Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie na YT grał.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nawet ja ogralem Pudziany 1,2,3 ( Jaranko ) Halo 4 ( Bleh ) AW ( Poleglem na 3 chapterze nuuuuuuuda ) Forza 4 i Horizon ( Macius stawal na bacznosc z radosci w Horizon mam prawie calaka ale Gold mi sie skonczyl i nie zrobilem  ) Bayonetta ( koniec koncow dokonczona na WiiU ) Teraz gram w Lost Odyssey i tez sie jaram Ogolnie nie ma zle i warto bylo kupic x360 :D

Opublikowano

mialem pare razy na chacie x360 pozyczonego od kumpla mieszkajacego w tym samym bloku w wersji spod czarnej czaszki. te mityczne exy jakie mnie minely lub nie pogralem wystarczajaco dlugo mnie jaraja to oba pgry, cale gyrosy (skonczylem jedynie jedynke), horizon1 i lost oddysey - po ich ograniu wypier.dolil bym ta konsole w pizdu

psx,ps2,psp,ps3,vita,ps4 - nigdy nie posiadalem na wlasnosc konsoli do gier innej firmy niz sony - oczywiscie ze jestem klap, jedynie jako nieliczny z tego obozu potrafie wprost napisac jak mnie ta firma wkur.wi lub jawnie widze jak mnie dyma i nie udaje ze mnie to kreci lub tego nie widze. dalej uwazam ze sony>microsoft choc teraz roznica juz jest coraz bardziej kosmetyczna (pewnie tez potegowana moim sentymentem) niz kiedys kiedy obie firmy dzielily lata swietlne

Opublikowano

Nawet ja ogralem Pudziany 1,2,3 ( Jaranko ) Halo 4 ( Bleh ) AW ( Poleglem na 3 chapterze nuuuuuuuda ) Forza 4 i Horizon ( Macius stawal na bacznosc z radosci w Horizon mam prawie calaka ale Gold mi sie skonczyl i nie zrobilem  ) Bayonetta ( koniec koncow dokonczona na WiiU ) Ogolnie nie ma zle i warto bylo kupic x360 :D

No ja bym dorzucił do listy jeszcze gier wartych ogarnia

-Dead Rising

-Project Gotham Racing 4

-Witchera 2

-Fable 2 (jest ok sam się zdziwiłem)

-Banjo & Kazooie

-Viva Piniata

-Crackdown

-Splinter Cell Conviction (chociaż jako fan SC to ta czesc mnie wku.rwiła) 

-Lost Odyssey

-REZ HD

-Jet Set Radio HD

Opublikowano

LO najlepszy AAA jrpg zeszlej generacji, a potem Tales of Vesperia - jak mantre bede to powtarzal. Kazdy fan gatunku musi zaliczyc te pozycje.

Opublikowano

crackdown nawet robił na premierę, ale jak grałem w 2010 drugi raz to już niebardzo, a teraz to pewnie w ogóle

Opublikowano

crackdown nawet robił na premierę, ale jak grałem w 2010 drugi raz to już niebardzo, a teraz to pewnie w ogóle

Grałem z rok temu, nadal w co-opie daje radę, ale w sumie racja po Infamousie to by Ficuś pewnie (pipi)nął na plecy ze smiechu. 

Opublikowano

-Dead Rising - MEH

-Project Gotham Racing 4 - Pełna zgoda, tu też mam zaległość

-Witchera 2 - must have

-Fable 2 (jest ok sam się zdziwiłem) - półmeh

-Banjo & Kazooie - nuda

-Viva Piniata - meh

-Crackdown - nuda

-Splinter Cell Conviction (chociaż jako fan SC to ta czesc mnie wku.rwiła) - zgoda

-Lost Odyssey - zgoda 2

-REZ HD - kto nie ograł na ps2 lub dc ten stulejarz.

-Jet Set Radio HD - kto nie ograł na dc ten stulejarz i (pipi) gamingu.

