Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Botki wchodzą w ostatnią fazę despreracji, niczym gwiazda która przed wygaśnięciem wybucha jeszcze raz blaskiem. Efektem tego jest kółko wzajemnej adoracji, oraz wynoszenie cw poza cw. Niebawem nikt z nich tu nie zostanie. Jedni polecą za regulamin, drudzy rzucą się do rzeki z xbąkiem przywiązanym do szyi (swoją drogą zginą od wyziębienia, bo xbąk jak to kupa, prędzej będzie dryfował niż ciągnął ich w dół).

Cóż, na razie muszą sobie jakoś przesłaniać swoją mierną sytuację posiadania konsoli która zamiast full hd jest hd ready ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ilość postow mendrka w cw rosnie wprost adekwatnie do liczby dni obsuwy oferty psplus

nie zdziwilbym sie jakby sony juz po prostu wycofalo, ze w plusie maja byc jakies gierki, przeciez klapy im wybaczą, tacy fani to skarb (dla sony doslownie)

Opublikowano

Ch.uj tam z Plusem, jakim skarbem dla MS sa użytkownicy Xboxa skoro mimo 50% gorszych bebechow kupują ta konsole dla multiplatform bo bez exow tez ja kochają :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie na chłop w co grać, to trzaska posty w cw.

Ja Raymana i całą resztę gier z GwG prawilnie mam już za sobą, ale mimo to RL znowu mnie wciągnął.

Opublikowano

i0L4j0PneiBqj.png

Nie mam nic przeciwko klapom. Ale Plusowiczoklap to najgorszy gatunek ludzki.

Plusoklap, jako podgatunek klapa! Dobreeee! :rofl2:  Nie sadzicie, ze Mendrek jest typowym przedstawicielem tego podgatunku kręgowców? :kaz:

Opublikowano

Odnośnie Exów, to pogadamy pod koniec roku Exact, gdy już przejdziesz kolejne gry na 5h od Sony, a my w tym czasie będziemy mieć Halo, Forzę, TR, QB.

Opublikowano

Gra na 71 to dla klapow goty, u nas nawet nikt nie wie, ze taki crap wychodzi. Czy trzeba cos wiecej dodawac?

Opublikowano

Że Mendrek to guru forumowych plusoklapów, wraz ze swoim giermkiem Exactem.

I że Sony na kolanach z pełnymi ustami.

Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz Humulinie, że jestem jakimś tam guru plusoklapków? ;)

Opublikowano

Na podstawie Twojej listy XD

Opublikowano

o ktorej polskiego czasu prezentacja valve?

Opublikowano

Są szanse, że grubas HL3 pokaże?

Opublikowano

15 ich czasu wiec u nas jakoś w nocy około północy

Opublikowano

Są szanse, że grubas HL3 pokaże?

Oczywiscie, że są.

Ale chyba w równoległym wszechświecie. 

Opublikowano

Z której wynika, że więcej gier kupiłem, niż było w Plusie? No to faktycznie udowadnia tylko, że oczu w oczodołach to ty na pewno nie masz. I dlatego też wybrałeś xbąka...
Opublikowano

problem z HL3 jest taki, ze obojetnie jak dobra by ta gra byla to i tak nie spelni pkladanych w niej nadzieji i zacznie sie szitstorm psychofanow

Opublikowano

Z której wynika, że więcej gier kupiłem, niż było w Plusie? No to faktycznie udowadnia tylko, że oczu w oczodołach to ty na pewno nie masz. I dlatego też wybrałeś xbąka...
Xbąka? Te zaślepienie zaczęło dużo wcześniej - jeszcze za czasów DC, po którym przyszedł czas Xboxów. Już wtedy widziałem jak wredne i perfidne jest Sony.

I bardzo mi dobrze będąc tak ślepym.

Opublikowano

YuP. Na gre jest za duzy hype i oczekiwania zeby to wydawali. Niemniej konczyc serie w takim momencie z takim zakonczeniem to ch.uj. :/

Opublikowano

problem z HL3 jest taki, ze obojetnie jak dobra by ta gra byla to i tak nie spelni pkladanych w niej nadzieji i zacznie sie szitstorm psychofanow

Problem jest taki, że gruby nie musi już nic i im się nie opłaca chyba już trzepać kolejnej singlowej gry AAA bo nie zarobią na niej wcale tak dużo a do tego dochodzi jeszcze perfekcyjność i ambicja Valve bo z każdą czescią HL tworzyli coś przełomowego i nie chcą po prostu klepnąć kontynuacji HL 2 i w sumie mnie to wku.rwia bo nie wierzę, że nie mieli przemyślanego konceptu jak zakończyć przygody Freemana. Co do hype'u to myśle, że spora część graczy niedługo umrze i się nigdy nie doczeka epizodu 3.

Opublikowano

A ich dzieciom wystarczą Orderki i gierki z androida. :frog:

Opublikowano

nawet jakby trojka byla najgorsza czescia to mysle ze i tak byla by jednym z najlepszych fpp (szczegolnie w obecnych czasach rakowej branzy) i zarowno sprzedala by sie za(pipi)iscie jak i gracze by docenili

maja pokazac niby swoj zestaw VR, HL3 pod takie coś z epickością z poprzednich HL to już było by coś przełomowego

Opublikowano

Odnośnie Exów, to pogadamy pod koniec roku Exact, gdy już przejdziesz kolejne gry na 5h od Sony, a my w tym czasie będziemy mieć Halo, Forzę, TR, QB.

Pod koniec roku XD, super, kupić 3 gry w odstępie 2 miesięcy XD
Opublikowano

Odnośnie Exów, to pogadamy pod koniec roku Exact

this is waiting
Opublikowano

Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Oba obozy jadą na podobnym wózku. Tylko ten zielony w trochę lepszym stanie.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.