Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciebie na xboxie nic nie wciągnęło odkąd kupiłeś PS4. Normalnie drugi Easye.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

NA PS3 TO NIE EX

Opublikowano

Forza Mistrz, jak pierwszy raz odpaliłem jedynkę, to nie mogłem się oderwać, a Gran Turismo poszło w odstawkę. Kilka moich rekordów było w PE :banderas:

Niestety dwójka nie była już taka fajna.

Opublikowano

NOWE IP NOWE IP NOWE IP!!!

MURZYN MURZYN MURZYN!!!

Opublikowano

No i nie zapominajmy, że FF piętnaście oraz MGS5 prawilnie najlepiej będą działać na PS4. Także tego. (pc nie wchodzi w grę bo na tym guwnie może grać jedynie Sylwan którego szanuję)

O multiplatformach to nawet nie wspominam, bo wiadomo, że prawie każdy należy traktować jak eks na PS4. Traktujmy się jak gracze w 2015 roku, a nie jak jaskiniowcy z telewizorkami hd ready.

z6xrk57vuwd8_t.jpg

:Coolface:

Deep down. 

:dynia:

Już nagle f2p jest fajne? 

Ja do f2p nic nie mam, tylko śmieszą mnie niektórzy, że f2p na PS4 chójowe, ale Fable na Xone to już super sprawa i Sony na kolanach. :empathy:

Opublikowano

Ogolnie to dobrych i bardziej ambitnych gier wychodzilo by wiecej gdyby ludzie ja kupowali. Ale nie po (pipi) lepiej kupic Fifke CoDzika Battleshita a pozniej plakac ze nie ma w co grac i ze samo (pipi) wychodzi. Balas i (pipi) obesrane zwane 1965 Sprzedalo sie juz pewnie lepiej niz kazda ambitna gra na PS3 razem wzieta. Teraz sie (pipi)a dziwi jeden z(pipi) z drugim ze what nie ma gierek xDDDD 

Opublikowano

Ja do f2p nic nie mam, tylko śmieszą mnie niektórzy, że f2p na PS4 chójowe, ale Fable na Xone to już super sprawa i Sony na kolanach. :empathy:

No dla mnie f2p jest ch*jowe zawsze, ale coś tam widziałem, że Don chyba próbuje tego Fable bronić. xdddddd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ciebie na xboxie nic nie wciągnęło odkąd kupiłeś PS4. Normalnie drugi Easye.

wciągnęła masa innych tytułów. Girsy 1 i dwa min. ale Forza jest ułomna imo i tyle. Nuuudy.

Opublikowano

No gry imitujące rzeczywistość często mają to do siebie, że są nudne. 

Opublikowano

Owszem. Jedynka dawala mase frajdy ale kolejne to zamulone real racing. Tak gralem na easy, bez przeciwnikow ze wszystkimi asystami, plus te co hamuja autko przed zakretami. Moze dlatego takie nudy. Zadna z czesci nie oferowala nawet poprawnego OST wiec imo sztos.

Opublikowano

wszyscy co mówią ze forza jest nudna bankowo nie znają zakończenia

Opublikowano

wiesz ze sztos to okreslenie czegos za(pipi)istego ? xD 

Opublikowano

Jeśli coś ma w tytule Forza, to nie może być ułomne.

Moze, przypomnijmy w której Forzie nie da sie wyłączyć nawet w opcjach cofania czasu? :dynia:
Opublikowano

Kulwa Yeti pozamiatał ten bajzel lobotomii.  :banderas:

czym ?

No i nie zapominajmy, że FF piętnaście oraz MGS5 prawilnie najlepiej będą działać na PS4. Także tego. (pc nie wchodzi w grę bo na tym guwnie może grać jedynie Sylwan którego szanuję)

O multiplatformach to nawet nie wspominam, bo wiadomo, że prawie każdy należy traktować jak eks na PS4. Traktujmy się jak gracze w 2015 roku, a nie jak jaskiniowcy z telewizorkami hd ready.

]z6xrk57vuwd8_t.jpg

:Coolface:

watch_dogs_60fps.jpg

pamietamy 

xDDDDDDDDD

Opublikowano

to jest latający cyrk deflina aka czew czelios tego nie ogarniesz

Opublikowano

pamietamy 

xDDDDDDDDD

Boty i ta ich nadzieja w niemożliwe xDDD. Na większy ból dupy polecam teksty dziennikarzy z pokazu Wieśka. Na PS4 lepsze tekstury i full hd, na tym czymś od microsyfu (pipi) rozmazano rozpaćkane.

Opublikowano

watch_dogs_60fps.jpg

pamietamy 

xDDDDDDDDD

hack everything. niektórzy za bardzo sobie do serca to wzięli, sony też pamięta :dynia:

:exact: fm5. a teraz weź chusteczki i idź triumfuj smutny człowieku.

Opublikowano

Ogolnie to dobrych i bardziej ambitnych gier wychodzilo by wiecej gdyby ludzie ja kupowali. Ale nie po (pipi) lepiej kupic Fifke CoDzika Battleshita a pozniej plakac ze nie ma w co grac i ze samo (pipi) wychodzi. Balas i (pipi) obesrane zwane 1965 Sprzedalo sie juz pewnie lepiej niz kazda ambitna gra na PS3 razem wzieta. Teraz sie (pipi) dziwi jeden z(pipi) z drugim ze what nie ma gierek xDDDD 

Moim zdaniem takie gry jak  1886 tez sa potrzebne, czasem potrzebuje przerwy od Nintendo. 

Opublikowano

Moim zdaniem takie gry jak  1886 tez sa potrzebne, czasem potrzebuje przerwy od Nintendo.

Przerwy od tego rozmazanego guwna w 240p za 250 euro ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.