Opublikowano

Rez i JSR to nie sa Eksy ( Pozatym mam DC wiec (pipi)j )

Witchera mam kupionego ale ogranego na PC :D Dead Rising bylo jest i bedzie (pipi) Fable to (pipi) Lost Odyssey gram teraz Viva Piniata rotfl (pipi)nij sie w leb reszta to jakies smieszne gierki dla pedalow -_-

Ladnie podsumowalem twoja liste Bartek

Opublikowano

Humulin i willy macie nieźle ch.ujowy gust, pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

Grałem z rok temu, nadal w co-opie daje radę, ale w sumie racja po Infamousie to by Ficuś pewnie (pipi)nął na plecy ze smiechu. 

do infamousa 1 robiłem chyba z 3 podejścia i w końcu sie poddałem, boże jakie to było mdłe i nudne

Opublikowano

Viva Piniata rotfl (pipi)nij sie w leb reszta to jakies smieszne gierki dla pedalow -_-

powiedział typ grający w bijatykę człowiekiem-lóżkiem

:dynia:

Opublikowano

Humulin i willy macie nieźle ch.ujowy gust, pozdrawiam :lapka:

Przynajmniej nie jesteśmy hipsterami gamingu.
Opublikowano

infamous 1 i 2, rzygalem jak gralem a podobno 3 to najslabsza czesc wiec X_x

Opublikowano

do infamousa 1 robiłem chyba z 3 podejścia i w końcu sie poddałem, boże jakie to było mdłe i nudne

Też mi nie podszedł (grałem w dwójke), ale no nadal Infamous > Crackdown

Opublikowano

dwójki nawet nie obczaiłem po tej ch.ujni z jedynki

crackdowna 2 zagrałem w demko i też była to absolutna beznadzieja

w swoim czasie crackdown > infamous

Opublikowano

Obecnie SO>Infamous, więc po co komu Sony.

Opublikowano

infamous 1 i 2, rzygalem jak gralem a podobno 3 to najslabsza czesc wiec X_x

po przemysleniach 2>3>1

jedynke ratuje tylko mindfuck na koncu, ktory jest serio konkretny

Opublikowano

hurrwa piniaty były zaje.biste

viva.jpeg

rok 2006 i line up klocka - gears of war, pgr, viva piniata, crackdown, perfect dark zero, kameo zaraz pózniej mass effect, bioshock, forza 2, guitar hero 2, halo 3 i orange box niesamowite to było a teraz? Beka. 

Opublikowano

LO najlepszy AAA jrpg zeszlej generacji, a potem Tales of Vesperia - jak mantre bede to powtarzal. Kazdy fan gatunku musi zaliczyc te pozycje.

Jak LO i ToV mogą być najlepsze skoro mają śr. ocen gorszą nawet od Infamous SS?  :problem:

Zwłaszcza gdy taki Xenoblade Chronicles ma 92%.  :ogor:

-Banjo & Kazooie

Abominacja świetnego platformera i 8h sandboxa z dropami animacji, no ale beka z Infamous 1&2.

Ja ciebie proszę. 

Opublikowano

z gierek z początku zeszłej generacji na X360 to bardzo dobrze wspominam Lost Planet 1

w singlu i multi dawała rade :cool:

Opublikowano

Porównanie poprzedniej pierwszego roku poprzedniej generacji do tej, to troszkę jak kopanie leżącego. No, ale jeszcze wtedy branży nie toczył rak. MS był dość świeży na rynku konsol, i narzucił takie tempo, że hej. No, ale cóż wszystko co dobre musiało się skończyć  :frog:  Obecnie "kąsole", są cieniem ich starszego rodzeństwa.

Opublikowano

Zapominacie o Skate, które było mocnym magnesem do zakupu poprzedniej generacji. Każda część kochałem ogromnie, zwłaszcza dwójkę, której do tej pory mam ustawiony ołtarz do którego fapuje niezwykle często.

Opublikowano

dalej uwazam ze sony>microsoft 

PS4 ma lepsze multiplatformy i gry szybciej się instalują, reszta jest taka sama lub lepsza na XOne. Jestem więc ciekaw skąd ten znak wyższości po stronie Sony :P I pytam serio bez jakiegoś hejtu czy coś, czysta ciekawość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.