Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja tam jednak wierze ze kiedys wypuszcza HL3, w sumie to nie obrazil bym sie rowniez gdyby w miedzy czasie dali remake 1 i 2 hehe

Odnośnie Exów, to pogadamy pod koniec roku Exact, gdy już przejdziesz kolejne gry na 5h od Sony, a my w tym czasie będziemy mieć Halo, Forzę, TR, QB.

Pod koniec roku XD, super, kupić 3 gry w odstępie 2 miesięcy XD

jakos jak nie miales gier przez 18 miesiecy to ci to nie przeszkadzalo ? a teraz jestes obe,srany ze szczescia bo wyszedl order, bloodborne i na swieta uncharted xD 

mega zalosc 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Odnośnie Exów, to pogadamy pod koniec roku Exact, gdy już przejdziesz kolejne gry na 5h od Sony, a my w tym czasie będziemy mieć Halo, Forzę, TR, QB.

Pod koniec roku XD, super, kupić 3 gry w odstępie 2 miesięcy XD
Wlasnie wyszedl screamride, srednia jak Twoj goty drveclub, nie kupujesz xboksa? Znowu grania na pol roku :reggie:

EDIT a nie, sorry! Na jedynym prawilnym serwisie screamride 74%, drivecrap 70 XD czyli 4pp wiecej od Twojego hitu i 10pp wiecej od hitu, ktory ostatnio kupiles z kanady.

Beka z ciebie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Więcej do roboty pewnie w Screamride jest

Opublikowano

Ale z ta kanada to biznesmen guarana pięknie sie przejechal :banderas:

Opublikowano

Mam nadzieje ze czas można cofać w tym screamride bo inaczej nie wróżę przyszłości.

Opublikowano

Na razie to sony cofa czas i plusa z marca przenosi na kwiecien :kaz:

Opublikowano

Ej tak sie pucujecie z tym, że premier na bąku nie ma, ale na ps4 wcale nie było lepiej 

listopad 2013

• knack 54
  • killzone sf 73
4 miesiace czekania i jest 

marzec 2014

• infamous 3 80
po 5 miesiącach czekania dostajecie gierke z ps3, mija trochę czasu i 

październik 2014

• driveclub 71
czekanie 2 miesięcy na połatanie gry do stanu działalnosci, gdzieś tam pomiędzy wskakuje bijatyka w którą gra jedna osoba na forum a druga kopia krąży po całej polsce, 4 miesiące pózniej mamy 

luty 2015

• the order 1865
no trochę słabo
Opublikowano

2014 - dc kontra fh2

2015 - dc kontra screamride

2016 - dc kontra forza6

exy na ps4 sa ponadczasowe!!11

Opublikowano

Wiadomo co bedzie w Plusie na marzec?

Opublikowano

Leci drugi rok PS4 i wyżyny gierek od sony to najgorsza część Infamousa, która ma średnią 80 tylko dzięki temu, że ma grafikę.

:frog:

helldivers-screen.jpg

sprawdzam internety za tym i patrze i nie wierzę przecież z takich gierek ciągle yeti się wysmiewał na PC tylko takie smieszne giereczki są, ale widzę, że po przejsciu i wylizaniu każdej sciany w the order 1865 łyka się każde gó.wienko

Opublikowano

Straszna ta generacja póki co. Jak kupiłem x360 to nie mogłem się oderwać od konsoli. Kameo, DR, PGR, później GoW, Bioshock. A teraz? Paaanie, idź pan w chuj. Wolę sobie na PC grać w Maxa Payne niż ogrywać te obesraństwa na ps4. Oby bloodborne nie zawiodł

Opublikowano

Drugi rok ps3 a tam 

-lbp 

-mgs 4

-wipeout hd

-valkyrie chronicles

-resistance 2

-motorstorm pacific rift

shieeeeet

a ps4? 

kapiszony po raz 4 i to chyba wszystko na 2015 c'nie?

Opublikowano

No jak durne robienie ciuchci ma wyzsza srednia niz wszystkie eksy na ps4 poza infamous, to nie jest za dobrze :reggie:

Opublikowano

No już widzę jak bociarnia sięga po to (pipi).

The Order? Kijem przez szmate bym nie tknął.

Opublikowano

Leci drugi rok PS4 i wyżyny gierek od sony to najgorsza część Infamousa, która ma średnią 80 tylko dzięki temu, że ma grafikę.

:frog:

To The Order poniżej 95 nie powinien schodzić, wiadomka, fuck logic bota na diecie.
Opublikowano

Ja bym nawet kijem przez szmatę blubera sięgającego po order kijem przez szmatę nie dotknął.

Opublikowano

HL3 dziś raczej nie będzie. Z "trójek" już chyba są większe szanse na Portala czy Left 4 Dead bo przecież były przecieki od twórcy CSa, że coś z tym robią.

Ploty są też o Black Mesa na silniku Source 2 i jakimś HL pod VR ale może to być po prostu HL albo HL2.

http://www.bbc.com/news/technology-31692995

BBC: One of Valve's most famous games is the Half-life series, and I know there are millions and millions of gamers that are desperate for a new Half-life game to come out. Is the new Half-life going to be on the virtual-reality headset? Is that what Valve is going to do with this machine?

Cher Wang: I think Valve's best game is Dota, right, and Portal and [Team Fortress] and I think they are very keen to have them.

BBC: But how about Half-life - is that going to be on there?

Cher Wang: We are co-operating with Half-life, and I think... I hope, you know, it will be on it

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś genezę określenia "klapami" fanów sony? Dlaczego "boty" to sprawa oczywista.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Ja wyjaśnie. Kupiłem PS4 z rok temu i z miesiąca na miesiąc, żałuję, że to jeszcze u mnie stoi. Bo nie ma żadnych uber mega system sellerów, aczkolwiek BB może zmieni moje podejście do tej konsoli. Nawet multiplatform mi się nie chce na tym ogrywać. Miałem klapy na oczach jak to kupowałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.