Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Moim zdaniem takie gry jak  1886 tez sa potrzebne, czasem potrzebuje przerwy od Nintendo.

Przerwy od tego rozmazanego guwna w 240p za 250 euro ?

a Ty co? Nastepny z polski b co mi bedzie wyliczal kazdy wydany grosz?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ogolnie to dobrych i bardziej ambitnych gier wychodzilo by wiecej gdyby ludzie ja kupowali. Ale nie po (pipi) lepiej kupic Fifke CoDzika Battleshita a pozniej plakac ze nie ma w co grac i ze samo (pipi) wychodzi. Balas i (pipi) obesrane zwane 1965 Sprzedalo sie juz pewnie lepiej niz kazda ambitna gra na PS3 razem wzieta. Teraz sie (pipi) dziwi jeden z(pipi) z drugim ze what nie ma gierek xDDDD 

Moim zdaniem takie gry jak  1886 tez sa potrzebne, czasem potrzebuje przerwy od Nintendo. 

Komu (pipi)a sa potrzebne bo na pewno nie ludzia ktorzy lubia GRAC w gry. 

Opublikowano

Ja lubie i przy the order sie nie nudzilem [ moze dlatego ze taka krotka hehe ]

Opublikowano

Przerwy od tego rozmazanego guwna w 240p za 250 euro ?

a Ty co? Nastepny z polski b co mi bedzie wyliczal kazdy wydany grosz?
000000000000031391_GM_SCREEN_0002_M.JPG
Opublikowano

guantanamo jak sprytnie sam dyskutuje ze swoim alterem (kon trojanski u botow) zeby sie nikt nie skapnal ze to jego

Opublikowano

niektórym widać psycha siada więc pozwolę sobie przypomnieć o istotnym zapisie:

6. Zakaz przenoszenia oraz kontynuowania rozmów z "Betoniarni" na forum publicznym. Przed wyjściem z piaskownicy wytrzepcie buciki.

a teraz wpisujcie miasta dla poległego mroka :Coolface:

Opublikowano

to jak jesteś przy panelu to weź machnij sie przy Lemonce i Żeromie :Coolface:  albo daj hasło do team viewera to ja klikne

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

niektórym widać psycha siada więc pozwolę sobie przypomnieć o istotnym zapisie:

6. Zakaz przenoszenia oraz kontynuowania rozmów z "Betoniarni" na forum publicznym. Przed wyjściem z piaskownicy wytrzepcie buciki.

a teraz wpisujcie miasta dla poległego mroka :Coolface:

:banderas:

Opublikowano

uff obóz zielonych znów nieskazitelnie czysty

Opublikowano

Jakby jak chcieć wyczyścić obóz kubotów, to nie byłoby z kim handlować.

Opublikowano

Zostawiłbym Ficusia i to chyba wszystko. 

Opublikowano

Trochę bieda.

Chłopak i tak zaraz kupiłby Xbąka i wojna wygrana.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

cw bez klapow to jak mocna kawa bez kloca

Opublikowano

mroku - jedyny normalny xbot, bedzie mi go brakowac :P :P no to znowu daddy sam zostaje na swoim podworku

Opublikowano

Gierki z PLUSA chciałem pobrać, SONY takie dobre :banderas:

Opublikowano

mroku - jedyny normalny xbot, bedzie mi go brakowac [emoji14] [emoji14] no to znowu daddy sam zostaje na swoim podworku

Czyli cała reszta zielonego bractwa to patologia?
Opublikowano

Gierki z PLUSA chciałem pobrać, SONY takie dobre :banderas:

nie dosc ze siedzisz na tej spier.dolinie zwanej ps3 to jeszcze na lewym koncie na JPN - nawet mi ciebie nie zal, masz za swoje :kaz: :kaz:

mroku - jedyny normalny xbot, bedzie mi go brakowac [emoji14] [emoji14] no to znowu daddy sam zostaje na swoim podworku

Czyli cała reszta zielonego bractwa to patologia?

ukryta opcja niebieska tylko wstydzicie sie tego przyznac bo bez tego nudzilo sie wam w robocie

Opublikowano

Jeżeli już, to ukryta opcja fioletowa - nintendo. Tylko kasy i czasu na wiiu brak.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ano mnie tez wiiu kusi, tym bardziej ze w tym roku wpadnie zelda i xeno

Opublikowano

ukryta opcja niebieska tylko wstydzicie sie tego przyznac bo bez tego nudzilo sie wam w robocie

oj chciałbyś ale nie ma lekko, musisz sam nieść ten klaperski krzyż

Opublikowano

ano mnie tez wiiu kusi, tym bardziej ze w tym roku wpadnie zelda i xeno

Lepiej kupić xbąka :dog:
Opublikowano

w obecnym stanie lineupu to juz wolalbym bez beki kupic x360 niz xone i ograc zaleglosci

Opublikowano

Mam 360tke i też ciągle mam na niej zaległości - Lost Odyssey, co by długo nie szukać i ciągle nie mogę się zmusić do ogrania...

Opublikowano

serio ficuś bez cw, jak ty sie uchowałeś do 2015 nie ogrywając exów z 360 jako gracz rzekomo bez klapek to ja nie wiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.