Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A zwiedzanie lokacji takie samo jak w tlou xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek 200h jeździsz i zamykasz tabele w wyzwaniach xd ?

On się pytał jak w AC U zmienia się broń, także ...... :dafuq:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ale alien isolation przeszedl na hardzie wiec RESPEKT

Opublikowano

Kiedy botki zrozumieją ze DC to GOTY, jesli któryś ma watpliwości to niech rzuci mi wyzwanie.

To zdanie jest tak głupie i pozbawione jakiegokolwiek sensu, że tylko eXpert mógł je napisać  :reggie:

daj mu spokój, on jeździ bmw :dog:

Opublikowano

wiadomo co w plusie na marzec ?:D

Opublikowano

Sony przygotowuje się do ogłoszenia zmiany abonamentu, teraz będzie nazywał się Playstation minus i za 200zł na rok będzie można pograć online, a co miesiąc będą zabierać kilka gier z plusa, które wcześniej dali.

Opublikowano

Sony przygotowuje się do ogłoszenia zmiany abonamentu, teraz będzie nazywał się Playstation minus i za 200zł na rok będzie można pograć online, a co miesiąc będą zabierać kilka gier z plusa, które wcześniej dali.

Sony po prostu sie nie skapowalo ze luty ma tylko 28 dni  :yao:

Opublikowano

Sony po prostu sie nie skapowalo ze luty ma tylko 28 dni  :yao:

AHAHHAHAHAHHA 

całe somy

:kaz:

Opublikowano

Kiedy botki zrozumieją ze DC to GOTY, jesli któryś ma watpliwości to niech rzuci mi wyzwanie.

To zdanie jest tak głupie i pozbawione jakiegokolwiek sensu, że tylko eXpert mógł je napisać  :reggie:

daj mu spokój, on jeździ bmw :dog:

Tylko na Polski forum ludzie zaglądają ludziom do portfela.

tak myśle teraz to było na pewno wiecej niż 200h, 200h było na początku jak aktywnie jezdziłem, pozniej długa przerwa aż zaczeły sie wyzwania forumowe, ostatnie wyzwania te po 3.30min to przejechałem dwa razy i zostawiłem, jak miałem wszystkie odcinki na zielono i przy(pipi)iłem w coś na końcu aby zrestartować wyścig to miałem dość, imo te długie trasy są fajne na multi ale nie na wyzwania

długo nie jezdziłem, skill mega spadł, ja nawet nie mam jeszcze skończonego podstawowego tour bo czekałem ciągle aż serwery naprawią aby na klub przeszło ;/

Forza Horizon 2 jest dla Ciebie

Opublikowano

Boty bardziej wyczekuja tego plusa niz klapy xd

Opublikowano

tak samo było z The Orderem, bardziej zależało im na tym by to był gniot niz klapom by to był dobry szpil.

Co zrobić, nie mają w co grać, trzeba jeszcze z pół roku poczekać aż może im coś wyjdzie.

Opublikowano

Nintendozboki grajom w 240p na konsolach za 249 euro xD Co te nintendo robi z ludźmi ??

PS+ na marzec

6pRu9Tq.png

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

no to jest mega zalosne, sprzedawac przenosnia konsolke bez ladowarki xD

Opublikowano

Nie dla botów kiełbasa :kaz:

W tego szrota nawet bym za darmo nie zagrał

Opublikowano

pewnie nie ma już po co dzisiaj czekać na oferte playstation later :(

Opublikowano

jak zwykle obejrzałem reckę Joe i powiem tak

TA GRA TO JEST MONUMENT DO DZISIEJSZEGO SPIER.DOLENIA, UPOŚLEDZENIA I ZIDIOCENIA GIER oraz upadku Sony. Serio, ktokolwiek uważa tą grę za tytuł który nawet się zbliża do tytułu gry dobrej powinien mieć bana na pisanie na tym forum. Nie ma żadnego powodu do bronienia tej gry, to tak jakby dla laski 10/10 przypisywać jakieś inne fajne cechy mimo że jest głupią i wredną cipą.

Opublikowano

Nie dla botów kiełbasa :kaz:

za trudne, i cofania czasu nie ma przy pomylce.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

pewnie nie ma już po co dzisiaj czekać na oferte playstation later :(

Przecież Zaqair wrzucał już ofertę na marzec:

6pRu9Tq.png

Opublikowano

Screamride dostal na ppe 7/10 czyli dokladnie tyl3 co the order, ahahahahahahahahahabshdhahshahshs xD

Jak widac gry na szynach stoczyly wyrownana walke :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.