Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czy to nie urocze jak klapusiusiunie usprawiedliwiają sami siebie wydająć ĆWIERĆ TYSIONCA na the order 1886? i tuż po tym dodają że sprzedali za 30zł mniej? czy to nie świadczy właśnie o poziomie gry, że żeby mieć spokojne sumienie to po wydaniu takiej kwoty chce się jak najwięcej odzyskać z tej inwestycji?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tylko te limitki kosztuja 249 euro, zeldowate  gejowate itp. Standardowa edycja trzyma nizszy poziom.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ciekawe czy DX12 trafi w tym roku na Xboxa, coś sie chyba za bardzo nie śpieszą z nowym softem, całe nadzieje pokładane w PC

We are not sure what the game is about but he did revealed that it will support 4K resolution and initially launch on the PC. So possibly it will come to Xbox One at a later date.

So what about a potential Xbox One version? Brad stated that there is nothing in the pipeline for an Xbox One version but they will be developing content for it using DX12. He was once again all praise for DX12, stating that whatever information he has been tweeting about the new API is based on what he has witnessed with the API. In short he is not blindly throwing out information. He also believes that DX12 is the new era for gaming.

http://gamingbolt.com/stardocks-dx12-game-looked-so-real-that-their-partners-doubted-its-legitimacy-may-come-to-xbox-one

z kolei Spencer mówił w jednym wywiadzie, że wiedzieli o DX12 budując Xboxa i komu wierzyć

zacząłem prywatnie interesować sie DX12 i Xboxem, generacja sie skończy zanim to ogarną :obama:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale wiesz, że to jest rozmowa z jakimś randomowym developerem w ogóle nie związanym z MS i pytają się go o jakąś bliżej nieokreśloną grę?

Czy wśród klapów zostały już tylko same nieogary?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oni pisza o jakiejs grze ktora obecnie bedzie tylko na pc, nie o DX12 <derp>

Opublikowano

Fanek co u Szproty?

Opublikowano

nie ogarnałem :facepalmz:  :frog: :frog: :frog:

w ramach przeprosin:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

czy to nie urocze jak klapusiusiunie usprawiedliwiają sami siebie wydająć ĆWIERĆ TYSIONCA na the order 1886? i tuż po tym dodają że sprzedali za 30zł mniej? czy to nie świadczy właśnie o poziomie gry, że żeby mieć spokojne sumienie to po wydaniu takiej kwoty chce się jak najwięcej odzyskać z tej inwestycji?

O własnie, dałeś mi minusa w temacie o The Order możesz uzasadnić? Czy należy do grupy ludzi, którzy narzekali na długość Ethana Cartera bo współczynnik cena/długość gry się nie zgadza?

Czy wśród klapów zostały już tylko same nieogary?

Nie, mroku ma xboxa

Opublikowano

przeliczanie hajsu na czas spedzony z gra to mega slaby argument. 

mnie najbardziej nie podoba sie ze jest malo gry w grze i prosze nie wyskakiwac mi tu z heavy rain bo to zupelnie inny gatunek gier, jak w grze opartej na strzelaniu, tego strzelania jest jak kot naplakal i do tego rzut granatu z qte ? xDDD

Opublikowano

dokładnie

a ty szuja jak nie zamkniesz zaraz mordy, to niedługo zamkniesz oczy

:daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:

:shotgun: 

Opublikowano

Szczególnie pod koniec starali się pokazać że to strzelanka i jest to najbardziej chuyowa część tego ordera, wciąż liczę że jeżeli będzie sequel to powstanie z tego normalna gra ale wiadomo że tak nie będzie.  :frog:

Opublikowano

dokładnie

a ty szuja jak nie zamkniesz zaraz mordy, to niedługo zamkniesz oczy

:daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:

:shotgun: 

:obama: :obama: :obama:

SPRAWA STAJE SIĘ POWAŻNA

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O własnie, dałeś mi minusa w temacie o The Order możesz uzasadnić? Czy należy do grupy ludzi, którzy narzekali na długość Ethana Cartera bo współczynnik cena/długość gry się nie zgadza?

bo jesteś śmieszny jeśli sądzisz że współczynnik cena/długość gry ma znaczenie tylko w cebulandzie. Wystarczy popatrzeć na tego tfu tfu gafa ile razy ludzie piszą że gre nie kupią tylko wypożyczą albo poczekają aż stanieje (ogólnie, nie tylko w kontekście the order).

Opublikowano

No widziałem jak zeratul czekał az spadnie 10$ za mgs gz i sie temu dziwiłem. No, ale wyje.bane mam w gafa, najwiekszy ból dupy o pinionszki to zazwyczaj domena polakow :cool: srednie klasy telefon jakim jest iphone powoduje mega bol androbiedaków, kupno gierki za 200 zeta tak samo.

Opublikowano

i0L4j0PneiBqj.png

Nie mam nic przeciwko klapom. Ale Plusowiczoklap to najgorszy gatunek ludzki.

Opublikowano

Korzenie polskie to takie oczywiste :pawel:

Opublikowano

szuja i tak ma byc

za każdym razem jak chcesz coś tu napisac to tak jak przed chwilą, najpierw do mnie na pw o pozwolenie

grzeczna marchewa

smiling_carrot.jpg

Opublikowano

Jak tam botki wasz super EX. Zakupiliście już?

agf4fu2htgpq_t.jpg

Opublikowano

7/10 w PE :kaz: odpowiedz MS na The Order

Opublikowano

Obie gry sa na szynach wiec oceny powinny byc podobne.

Moze kiedys twórcy ogarną ze gameplay na iść z grafika a nie grafika z gameplayem.

Opublikowano

Kolejny dzień w pracy. Kolejny dzień na cw. Kolejny dzień beki z klapiszczy i Sony. Kolejny dzień patrzenia jak Sony ładuje swoich klientów, a Ci jeszcze przyklaskują, bronią tego rynsztoku gamingu i chcą więcej.

Jak tam botki wasz super EX. Zakupiliście już?

agf4fu2htgpq_t.jpg

:facepalmz:

Wejdź do działu XO i zobaczy ile stron ma temat tego szrota i czy ktoś się tym interesuje, zobacz, jak wielu ma już swoich psychofanów.

Try harder.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

B_JwaWOWkAAsAbN.png

polygon dał 8/10

(ten sam co dał tlou 7,5)

kur.wa nawet jakieś screamride miażdzy najlepszego exa na playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.