Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niestety marka PlayStation już się zakończyła na PS2. Teraz to już jest szrot, jest tylko jedna nadkonsola i jest nią wiadomo Xbox One.

Klapersy nabierają się na wszystko co Sony powie. :reggie:

My przynajmniej dostaniemy 5 exów w tym roku, a wy co tylko anczarteta 4 ? :obama: Nie trzeba przypominać że zrobili downgrade,prerendowane cut scenki, korytarz i na każdym kroku samograj

Edytowane przez Mroku333

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mysle ze screamride i order1886 można śmiało ze sobą zestawiać bo obie gry są "na szynach" :Coolface:

BOOOOM

Opublikowano

Obiecałeś zbanować tego idiote Bansai  :/  Nie polecam tego moderatora  :Coolface:

Opublikowano

Pawciokratos drugim Soulem

Opublikowano

Włączam sobie twitcha sodapoppina, a tam soda walczy z ustawieniami pc. Ach te komputry...

Opublikowano

Nie dla botów kiełbasa :kaz:

W tego szrota nawet bym za darmo nie zagrał

WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ WSZYSTKO NA MÓJ KOSZT

Opublikowano

Mendrku, żeby przycisk share na ps4 też działał jak ma działac xddd

Opublikowano

(pipi)a czytajac temat o the Order 1886, zwlaszcza ostatnie wpisy mam wrazenie ze ziomki ktore posiadaja ta sama konsole co ja to taka ekipa:

Its+not+ironic+unless+you+know+i+have+fl

Opublikowano

Wczoraj pograłem chwilę w Ordera, ale youtube tak mi mulił, że już nigdy nie dowiem się jak to się skończyło :(

Opublikowano

jak zwykle obejrzałem reckę Joe i powiem tak

TA GRA TO JEST MONUMENT DO DZISIEJSZEGO SPIER.DOLENIA, UPOŚLEDZENIA I ZIDIOCENIA GIER oraz upadku Sony. Serio, ktokolwiek uważa tą grę za tytuł który nawet się zbliża do tytułu gry dobrej powinien mieć bana na pisanie na tym forum. Nie ma żadnego powodu do bronienia tej gry, to tak jakby dla laski 10/10 przypisywać jakieś inne fajne cechy mimo że jest głupią i wredną cipą.

W temacie dalej jaranko, post za postem chłopaki klepią, że takim gier im trzeba itp.

Opublikowano

Obiecałeś zbanować tego idiote Bansai  :/  Nie polecam tego moderatora  :Coolface:

Prosze o zaprzestanie rozpowszechniania tych konfabulacji, bo Ciebie zbanuje :Coolface:

Opublikowano

Sylvan napisal dosc dluga recke w temacie, ale jedna rzecz mnie zniszczyla:

Grywalnosc 9/10

penguifall.gif

@up

Pawcio sie skusil i teraz ma pretensje ze mu raka chce zafundowac :dynia:

Opublikowano

Jedna z najlepszych gier ostatnich lat.

Pokaż mi gdzie tak napisałem.  :Coolface:

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

W ciągu 48h mamy poznać datę premiery MGS, tego raka nie kupię w dniu premiery bo jednak szkoda wydać kasę na grę od tego pedaula Kojimy. Po ogrania tego płatnego demka, nie polecam.

metal-gear-solid-v-phantom-pain-cardboar

xDD

Opublikowano

Bol dupy klapkow z powodu wzgardzonego idioty za 3 ...

2....1.....

Opublikowano

My się już do gustu botów przyzwyczailiśmy.

Opublikowano

To nie jest bot ale klapek w owczej skorze i kon trojanski sabotujacy wyzsza kulture konsolowosci

Edytowane przez asax

Opublikowano

My się już do gustu botów przyzwyczailiśmy.

A my do waszych bzdur jakie wypisujecie. 

Opublikowano

Boty bardziej wyczekuja tego plusa niz klapy xd

Nintendozboki grajom w 240p na konsolach za 249 euro xD Co te nintendo robi z ludźmi ??

Nieprawda, 169 euro w MM. Zarówno N3DS i N3DS XL, co dziwne.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Tylko te limitki kosztuja 249 euro, zeldowate itp. Standardowa edycja trzyma nizszy poziom.

Opublikowano

słomy upadło i wycofuje sie cichaczem z rynku

brak plusa, brak vity, brak gier

:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.