz).

Opublikowano

Tu nie chodzi o uprzedzenie wobec sprzętu, tylko wobec firmy, która kładzie lachę na klienta w każdym możliwym aspekcie :(

Jeśli Sony się poprawi i wyjdzie więcej ciekawych eksów na ps4 to bloodborne na pewno sprawdzę.

Jak Ms chciał wprowadzić DRMy to byłem całym sercem za Sony, ale na szczęście mam zasadę nie kupowania sprzętu na premierę i role się odwróciły.

Okay, takie podejście motywowane choćby czasem działania ds4, czy jakością obudowy mogę zrozumieć. Dla mnie ponad rzadziej padający online, czy pierdo aplikacje na #1 stoją przede wszystkim konkretne studia, tytuły i marki, a że zaklepała je akurat ta Firma, prawa rynku. 

Opublikowano

Ex4ct przy DriveClub spędziłeś lekko 300h czy bliżej 500h?

ja ponad 200h +/-

najlepszy cyfrowy zakup ever

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ja ponad 200h +/-

Nie wiem, w jedym turnieju spędziłem raczej wiecej godzin niz w obu nudnych Forzach razem wziętych.
Opublikowano

ja ponad 200h +/-

Jesli to byl najlepszy to w takim razie wspolczuje wczesniejszych cyfrowych zakupow :Coolface:

Opublikowano

Exact zaprzecza.
Miałem na mysli granie w DriveCluba aż do premiery DC2 lub GT7 w twoim przypadku (bo Project CARS się nie doczekasz).
Przecież Forza 6 bedzie szybciej niz GT7 i DC2, sugerujesz ze dalej nie bedzie pogody ani cyklu dnia i nocy?

Byłaby dobra beka :banderas:

Opublikowano

Fanek 200h jeździsz i zamykasz tabele w wyzwaniach xd ?

Edytowane przez Soban

Opublikowano

ja ponad 200h +/-

Jesli to byl najlepszy to w takim razie wspolczuje wczesniejszych cyfrowych zakupow :Coolface:

Kiedy botki zrozumieją ze DC to GOTY, jesli któryś ma watpliwości to niech rzuci mi wyzwanie.
Opublikowano

tak myśle teraz to było na pewno wiecej niż 200h, 200h było na początku jak aktywnie jezdziłem, pozniej długa przerwa aż zaczeły sie wyzwania forumowe, ostatnie wyzwania te po 3.30min to przejechałem dwa razy i zostawiłem, jak miałem wszystkie odcinki na zielono i przy(pipi)iłem w coś na końcu aby zrestartować wyścig to miałem dość, imo te długie trasy są fajne na multi ale nie na wyzwania

długo nie jezdziłem, skill mega spadł, ja nawet nie mam jeszcze skończonego podstawowego tour bo czekałem ciągle aż serwery naprawią aby na klub przeszło ;/

-------------------

inne pytanie:

Kupiłem Łana z Kinectem :) jaką pierwszą grę ex zakupić?? Pomóżcie.

w tych nowszych tytułach gdzie wykrzesali dodatkową moc z kinecta, przy podłączonym kinekcie te gry sie nie właczają czy jak? :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Batmany też są hajpowane jakby były mesjaszami a to po prostu poprawna gierka na 8.

Zwlaszcza jedynka c'nie. I tak, batmany to gierki na 8, no city na 9.

No a The Order na 7 i zgoda?

7 dla Ordera, czyli tyle samo co dałeś dla Witchera 2 i Deusa HR. wcześniej Drejkom po 8 i 8+. aż zwróciłem ci na to uwagę i zaniżyłeś je 2-4 oczka. weź ty ogarnij w końcu jeden kanon co.  :niedobrze:   

polecam skalę oczko -, oczko, oczko + 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Kiedy botki zrozumieją ze DC to GOTY, jesli któryś ma watpliwości to niech rzuci mi wyzwanie.

A dla mnie goty to Sunset, jak masz jakies watpliwosci to pobij moje wyniki - argument rownie z dupy co twoj. DC to chyba moje najwieksze rozczarowanie w 2014, dawno nie gralem w scigalke ktora by mi sie tak szybko znudzila i ktora oferuje tak malo zawartosci (a pobic pod tym wzgledem FM5 to wyczyn).

200h jeździsz i zamykasz tabele w wywzwaniach xd ?

Fanek po prostu uzywa bardzo liberalnej definicji slowa "jezdze" :D

Opublikowano

Nie mam kanonu bo oceny nikogo

129969639840.gif

Opublikowano

Kermit no to ograłeś już to po co ci ta konsola?

hmm podejrzewam, że do grania w gry których jeszcze nie ograłem  :dafuq:

Opublikowano

No widzisz a ja jak kupie Bloodborne i ps4 to jeszcze zostaje mi zestaw genialnych tytułów 71,73,65,54,80 I CO TERAS?

Opublikowano

Ja dla podbicia stawki serio bym się zakładał o perm bana. W końcu dobry jesteś w te klocki, a niektóre boty wciąż wierzą że FH2 jest bardziej skillowe. Więc czemu nie?  :oh_you:

Opublikowano

@szuja

zacisniesz zeby i bedziesz powtarzal sobie "no nie jest tak źle jak piszą na gamerankings"

Opublikowano

No widzisz a ja jak kupie Bloodborne i ps4 to jeszcze zostaje mi zestaw genialnych tytułów 71,73,65,54,80 I CO TERAS?

Po BB koniecznie musisz ograc The Order, w temacie pisza ze historia i zakonczenie sa iscie mgsowe :banderas:

Opublikowano

ja ponad 200h +/-

To zdanie jest tak głupie i pozbawione jakiegokolwiek sensu, że tylko eXpert mógł je napisać  :reggie:

Opublikowano

Z plusa. I staniesz się Mendrkiem, tylko z PS4. :dafuq:

Opublikowano

Eksploracja jak The Last of Us a mi się Tlou podobało.

ALE BĘDZIE GRANE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.